Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grampy
    aktív tag

:R
    Így mindjárt más a leányzó fekvése.
    Egyébként próbáltam, nekem nem jött be az OLED. Talán érzékeny voltam rá, de egyrészt nappal világos a helyiség ahol használtam (volna), oda nem volt ideális, illetve engem zavart a fényerő ingadozása. Nem tudom a beégéssel hol tartanak, korábban probléma volt, telefonoknál még mindig az (jelenleg is van 2 mocskosul beégett).
    Egyelőre maradt az öreg IPS monitor a szürke feketéivel... illetve telefonnal is váltottam G75-re, az legalább IPS. De sajnos fehér holló kategória, gyakorlatilag az összes gyártó tolja az OLED paneleket sajnos.

Beégés fronton már elég jól állnak, sok beállítás van ennek megelőzésére, de aki napi több órát excelben dolgozik, vagy pld én zenét szoktam szerkeszteni DAW-ban, ilyen esetekben a sok statikus tartalom miatt jobb az LCD.
    Nekem is egy 27” 1440p nano IPS a fő monitorom, viszont játékra, filmre egy LG 42C5 OLED TV-t használok. Egyébként én is szeretem az IPS-t, színek nagyon szépek, egyenletes a fehér, a szürke, jó a text clarity, egyedül a kontraszt, ami annyira zavaró játékokban, hogy sötét helyeken konkrétan játszhatatlan, olyan szinten elvesznek részletek. Tettem is fel ide két képet múltkor IPS vs OLED. Teljesen más kávéház.
    Neked a mini led lenne lehet a legjobb opció.

Új hozzászólás Aktív témák