Hirdetés
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Projektor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Nekem volt egy 55EC930 tv-m, első szériás fullhd oled. 3 évesen vettem használtan aztán beleraktam még 5 évet kb. Az utolsó 2-3 évben barátnőm is használta és mivel már nem ért szinte semmit a tv, én is leszartam hogy használja. Simán volt h egész nap háttérben szólt, akár egész nap ugyanaz a csatorna. 100-120 nit körülire volt llítva, talán 50 Oled brightness beállítással.
Azok még hírsen beégősek voltak, de ilyen alacsony fényerővel több évnyi teljesen odafigyelés mentes háttér tv-zéssel is makulátlan volt beégés szempontból mikor megváltam tőle. Szóval a mai tv-kél, 120 nit körül, ami talán SDR-ben ilyen 30-ass oeld fény lehet kb, szerintem esélytelen h beégesse, akráhogy is használja.
2 éve kb használok monitornak 42C2-t, irodai munkára 20-as oled fényen sötétített szobában tökéletes, és ezen sincs még semmi jele sehol sem
legalább napi 8 órát megy, utána meg még játszok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
legalább napi 8 órát megy, utána meg még játszok is.
Vhiktor