Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az első pár napban szerintem hanyagold a HDR vagy magas OLED Fényes SDR-t, és az első egy-két hétben a HUD-os HDR-es játékot, mert ha komolyabb gond nem is lesz belőle, de lelki problémákat okozhat, hogy ilyenkor még könnyen látható IR (képvisszamaradás), amire később kevésbé tűnik majd hajlamosnak.
Én nyár óta használom PC monitornak, többnyire 20 körüli OLED Fény-el SDR-ban, de közel 100 órát játszottam vele HDR-ben (Game mód, 100/100) HUD-al mindennel. Ki van kapcsolva a pixelcsúsztatás és a szervizmenüből az SABL is. Egyelőre semmi gond. SDR-ban sohasem láttam számottevő IR-t és HDR-ben is csak az első hetekben, mikor még direkt nézegettem (kerestem az IR-t), illetve a HDR-t is csak tesztelgettem még (szóval volt hogy kint állt a játék képe mereven, míg a menüt turkáltam, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- Kerékpársportok
- Temu
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor