- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
87500 - 87401
89148 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
-
bobsys
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
bobsys
veterán
Ha eladom az autot akkor az egy evre kifizetett kotelezo biztositasbol visszakapom azt a reszt amikor mar nincs autom?
Casco-t letudom mondani es visszakapni a maradekot akkor ha nem adom el a gepkocsit?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel -
bitpork
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
Pacák
senior tag
Leszerelés előtt papírmunkával kerestem az egyik surranótársamat, az egyik körletben vágni lehetett a cigifüstöt, de ott sem volt. Másnap mondták, hogy az fű is volt... Nem tudtam véleményt formálni, mert még csak nem is dohányzom, de már a szagra sem emlékszem.
Nuclear launch detected -
bitpork
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Ha tudnám hova kell, de évek óta csak suttyomban nyomja.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;) -
parandroid
félisten
-
bitpork
nagyúr
Lassan de biztosan meg fogjuk kapni a tiszteletbeli jamaikai konzulátus címet. Megint olyan fű szag gyön be az ablakon, hogy ilyet még hollandiai caffeshop előtt elmenve se éreztem.
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Cseréltesd ki az ablakod, mert rossz minőségű . Vagy használj fuldugot. ( reptértől gyalog 15 percre lakom, csukott ablaknál alszok mint a bunda)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
fokukac
nagyúr
Ja, szezonja van.... kb. az egész márciusom azzal telt, hogy reggel 5:40-kor jött egy galamb, és odaült az erkély korlátra, vagy az ereszre, és elkezdett huhogni... huhú- huhh..! huhú- huhh..!
Csak, hogy ne tudjak aludni...
Aztán felkeltem, elzavartam, és próbáltam vissza aludni, 10 percre, míg újra vissza nem jött... nem igazán voltam kipihent...Pleased to meet you - hope you guess my name -
Pacák
senior tag
Ohh, költési szezon van, keresik a még szabad és háborítatlanak tűnő helyeket. Az egyikük anno betévedt a nappaliba és a szekrénysor tetejéről zavartam ki. Lányos zavarában elsőre nem is talált ki, kellett neki egy második — kétségbeesett — nekifutás.
ToBeY
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
A környéken több új kis tavacska és mocsaras terület keletkezett 4-5 hónap alatt, ami az elmúlt 30 évben nem létezett, és mivel a föld se volt fagyott, meg elég sokszor esett, feltételezem telítve van. Patak is folyamatosan bőséges.
Hogy az Alföldről már jön a sivatagi por azt itt nem érezni.Galamb ellen Spyra Two. Bár drágállottam, maradt a tüske. Az erkélykorlátot végigraktuk, azóta nincs galamb. Mellettünk felettünk befészkeltek, szomszédok baszn@ak rá, van aki heti 2 napot van itthon. Ott huszával fialnak. Mondjuk egyszer arra is kitalálok valamit, de az biztos, hogy
műmadár, olcsó riasztó, alufólia, folpack, színes rongyok, madárijesztő, lengedező ruha, fellógatott cd, dvd, bluray disc, válogatás kazetta semmit sem érnek. Ugyanígy hatástalan a bottal csapdosás, hussogás, hessegetés, füttyögés. Egyszer fejenbasztam egyet röptében seprűnyéllel, de 1 hét után azok is visszajöttek.Aláírás (nem kötelező megadni) -
Pacák
senior tag
Amikor ide költöztünk, akkor a galambok saját területüknek tekintették volna a loggiánkat. Jött a nyár, a kiskorú kapott egy vízipisztolyt és kilövési engedélyt a galambokra.
Egyébként akkoriban lehetett kapni elég gyengécske egércsapdát is az Auchan-ban, amikből sormintát raktam a korlátra, hogy amikor nem voltunk itthon, akkor is biztosítsam nekik a nyugodt leszállóhelyet. Persze ki voltak kötve, hogy ne az utcáról kelljen felhozni — ettől függetlenül mindet brutálisan gyorsan megette az időjárás és ki kellett dobni.
Párszor láttam a hatást. A galamb meglökte, a csapda felugrott — mert semmi nem volt rajta, ami leszorította volna. A galamb ettől kihordott egy instant szívinfarktust és pánikszerűen elmenekült.
Később inkább kifeszítettem a korlát fölé egy nagyon vékony drótot, mert egyszerűbben megoldotta a leszállópálya blokkolását — de már az sincsen meg, mióta felújítottuk a homlokzatot.
Fokozatosan leszoktak rólunk a galambok és jelentősen meg is ritkultak, mert a szomszédos ház tetején rendezkedett be egy vércse pár.
Párszor láttam, hogy menetből leverik a galambokat az égről, aztán bevonszolják a zsákmányt egy kocsi mögé.
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
NoLF
veterán
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Reggel kaptam egy sms kódót erről a számról,de nem tudom mihez mert én ugyan nem kértem semmihez.06209000782
Mi lehet ez a szàm? -
bobalazs
nagyúr
Honnan tudod hogy nem haltak bele?
Elég sokan meghaltak.
Végül mindenki meg fog. Vagy ezért vagy azért. Mindig új anyagokat találnak fel, sokszor nem is érdekli hogy veszélyes hiszen új és a hatóság számára ismeretlen. Büntetlenül mehet a nagy profitálás.PC Gaming: Optimized https://www.patreon.com/posts/88124101 -
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
bitpork
nagyúr
-
csapos2
addikt
Talán még nem, de fog, biztosan.
Valamikor régebben olvastam tőled egy olyat, hogy 30 éve főzöl. Amennyiben nem a csillagpor hullott ismét a szemembe és kápráztatott el. Melyik vágódeszka a legjobb véleményed szerint?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen. -
ToBeY
nagyúr
Hát macskát nem tudok szerezni,de kutyát majd elkérem a felettünk lakótól.Úgyis mindig ugat az a kis dög.
-
NoLF
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Galambok ellen kéne valami tuti módszer.Kipakoltunk az erkélyről (mivel felújitjuk) és most 15percenként szállnak be a galambok,hangosak és összesz@rnak mindent.
-
kraftxld
félisten
-
Pacák
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Nyíregyháza talán egy picit messzebb van BP-től,de ha valamikor lesz arra dolgom beiktatom mindenképpen.Egyelőre a Veszprémi van tervben.
-
Pacák
senior tag
Könyvből idézni nem bűn.
Amúgy, aki nem érti a humort — különösen a morbid humort — annak így nagy kihívás lehet az online élettér.
Egy dartonita paplovag sötét tréfáit hallgatni utolsó kenet helyett? — Inkább az, mint egy bármilyen ügyintézés a magyar kormányablakoknál.
Tim82
félisten
Vagy bármi mást, ami életelvként és sírfeliratként is megállja a helyét
Amikor egyszer ezt az "életelvként és sírfeliratként..." részt idéztem itt a fórumon, valaki volt szíves megsértődni, hogy morbid bunkó vagyok, aki az ő halálát kívánja.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
Tothgera30
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Angol bllentyűzetes macen hajtépés magyar ékezettel gépelni . Szakdolgozatom magyar nyelven voltát, inkább vettem egy magyar billentyűzetet hozzá.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Xpod
addikt
-
Pacák
senior tag
Most Android alatt vagyok, de win alatt van egy olyan trükk, hogy ékezeteket lehet reptetni a sima betűtörzsek fölé.
Némelyik számbillentyűknél, a felső sorban másodlagosan ott vannak az ékezetek is.
Valahogy így működik a dolog:
AltGr+ a szám billentyűt lenyomni, amire oda van szitázva egy ékezet — elengedjük és látszólag semmi nem történt — most lenyomjuk azt a betűt, amire az ékezetet akartuk reptetni.
A magyar billentyűzet alatt így írok umlaut ä-t, de mással is működik.Nuclear launch detected -
Pacák
senior tag
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
Douglas Adams — Galaxis útikalauz stopposoknak.
Ilyesmit például. Vagy bármi mást, ami életelvként és sírfeliratként is megállja a helyét.
parandroid
félisten
-
bitpork
nagyúr
Vőd? Na ne b@ssza meg nyuszi hogy ilyen kurv@ öregek vagyunk
parandroid
félisten
Céges gépen vagyok mindig bajban, ugye német kiosztás, és nem változtatható, illetve nem lehet másikat hozzáadni, szóval ott kb lehetetlen magyar ékezeteket csinálni rá admin jogok nélkül. Mindenesetre elő bírnak jönni fura dolgok angol billentyűzettel, német kiosztással, én meg a magyart szoktam meg, lehet cifra dolgokat gépelni, ha az ember rutinból ír…
Vőm szokott még kiakadni, amikor leül egy magyarra állított gép elé. Eleinte küzdött, mint kutya a jégen, aztán most már rutinból állítja át első mozdulattal németre őket (vagy angolra, ha csak az van). Lányok egyébként már német kiosztással tolnak alapból mindent, igaz, magyarul gyakorlatilag nem is írnak, max nekem egy-egy sms-t.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
bitpork
nagyúr
Nekem angol nemzetközi minden defaulton. A telefonon nem vagyok hajlandó lenyomva tartani az "i" betűt h hosszú legyen. Akkor sem. Ha nem akarja vki olvasni amit írok akkor nem olvassa
emvy
félisten
Nezd, en peldaul a szamitogepemen alapvetoen angolul kommunikalok. A magyar kiosztast rendkivul ritkan hasznalom. Ezenkivul az egyik szamitogepem egy Mac, a masik ketto pedig nem. A Mac magyar billentyuzetkiosztasat nem fogom megtanulni, mert egyreszt egy orulet, masreszt meg miert kellene? Telefonrol mindig ekezettel irok, mert az autocorrect megoldja. Egyebkent kb. perfekt a helyesirasom magyarul.
while (!sleep) sheep++; -
fokukac
nagyúr
Elnézést a kisbetűért. A Pesti viszont kisbetűvel pesti, de azt ugye Tőled kopiztam...
De szerintem a ragozás jóval nagyobb hiba, mint ezek.
Amúgy sajnos ott tartunk, hogy kb. minden második ember nem tud ragozni. Szorri, de a -ba, -be, és a -ban, -ben összekeverése engem iszonyatosan zavar...Pleased to meet you - hope you guess my name -
Xpod
addikt
Kb mindegyik billentyűzet applikációban van ékezetes karakter, sőt egész jól működik a beszédfelismerés is, simán lehet diktálni a telefonnak.
Időnként nem egyszerű megfejteni, hogy mit is akar írni az illető, főleg ha még az írásjeleket is kispórolja a mondatból.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba. -
parandroid
félisten
Milyen telefon az, amin nincs ékezet?
Az enyémen van, bár néha melléütök, és a felületes átolvasással nem veszem észre. De ezt ne fogjuk már a telefonra…Ps: Ezt a hozzászólást is mobilon írtam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
bitpork
nagyúr
-
Xpod
addikt
He? Miva?
Mellesleg mondatot nagybetűvel kezdünk. Főleg ha nyelvtannáciskodunk.
Én az ékezet nélküli írástól tudok frászt kapni. Miért olyan nehéz a billentyűzeten lenyomni az ékezetes karaktereket?
A hibás ragozásért elnézést kérek mindenkitől akinek fájdalmat okoztam. Gondolatban leírtam tízszer, a hibás ragozást tartalmazó mondatokat. Természetesen a jó ragozással.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba. -
parandroid
félisten
-
Pacák
senior tag
Más körülmények között nőttek fel. Kevés magyar nyelvű könyvük volt, azok jártak kézről kézre. Amihez hozzájuthattak, azt viszont igyekeztek megjegyezni.
parandroid
félisten
Jó, hát én meg fejből idézek neked bármikor az Oscarból, vagy a Ponyvaregényből, meg rengeteg hosszabb részlet van meg egy rakás másik klasszikusból, de ennek konkrétan semmi köze a helyesíráshoz.
p
Pacák
senior tag
Nekem ötödikben, az év eleji első magyar dolgozatom után magyarázta el az új osztályfőnököm a -ba, -be, -ban, -ben lényegét.
Amúgy előtte az egész nyaramat Tolna megyében töltöttem, felváltva a nagyszülőknél, ahol ennek konkrétan zéró jelentősége volt — az az öt-tíz perc viszont visszarántott az irodalmi vágányra.
Ugyanakkor a nagyapánk fejből tudta az egész Toldit, a Toldi szerelmét, a Toldi estéjét. Ugyanennél a tanárnőnél vért izzadtam, mire csak a Toldit megtanultam határidőre és bármit megadtam volna, ha úgy ment volna, mint a papának.
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
Xpod
addikt
Mi két éve voltunk a Veszprémi állatkertbe. 10 körül érkeztünk, és tök jó volt.
Láttunk nyulat simogató pelenkás törpéket is
A fenti részen a dínókról úgy feszegették a gyerekeket.A Pestibe még nem voltunk, de annyira nem is kívánkozok.
A Campona se rossz egyébként.
(Ahhoz képest, hogy párom utálja az állatkertet két állatos helyen is voltunk.
) Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba. -
emvy
félisten
-
tbs
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Kerékpározáshoz hobbi szinten milyen mellkaspánt ajánlott ami nem túl drága de használható és univerzálisan kompatibilis akár kínai telefonnal is (xiaomi)?
Ujjal próbálgattam nyakon mérni, de olyan érték jött ki amit nem nagyon hittem el. (Edzetlenség, szezonkezdet, túlsúly stb.)
Esetleg képes valamennyi adatot rögzíteni is ha megszakadna a telefonkapcsolat.Aláírás (nem kötelező megadni) -
Pttypang
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
concret_hp
addikt
-
Pttypang
veterán
-
Pacák
senior tag
Katolikusnak kereszteltek. Kellett járnom hittanra, voltam elsőáldozó is. Ami utána következett volna, arra már egy emberként mondtuk mindhárman, hogy eddig volt és nem tovább.

Az eleje is rögösen indult, amikor az atya közölte, hogy máris úgy indult mindenki, hogy bűnös.
És akkor most gyónás — és gyónjuk meg bűneinket!
Közben már legszívesebben megint az érdligeti csalitban lettem volna, hogy megint nyílvesszőket készítsek, és célba lőjünk az egyik elhagyott ösvény mellett.
Azóta a két töltés között feltöltötték azt a területet a MOM Park helyéről kitermelt földdel és minden vacakkal.
De a múlt héten öcsém megtalálta a tegezemet, benne hat nyílvesszőmmel — igaz a csúcsuk már elkorhadt, de a végüket és a tollak helyett oda ragasztott Technokol Rapid szálakba forgatott rajzlap papírt nem tudta kikezdeni semmi. Pont ezért csináltam a nyilakat a szabad levegőn, mert utáltam a szagát.
Azóta állítólag van már olyan típusa, ami annyira nem büdös.
Várjá' má'! Lehet, hogy titokban indiánok vagyunk?
Vérboci
addikt
katolikus én is voltam, amíg megesketett minket a pap

ha mindenáron be kellene állnom "vallásosnak", akkor tuti krisnás lennékVérboci -
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Igen,már tudom,hogy reggel 9-10 az nem jó időpont az állatok nézegetésére
-
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
-
Pacák
senior tag
Mi a veszprémiben voltunk tavaly nyáron. Legalább posztolhattam szæró tigrist a mæcskæszær posztolás Facebook csoportban.
De amúgy tök jó fejek voltak a tevék, a kapibarák, kacsák, a lemúrok, az elefántok, meg varacskos disznók.
A törpe humanoidok meg úgy néztek ki a vendégtérben, mintha elszabadultak volna egy nyitva hagyott ketrecből.
emvy
félisten
-
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Elmentem a héten az állatkertbe mert utoljára hat évesen voltam,és kíváncsi voltam hogy milyen.Hát nem tudom,hogy felnőtt fejjel volt csak szar és ez egy gyermeknek szórakoztató,de kiábrándító volt az egész.
Mindenhol üvöltő óvodás korú gyerekek pedig direkt hétköznap mentem.Állatok alig voltak a kifutójukban ami meg volt, az messze,a fal mellett aludt háttal,kb mintha le lettek volna szedálva
De legalább rengeteg lóvéba került az egész,olyan magyaros volt az egész. -
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
amúgy volt idő, amikor nagy Edda rajongó voltam. Talán a Sziklaszív az utolsó albumuk amit még kazettán megvettem. Már oviba is Edda Művek feliratú farmermellényben jártam. Úgy örököltem egyik unokatestvéremtől. Ő vitt bele a rockzenébe... Hajj azok a nyolcvanas évek...
Vérboci -
bitpork
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Tim82
félisten
De ők (egyelőre) nem tudják elmondani a tapasztalatokat, P. Attila viszont igen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
-
elessar
tag
-
66zio
aktív tag
Lehet több minden, de az újulat miatt is körbe kell keríteni a területet. Annyira túl vannak szaporítva a nagyvadak, hogy magától nem tud az erdő nőni, lelegelnek mindent. Azért vannak ilyen lukak, mert szerencsére itt nem tarvágást végeznek, hanem szálaló erdőművelést, ahol egy egy részt vágnak csak ki, nem egyszerre az egész erdőt. Ez jó.
-
Pttypang
veterán
Talan a turazos topicban kerdezhetnek ra, de futok itt egy kort hirtelen.
Kb 15 meter atmeroju karikak levalasztva erdoben, bent nem latok friss ultetest/novenyeket, vedett koltesi helyre gondoltunk meg.
Egymastol 50-100 meterre tobb ilyen koveti egymast, aztan mas teruleteken ismet.
Google is kidob sok mindent, de hátha itt van valakinek bővebb infója, mik lehetnek ezek?A megyer-hegyi tengerszemhez vezető ösvények mellett is láttunk, ott a helyi arcok azt mondták, nagyobb, földön fészkelő madár fészkelési helyét védi.
Everybody lies. -
Vérboci
addikt
-
Vismajor01
addikt
1-1,5 éves a babakocsi, jó márka, nem volt olcsó
Iszonyatmód húz jobbra, de elengeded és kb 90 fokra befordul 3 mp alatt
Elég megerőltető így tolni.De bolygókerekes, azokat mozgatva nem éreztem bármilyen ingert h másféle akarnának menni
Garanciáztassam v mit nézzek meg rajta?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H -
tbs
addikt
-
törölt tag

Ezt leírom

-
bitpork
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
87500 - 87401
89148 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserébe minden este hallani amikor részegen négykézlábaznak a lépcsőházban 

ugyes-ugyes!