Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezzel abszolút egyet tudok érteni.Facebook évek óta csak azért van nekem(és nem töröltem magam már rég)mert Messenger ott tartom pár ismerőssel a kapcsolatot.Meg fel vagyok íratkozva pár sport oldalra és így látom az eredményeket,híreket gyakorlatilag egy RSS readerként funkcionál nálam.Amugy full haszontalan.kb mindig csak azt látom,hogy ölik az emberek egymást a komment mezőben (jellemző nyugdíjasok )
-
nekem ma felfüggesztették a Facebook accountomat, mert szerintük nem tartottam be a cyber security szabályokat.. (wtf?)
Amúgy tényleg nem tudom mi történt, oda kommenteltem pár hír alá egy Nagy Bandó idézetet egy 1992-es kabaréból, majd a napirajzos csoportba be is linkeltem a kabarét mp3-ban a drive - ból. Lehet, hogy ezzel lettem cyber terrorista a szemükben?
Mindegy, volt egy fellebbezés gomb, aztán majd elbírálják, 180 napon belül... de az azért tényleg elképesztő, hogy csak úgy történnek ilyenek, és mindezt egy algoritmus csinálja, és nincs rá magyarázat. És lehet, hogy egy 18 éves account megy a kukába, úgy, hogy nem anyáztam, hanem max ironikus voltam kommentekben.És a legszebb, hogy ez azzal jár, mintha nem is léteznék. Mások nem látnak engem eltűntem mindenhonnan, csoportokból eltűntek a posztjaim, kommentjeim, nincs messenger, amit ott kaptam, akár korábban, meg se tudom nézni.
-
Pacák
senior tag
Valami van a levegőben — odaát a Facebook mocsarában konkrétan ma leostobázott engem az egyik vadidegen figura. Semmi stílusos beszólás, vérben oldódó sértés, hanem csak így élő egyenesben: ami a szívén, az a száján. Elvileg nálam tanultabb embernek számít — lexikális értelemben mindenképpen. Ezzel az ominózus mondatával viszont úgy csúszott le róla a kultúrember álarca, mint Kleopátráról a selyem köntös.
-
Tudod, van az az izé, a hogyishíjjákmán, na , az a b@szás v mi az a kicsi nevető arcz amit minden nem boomer pakolgat minden szövegbe, mögé és néha helyett. Na az segít kifejezni magad ha viccezni akarol. Amúgy meg az, ami. Szerintem.
Részemről nincs hangulatkeltés. Lehet picit túl-érzékeny vagyok mostanság. Van viszont egy január végén 94 évét kezdő apósom aki pár hete elkezdte feladni fejben és arra célozgat h szeretne már meghalni mert már nem nagyon tud önerőből mozogni. Meg van egy bolond családom ahol és vagyok a málhás szamár. Csoki után szabadon: Nem iszok alkoholt, nem kávézom, már a PC-re se költök vagyonokat mint régen és még nekem tetsző (most a kényszert és a használati értéket hagyjuk) kocsim se legyen?!
-
lenox
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Nekem az az elkepeszto, hogy nyaladzo hordabol mindig tud egy kovetkezo hazug elem jonni, semmi mas cellal, csak hogy beszoljon, es van kepe topik mergezesrol beszelni. Bocs, gyengesegem, de szoktam valaszolni ilyen boszmesegre, meg ha mentseged is, hogy tenyleg nem utod meg a minimalis szintet.
-
Mondjuk elképesztően fárasztó és demoralizáló volt ez a beszélgetés, amiben a legnagyobb proli baromságot - mint közismert tényt - pont te adtad elő:
"Az auto kozismerten mentalis himbilimbi centiket jelent". Így mérgezni napokon át bármely PH! topikot... Fuuu.
Nagy kár hogy végigolvastam a magad igazoló ömlengésed is, soha többé nem fordul elő.
-
-
lenox
veterán
Valami jelenseg letezesenek az igazolasahoz egy pelda eleg. Sok pelda ahhoz kene pl., ha azt akarnak becsulni, hogy mekkora valoszinuseggel fordul elo.
Nekem az volt a benyomasom, hogy haromszor tetted fel a kis/nagy autos kerdest beszolasokkar fuszerezve, ez inkabb kotekedes szerintem, mint tenyek kifejtese, vagy velemennyilvanitas, de akkor utkoztessuk a nezopontokat. Az en gondolkodasmodom szerint azert nem akartad pl. az elso valaszt (miszerint az, "Hogy neked hany centit ad hozza, az rajtad mulik"), mert azt szeretted volna, ha en mondok igen/nem-et hatterinfo nelkul, hogy ujra beszolhass. Eltalaltam?
-
NoLF
veterán
értem. a mintavételezés elég korlátozottnak tűnik egy két példa alapján, node ez legyen az én értetlenkedésem folyománya

a kötekedés nem áll közel hozzám, a tények kifejtése és a véleménynyilvánítás, nézőpontok ütköztetése annál inkább - mert szeretném megérteni a gondolkodásmódot...
halott ügy, mindenesetre nem sikerült átvinni a mondanivalómat, az kiderült

-
lenox
veterán
melyik jelenség létezését bizonyítja egy-két példa?
Mindegyiket?szerinted ha már mindenképp kompenzál akinek nagy autója van
Nem irtam, hogy mindenkepp, pl. akinek 0 cm pluszt jelent az autoja, az nem kompenzal. Erolkodsz itt, hogy rolad mondjak valamit, hogy belekothess, de hat nem valaszolni nem sikerult, hanem nem akarod erteni a valaszt, mert nem tamogatja, hogy belekothess. Ha leirnad, hogy 6 m kocsi alatt nem ferfi a user, akkor mondanam, hogy kompenzalsz, amugy meg kocsi, szituacio es user fuggo, mondd meg te, neked tobb info van ezzel kapcsolatban a birtokodban. -
NoLF
veterán
melyik jelenség létezését bizonyítja egy-két példa? hogy az emberek ÍGY GONDOLKODNAK másokról, vagy hogy van pár ember, aki TÉNYLEG kompenzál? szerintem elbeszélünk egymás mellett.
a kérdésemre nem sikerült válaszolnod, nyilván a nagy autóm nem teherautó, és a kicsi sem egy kispolszki, de próbáld meg megérteni a kérdést és válaszolni rá: szerinted ha már mindenképp kompenzál akinek nagy autója van, akkor akinek nagy és kicsi is van, az melyik irányba kompenzál? vagy a kettő kioltja egymást? vagy néha kompenzál, néha nem?
-
lenox
veterán
1-2 pelda is bizonyitja a jelenseg letezeset, a te velemenyed szerint viszont "a legtöbb ember tényleg így gondolkodik", akkor most mirol beszelunk? Igen, biztos van akinek 0 cm-t jelent, sot, van akinel eppen ego egy adott auto, tehat akar negativ is lehet.
a végső kérdésem pedig arra irányult, hogy ha nekem van egy kis meg egy nagy autóm is és mindkettőt élvezettel használom, akkor szerinted én kompenzálok, vagy nem? vagy csak akkor kompenzálok, amikor a nagyot használom? vagy mi alapján lehet ezt megállapítani?

Hogy neked hany centit ad hozza, az rajtad mulik, miert nekem kene megmondanom? Mentalis, objektiven nem letezik, csak fejben, magatol ertetodoen mindenkieben lehet mas.
Szoval ezt te jobban tudod, mint en. Sokvaltozos, pl ha a nagyobb kek, ketajtos, V8, de Zil-nek hivjak, akkor valszeg nem. Ha RR, akkor az igenre tippelnek.
-
NoLF
veterán
nyilván ősfaszságot akartam írni
az általánosítás nem szép dolog, attól függetlenül, hogy a legtöbb ember tényleg így gondolkodik - attól még tényként nehezen kezelhető a mögöttes tartalom.sok ismerősöm van akinek nagy autója van, mégsem kompenzál, hanem egyszerűen az ember is nagy/családja is nagy/szeret hurcolni dolgokat amik nagyok.
ismerek persze olyat is aki kicsi/kompenzálni akar és nagy autója van, vicces is amikor úgy száll ki az autóból mintha egy muralóról szállna le, ettől még maga a sztereotípia ősfaszság, mert számosítani nem lehet hogy mi a tény és mi a vélt valóság.
USA-ban lényegében az emberek 80%a kompenzál, vagy csak simán nincs lehetőségük másféle autót venni/azt szokták meg, mert így nőttek föl? nyilván nem az olajválság utáni honda civicekre gondolok.
a végső kérdésem pedig arra irányult, hogy ha nekem van egy kis meg egy nagy autóm is és mindkettőt élvezettel használom, akkor szerinted én kompenzálok, vagy nem? vagy csak akkor kompenzálok, amikor a nagyot használom? vagy mi alapján lehet ezt megállapítani?

-
lenox
veterán
Van tavaszfaszsag is? Az a faszsag, amikor egy nyilvanvaloan letezo, feletted het hozzaszolassal illusztralt jelensegrol allitod, hogy nem letezik. Tenyleg soha nem hallottal meg olyanrol, hogy valaki azert vesz nagyobb/dragabb javakat, hogy lenyomja a szomszedot, szembejovot, rivalist?
Hogy neked hany centit ad hozza, az rajtad mulik, miert nekem kene megmondanom? Mentalis, objektiven nem letezik, csak fejben, magatol ertetodoen mindenkieben lehet mas. -
-
-
Pacák
senior tag
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mondjuk télen délután ötkor amikor sötét lesz, egyben hideg is van, gyakran esik és fúj, tehát a fény mennyiségétől függetlenül sem alkalmas koca focira, vagy holmi bringázásra. lehet viszont társasjátékozni vagy kalácsot sütni.
Tobey: mi az a fontos tevékenység, amit évtizedek óta nem tudtál elvégezni telente a sötét miatt?
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan off kérdésem lenne, hogy FTC hímzett logót miért nem találok sehol külön megvételre. Ajándék lenne, egy, vagy max két db., nem üzleti célú, valahol olvastam olyanokat, hogy szigorítottak valamikor a "brand" miatt, meg levédettek mindent is a klubbal kapcsolatos motyókkal kapcsolatban, de ez szerintem kb. a vicc kategória, hogy a klub oldalán kapható kitűző, mágnes, meg mindenféle ruhadarab (a hímzett) logóval, de külön a logó nem. Tudom, meg lehet(ne) csináltatni ehhez értő emberrel, pont ezért nem értem, hogy Warum? Amikor nyomtatásban mondjuk egy bármilyen ócska otthoni nyomtatóval, megfelelő papírral és egy vasalóval lehet csinálni bármit is? Hogy miért ide írtam ezt? Nem szeretném, hogy lássa az akinek szánva lenne, jómagam még csak focit sem nézek, de ha valakinek épkézláb 5lete lenne a dologra azt szívesen venném. Nyilván a vasalós megoldás nem opció, mert azt akkor már megcsináltam volna.
Köszi, ha végig olvastátok a sirámomat!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Úgy-úgy! Leszarom reggel mikor világosodik,de délután/este legyen 1-2 szabad órám világosban.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
javaslom a szoláriumot
-
válasz
concret_hp
üzenetére
elképesztőek vagytok
De akkor tanulj meg fogalmazni, igazából keleti időt szeretnél, nyugaton. Mondjuk ománi/dubaji időt, ugye
a Kanári-szigeteken amúgy most is GMT (londoni idő) van, pedig eggyel odébb kéne lenniük... (Santa Cruz de Tenerife pl. 16,25 hosszúsági foknál van, ami az eggyel odébb lévő zóna közepétől van még nyugatra).
Na, Te meg ide vezetnél be még CET időszámítást. biztos fasza lenne.
ui. amúgy mivel a kanári-szigetek délen vannak, ott azért nem olyan rövid a nappal télen, tehát ez nem olyan nagy issue.
DE mondom, minél közelebb vagy az egyenlítőhöz, annál inkább közelít a dolog a reggel6- este 6 közötti nappalokhoz. A Nap meg délben delel, azért hívják délnek.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
-
Szerintem nem én olvastam félre, hanem ő (és lehet, hogy Ti is).
Nyugatra menni 3 időzónát úgy lehet, hogy GMT+1 helyett bevezetjük a GMT-2 zónát. Mi pedig ugye közben itt maradunk, csak az időt mérjük a GMT-2 szerint. Tehát a holnap reggeli 6:41-es budapesti napfelkelte konkrétan 3:41 perckor történne egy 3 időzónával való odébb menetellel, nyugati irányba.
de cserébe már 13:13-kor lemenne a Nap. 
Fog ez menni, na.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
"en leginkabb azt lajkolnam, ha elmennenk vagy 3 idozonat nyugatra"
ha 3 időzónát nyugatra mennénk, akkor hajnali 2-3-kor kelne a Nap. Csak szólok.

szóval ezt szerintem gondolt át újra.hihetetlen, mennyi okosságot tudnak összehordani az emberek, ha erről van szó

én amúgy pesten is tudok ám new york-i idő szerint élni, ti. hogy délig alszom...@Nolf: ez van, én hiszek a tudományban és a tényekben. Tudom, nevetséges így a XXI. században, de hát ez van.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Big like. Mondjuk eddig a brüsszeli nyári naplementével elégedett voltam😃
-
concret_hp
addikt
amugy meg kinaban nyomjak a legkemenyebben, ott csak jol kell megvalasztani a lakhelyet es nagyjabol oda tolodik a sztori amikorra az ember akarja

egyebkent nekem mar az amcsiknal is tok furcsa, hogy pl. ha a keleti parton kezdodik valami sportesemeny mondjuk du 4-5kor , akkor az nyugaton 1-2 ora... europaban meg eleg tipikusan utana mar kvazi nem csinalsz semmit.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
imádom, hogy te még mindig észérvekkel és tudományos tényekkel akarod meggyőzni a nagy átlagot, akinek ez semmit nem mond, ráadásul az életritmusuk semmilyen szinten nincs a tiéddel, ráadásul a beállítottságuk is olyan, hogy pont az nekik a jó, ami van, max panaszkodnak róla hogy nem, de tenni érte/ellene nem fognak, mert nem akarnak - mivel a kenyér nem lesz olcsóbb, és a gyerek is ugyanúgy fog bőgni ha fúj, ha szív, ha sötét, ha világos.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Értem én, de ahogy mondtam, sokaknak a reggeli bárhova menés kell hogy mindenáron napsütésben legyen, mindenképpen, télen is, más nem is érdekli ha sötétben van ha nem. Ez a leggyakoribb érv.
És azért legyen mindenképp a téli a végleges..? Hogy aki 8-ra jár dolgozni, az december 21-én is napsütésben üljön a dugóban. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
"De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi."
És mondd, azt ki nem szereti?
De b+, nyáron hosszú a nappal, télen meg rövid. olyan rövid, hogy mindegy, hogy hova csoportosítod óra-átállítással, akkor is sötét lesz.
Nyáron 16 óra a nappal (és még 1 óra 21 perc civil alkony, amikor gyakorlatilag világos van, és utána az éjszaka hátralevő részének is a nagyja csillagászati és tengerészeti alkony, igazi éjszaka, amikor a Nap a horizont alatt legalább 15 fokkal van, az csak 23:50-től tart 1:40-ig, azaz két óra sincs))
télen pedig 8,5 óra a nappal és még 1 óra 12 perc civil alkony (ami olyankor már inkább sötét)Ez van, ezt dobta a fizika, a csillagászat, az ekliptika és a Föld forgástengelyének a hajlásszöge....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Rengeteg embernek csak az fáj, hogy télen reggel vakító szikrázó napsütésben akarja a gyereket oviba vinni, meg dolgozni menni, de az senkit nem érdekel, hogy délután koromsötétben kell elhoznia, vaksötétben elindulva melóból. Vagyis a leckeírás, a különóra, az úszás, a rajzszakkör, a néptánc, a vacsora, a kertben játszás, a tökömtudja, meg melóban akármilyen túlóra, meg edzés, meg bevásárlás, meg futás, mod: meg szabadidős tevékenység, meg szabadtéri tevékenység, meg biciklizés, meg sétálás meg tökömtudja az már koromsötétben történik. Az nem fáj.
Vagy hogy ez csak azt érinti aki 8-ra viszi a gyereket, meg 8 vagy 9 körül kell beérnie. Aki viszont pl. 6-ra jár dolgozni az októbertől áprilisig ígyisúgyis vaksötét éjszaka megy be melóba. Téli ide vagy oda. (Been there, done that)
De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi. Minthogy nyáron reggel (pontosabban éjjel) fél3-kor már világos van, amivel valóban nem sok mindent lehet kezdeni, kivéve ha valaki 6-ra jár, ezért fél4-kor kel. Vakító napsütésben.
Szóval ja. Engem sem vág földhöz, hogy x szombaton akkor fekszem amikor akarok, vasárnap akkor kelek mikor akarok, és ha normálisan fekszem, hétfőn max egy apró kellemetlenség, vagy kényelmesség történik. Én sem értem azt aki a hétvégi óraállítástól 3 hétnyi jetlag-et kap. -
ha tiszta az égbolt, akkor igen. De itt a Kárpát-medencében télen elég sokszor megáll a köd, a felhőtakarő akár heteken át is itt lehet a fejünk felett, és olyankor olyan idő van, hogy még napkelte után 1-2 órával is szinte sötét van, van, hogy délben is. (és ha olyankor felmész egy hegyre, ott a felhők fölött meg süt a Nap)
#88824 Ez meg azért van, mert amúgy London is északon van ám. (északi szélesség 51,5 fok körül, Pest pedig a 47,5 fok körül.) -
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Mert egy ilyen látszólag egyszerű (amúgy nem az mert mindenki mást akar)dologban sem tudunk megegyezni mint az óraátállítás.És nem,nem azért bosszant mert nem tudnék alkalmazkodni x óra +/--hoz,hanem egészen egyszerűen felesleges marhaságnak tartom.Hiszen energiát már nem spórolunk vele mint ahogy annak idején amikor kitalálták ezt az egészet.
Azt mondjuk nem tudtam,hogy minden EU ország maga választhatja ki,hogy téli vagy nyári időszámítást akar és ezáltal össze-vissza lenne az egész.
Akkor inkább tényleg jobb hogy most van. -
Miért vagyunk szopóágon? Ki van azon? mert nem tudtok egy órát alkalmazkodni? (Hát akkor hogy mész nyaralni a kanári-szigetekre?)
Bármelyik időzónát is választod, ha nincs óraátállítás, akkor még nagyobb (rosszabb) szélsőségek között leszünk. Ha a nyáriban maradunk, akkor télen reggel fél 9-ig sötét lesz (sötétben az igazán jó dolgozni/ iskolába menni, ugye). Ha pedig a téliben maradunk, akkor meg nyáron 3:46-kor fog kelni a Nap, és 19:45-kor fog lemenni. Ugyanannyi ideig lesz sötét és világos, csak _kellemetlenebb_ módon.És ezt szorozd be azzal, hogy e hülye EU-s javaslat miatt - elvileg - minden ország maga választhatja ki, hogy a téli vagy a nyári időszámításban marad. Azaz potenciálisan tök összevissza lesz az idő mindenhol, itt téli lesz, ott nyári, azaz az egész időzóna lényege veszik el, hogy a szomszédos országok egy zónában vannak, átmész a határon és órát kell állítani. Egy online meetinget szervezel egy másik országgal, és időzónákat is figyelembe kell venni. Nonsense az egész, hogy ilyenekről kell vitatkozni, de a populista gondolatok mindig népszerűek, valamiért.csak a Ricky Gervais-t tudom idézni, "don't ask the average person about anything!"
-
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, ahogy irtam az eleg megengedo volt, szoval attol fuggoen, hogy hogyan szukited, ezzel vagy azzal fog hasonlosagot mutatni, ez nem egy meglepo dolog.
-
azért megy le este 10 után, mert fenn vagy északon. ha délebbre lennél, akkor 1-1,5 órával hamarabb menne le.
Madrid majdnem pontosan Edinburgh-gal egy hosszúságon van, és a Nap június 21-én 1 óra 16 perccel hamarabb megy le, mint Edinburgh-ban. (és akkor most nem is számoltam azzal, hogy rossz időzónában van Spanyolország)
[link]
[link]Télen pedig fordítva...
Amúgy a trópusokon kb. mindig 12 óra az éjszaka és 12 óra a nappal, azaz ha dél körül delel a Nap, akkor reggel 6-kor kel, és este 6-kor lemegy...
-
tildy
nagyúr
Én a nyárit, imádom , hogy este 10 után megy le nyáron a nap😁 ( tőlem akár kelhetne még később is 🤣
-
tbs
addikt
sztem napkeltetol napnyugtaig osszuk fel 12re, es a maradekot is
igy megmarad a 24ora, de igazodik a _termeszethez_, es kelhetek mindig 6kor
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem nem tunik okesnak, mert pl. ugyanolyan sullyal veszi figyelembe ha a leghosszabb napsuteses napon (15+ ora) kapsz plusz egy orat, mint a legrovidebb napon (kb. 8.5 ora). Illetve azt se veszi figyelembe, hogy akar-e mindenki koran kellni. Szoval pl. ha josagi fuggvenyt kene talalni, akkor en olyanban gondolkoznek, hogy 'minel tobb olyan nap legyen, amikor a reggel 7 utana nappali orak szama 10+' pl. De amugy en ennel lustabb vagyok, marmint olyan ertelemben, hogy nem akarok felkelesre optimalizalni, en siman azt mondanam, hogy a mostani ket (nyari/teli) allasbol valasszuk ki az egyiket, es ne valtoztassunk, es en abbol a telit valasztanam, mert ott kozelebb van a nap delelese a 12:00-hoz.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
valoszinu azert nincs jol definialva, mert nem definicio volt
Igen, es igy az a fura eset is belefert, amit irtam, de tippem szerint nem arra gondoltal, de igy talan lathato, hogy tul megengedo (nem jol definialt) amit irtal. Sot, messzebb megyek, meg az se biztos, hogy az alap josagi fuggveny (a tarsadalom szumma minel tobbet legyen vilagosban egy teljes ev alatt) se biztos, hogy talalkozik nagy egyetertessel. Bar az mindig nehez, de akkor azt mondom, hogy nem biztos, hogy arra erdemes optimalizalni. Valoszinuleg azzal kene kezdeni, hogy megfelelo josagi fuggvenyt kene talalni. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hat ez meg azert tul jol nincs definialva, ez alapjan azt gondolnam, hogy pl. a legjobb az lenne, ha 6 oranak tekintenenk azt az idot, amikor az egesz ev alatt legkorabban kel fel a nap, es mindenki keljen 6-kor, igy minden napfenyes perc 6 ora utan esne, es mindenki ebren is lenne. Akkor ez igy jo?
-
concret_hp
addikt
szerintem jelentosen jobb lenne, alapvetoen nem a reggeli / esti mikor kel / nyugszik a nap X datumon ervek menten gondolkodnank, hanem hogy a tarsadalom szumma minel tobbet legyen vilagosban egy teljes ev alatt. ehhez a nyari 6 elotti napkeltek vajmi keveset tesznek hozza, az osszes tobbi idopontban meg a tarsadalom jelentos resze ebren van. es mielott azt hiszuk, hogy a reggel 6 elotti napkelte nem sokat szamit: aprilis12 - aug 30, az ~140 nap + jellemzoen az oraallitas elott marciusban + kb. 20 nap, itt este kb. mindenki nyerne egy orat, amit reggel a nep eleg jelentos %-a nem bukna el.
-
arra rá tudna nézni valamelyikőtök, hogy a wizzair weboldal működik-e nálatok?
a b. nejem hétfőn megy angliába, és tegnap óta nem tud bejelentkezni, se böngészőben nem jön be, de az appban sem... már az idegösszeroppanás szélén áll...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fura látvány volt na.
de cserébe már 13:13-kor lemenne a Nap.