Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Több megérzés is vezethet az általad vizionált mondandó igazságához...
1. A jóval alacsonyabb nyitóár nyilván feltételezi hogy ráálltak a technológiára, egyre szélesebb rétegek ismerik meg az oled-et...tavaly azt sem tudtam, hogy a világon vana tech, most pedig a nappalimban figyel (mentségemre szolgáljon hogy plazmás voltam és baromira írtóztam a led, lcd technológiáktól)
2. Mikor sufni hirdetésben a HA-n máe 589-ért 65B7v van, akkor az elgondolkodtató....tudom, nincs gar, esetleg újracsomagolt...én az irányvonalról beszélek...nyilván a 1,5 mil és a 700 ezer is megmutatja az irány vonalát, a csökkenés nagyságát....
3. A legfőbb érv...egyre többen megismerik, egymásnak adják a drótot, ez pedig egy tech cucc esetében egyértelműen nem árfelverő, hanem komoly értékcsökkentő tényező...az LG felismerve az eladási lehetőségeket, biztosan rááll a nagyobb mennyiségre, fejlesztésekre...stb...ez pedig 1-2 éven belül egyre lejjebb viszi az árat...nyilván maradnak akár millió fölötti darabok is...ez az exkluzív kategória lesz, de a B7-B8 alapmodellek folytatásai bizonyára egyre kisebb alapáron fognak indítani.
Oledet mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor