Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
torma1981
üzenetére
Monitorként használva Excel, Outlook, Spotify, böngésző, hasonló általános dolgoknál az ABL és image retention okozott nekem gondot. Ha rákeresel itt a hozzászólásaimra, azokon belül pedig a B6J-re, akkor látod az előzményeket. Filmre, játékra simán használnék OLED-et, fogok is, ha minden jól megy.
Monitornak viszont részemről inkább LCD, még ha tavaly óta az ABL már nem is gond. A QLED nem tudom, mennyire hajlamos a felhősödére. Nekem az SUHD-val (KS8000) nincs ilyen problémám, ezen is nagyon jó játszani. A sötét részek jobbak voltak OLED-en, ez tény. A HDR-t nem tudom összehasonlítani.
(#11204) xedamen: Semmilyen 6-65"-os eszköz miatt nem terveztem túlvállalni magam, tényleg poén volt csak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor