Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- fejhallgató max 20000ft-ért
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
Kicsit visszakanyarodnék a topic témához ha nem gond és megosztanék egy szerintem hasznos tapasztalatot:
Kb 3 hete vettem egy 55E6V-t outletben. Ott 3 hetet ment napi 10 órát "áruház módban" LG demo anyaggal.
Sokan aggodtak itt a fórumon a beégés miatt. Alig 1 hete üzemeltem be a TV-t (idő és falikonzol hiányában) és csak 2 napja vettem észre hogy szürke képernyő esetén egy homályos majd 10cm magas LG logó és "LG" betűk látszanak jobb oldalon alul. Bevallom pánikba estem. Kiderült az is hogy nem volt bekapcsolva a "panelzaj törlés" funkció. Én naiv azt hittem ez alap szolgáltatás minden kikapcsolás után. Nos miután ezt beállítottam másnap reggel azonnal kerestem a beégéses foltot és láss csodát eltűnt.
Megnyugodtam. Remélem ti is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C31LA 2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor