Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Ennek is adtam egy esélyt, de nem az én világom.
-
Heroes fan
őstag
Windows 10-en fut?
-
Moby
veterán
Csinálja ha azt kéred, de beállítható a 60fps, csak közli, hogy erős gép kell hozzá. Konzolon valszeg azért nincs felkínálva ez az opció, mert nem elég hozá a kakaó. Mondjuk csodaszépek az átvzetők, szóval valahol ez érthető, csak a teszt olyan negatívumként szögezi le, mintha ez egy általános tény lenne, és nem tér ki a konzolos verzió és a pc-s verzió különbözőségeire.
-
Csandi
addikt
Nekem. Megszokod a fluid gameplayt aztán bejön valami szaggatós átvezető és megnézni sincs kedvem inkább elnyomom. Destinyben ugyanez volt, idegesítő.
Mondjuk ha PC-n nem csinája akkor oké, Destiny az PC-n is ilyen volt.
(nem játszottam a Nioh-val meg valszeg nem is fogok, csak a jelenségre akartam kommentelni)
-
Silenzio
addikt
"Az átvezetők 30 FPS-re vannak korlátozva" Ez amúgy kinek fáj? És miért? Ott nem kell irányítanod, céloznod.
-
Moby
veterán
>Az átvezetők 30 FPS-re vannak korlátozva
Konzolon lehet, pc-n nem. -
S e t h
nagyúr
Meglepett mi content állt letöltésbe, amikor a download gombra kattintottam, megfeledkeztem róla, hogy anno a deluxe-ot rendeltem elő a sorozat rajongójaként.
A demo nagyon kellemes órákat okozott, ez a teszt meg cherry on the top.
-
GhostVector
tag
Demo alapján nálam az egyik kedvenc lett, még nem végeztem vele, de utána rögtön megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hasonló volt a helyzet Silent Hill 2 esetében is.