- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
87700 - 87601
89154 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
Na. Pont ezaz. Ezt magyaráztam régen Qkacnak, hogy a nagyon magas páratartalomnál nem is kell magas hőmérséklet, hogy izzadj, fulladj, szenvedj. Persze embere(asszonya) válogatja, ahol én dagadt 23 fokban 78%rel. párában ülve izzadok, ott kolleginák még kardigánon gondolkodnak. "Mer' hideg van.." Ha meg kimegyek, napon gyaloglok (nagy a gyár) akkor meg pláne döglesztő az álló benti pára. Pedig nincs kánikula.
-A meleget, napsütést, nyarat, a nyárhoz kapcsolódó dolgokat, száraz forróságot szeretem én is, de nem vagyok álszent, 36 fokban csak kint érzem jól magam, otthon a lakásban, pláne a pihentető alváshoz, megy a klíma.-A cégünk egy erdő, mező, legelő, lefolyástalan mocsaras-belvizes területen fekszik. Itt nálunk az elmúlt hónapokban különösen sok eső volt. Minden vastagon át van ázva, 19 fok felett minden okádja a párát, reggelente köd meg harmat van, így sokkal párásabb a levegő.
Így fordult elő, hogy a 23 fokra állított klímák álltak, mert csak 20-22 fok volt, de a pára meg 75-80 maradt, hiszen 23 fok alá nem nagyon akartam állítani. Ráadásul éjjel 18-19-re visszahűlt minden, arra állítani klímát gyilkos lenne. Tehát ott álltam a klíma alatt, ami 21-22 fokban csak ventilátorozta a 75-80% párát, semmi értelme nem volt.
Amint 26 körülre ment a hőmérséklet, máris nekiállt (hűteni)szárítani is, és lement 55-60 körülire a rel.
Itthon a lakás nem tud lehűlni, a 23 fokra rakott klíma ezért folyamatosan megy, és 1-2 hét alatt a 65%-ból csinált 40-t. 23-25 fok van a lakásban, de 40-45% a pára, kifejezetten kellemes.mit gyártotok, hogy 78% a pára ?
vagy simán csak a környezet miatt? én télen amikor a 70et nyaldossa 21-22 foknál, már akkor meg akarok halni... -
BlacKSouL
addikt
Na. Pont ezaz. Ezt magyaráztam régen Qkacnak, hogy a nagyon magas páratartalomnál nem is kell magas hőmérséklet, hogy izzadj, fulladj, szenvedj. Persze embere(asszonya) válogatja, ahol én dagadt 23 fokban 78%rel. párában ülve izzadok, ott kolleginák még kardigánon gondolkodnak. "Mer' hideg van.." Ha meg kimegyek, napon gyaloglok (nagy a gyár) akkor meg pláne döglesztő az álló benti pára. Pedig nincs kánikula.
-A meleget, napsütést, nyarat, a nyárhoz kapcsolódó dolgokat, száraz forróságot szeretem én is, de nem vagyok álszent, 36 fokban csak kint érzem jól magam, otthon a lakásban, pláne a pihentető alváshoz, megy a klíma.-A cégünk egy erdő, mező, legelő, lefolyástalan mocsaras-belvizes területen fekszik. Itt nálunk az elmúlt hónapokban különösen sok eső volt. Minden vastagon át van ázva, 19 fok felett minden okádja a párát, reggelente köd meg harmat van, így sokkal párásabb a levegő.
Így fordult elő, hogy a 23 fokra állított klímák álltak, mert csak 20-22 fok volt, de a pára meg 75-80 maradt, hiszen 23 fok alá nem nagyon akartam állítani. Ráadásul éjjel 18-19-re visszahűlt minden, arra állítani klímát gyilkos lenne. Tehát ott álltam a klíma alatt, ami 21-22 fokban csak ventilátorozta a 75-80% párát, semmi értelme nem volt.
Amint 26 körülre ment a hőmérséklet, máris nekiállt (hűteni)szárítani is, és lement 55-60 körülire a rel.
Itthon a lakás nem tud lehűlni, a 23 fokra rakott klíma ezért folyamatosan megy, és 1-2 hét alatt a 65%-ból csinált 40-t. 23-25 fok van a lakásban, de 40-45% a pára, kifejezetten kellemes. -
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Spet
addikt
Próbálj meg egy hasonló VGA-val felszerelt laptop oldaláról a drivert letölteni, és azzal első körben gyalulni, majd újra telepíteni.
Nálam pl a gyártó oldalán felrakott billentyűzet háttér világítás nem működött. Más modellét letöltve meg életre kell.
-
ToBeY
nagyúr
Mit csináljak ha vga drvier félig fent van,félig nincs.
És a telepített alkalmazás listájában,se a startmenüben nincs ott az alkalmazás
-
Vérboci
addikt
Szerintem alapvetően félre értesz dolgokat...
Nem csapvíz, hanem egy zárt rendszer ugyanúgy ahogy fűtés esetén...
nyilván kell e végére egy hőcserélő, ami hűti a vizet. ez tud működni a lecsapódó pára nélkül. Jobb mint a semmi...
Az igazi gond inkább, hogy radiátor lent van... amúgy tudok olyan régi irodaházat ahol 15 éve ilyen hűtés volt.Ui. Amúgy hol 12 fokos a csapvíz..? Pesten kb olyan meleg a csapvíz, mint a Duna, és az most 21 fokos...

Uui. ha bent 70% a páratartalom, akkor meghalsz...
nálam most már elég meleg van, de csak 62%, 25,7 foknál, erősen fullasztó így isa csapvíz viszonyítási alap volt. mégis hány fokos vizet akarsz keringetni, hogy hűtsön? 23-at?
a lakásban jelenleg 73% a páratartalom (23 fokon). ilyen az időjárás.
-
fokukac
nagyúr
Szerintem alapvetően félre értesz dolgokat...
Nem csapvíz, hanem egy zárt rendszer ugyanúgy ahogy fűtés esetén...
nyilván kell e végére egy hőcserélő, ami hűti a vizet. ez tud működni a lecsapódó pára nélkül. Jobb mint a semmi...
Az igazi gond inkább, hogy radiátor lent van... amúgy tudok olyan régi irodaházat ahol 15 éve ilyen hűtés volt.Ui. Amúgy hol 12 fokos a csapvíz..? Pesten kb olyan meleg a csapvíz, mint a Duna, és az most 21 fokos...

Uui. ha bent 70% a páratartalom, akkor meghalsz...
nálam most már elég meleg van, de csak 62%, 25,7 foknál, erősen fullasztó így is -
Vérboci
addikt
pont ez az hogy nem, mert 4-5 fok különbségnél nem csapódik ki, csak épp nem is érne semmit

25 fokon, 70% relatív páratartalomnál a harmatpont 19 fok.
a csapvíz 10-12 fokos.
szóval lesz páralecsapódás bőven -
concret_hp
addikt
pont ez az hogy nem, mert 4-5 fok különbségnél nem csapódik ki, csak épp nem is érne semmit

-
Vérboci
addikt
ameddig még nem volt annyira divat a falfűtés én azon gondolkodtam, hogy ha már úgyis ott van a kiépített fűtés hálózat (radiátor), akkor azt lehetne hűtésre is használni, ha csak annyit csinálnánk, hogy az elfogyasztott hidegvizet átcirkuláltatjuk a fűtés rendszeren, már az is számítana, csak épp annyi a gond, hogy fűtésnél tud lenni 30-40 fok a fűtővíz meg a szoba hőmérséklet közt, addig télen ez olyan 4-5 általában, ami meg nem túl sok
+ persze végtelen macera lenne a rákötés rész is 
folyna a pára a radiátorokról mindenfelé. tudtommal mennyezet-hűtésnél is figyelni kell ezért a páratartalomra, különben jön a beltéri eső.
én személy szerint nem is értem ennek a létjogosultságát. olcsóbban vannak kevésbé érzékeny megoldások. -
concret_hp
addikt
ameddig még nem volt annyira divat a falfűtés én azon gondolkodtam, hogy ha már úgyis ott van a kiépített fűtés hálózat (radiátor), akkor azt lehetne hűtésre is használni, ha csak annyit csinálnánk, hogy az elfogyasztott hidegvizet átcirkuláltatjuk a fűtés rendszeren, már az is számítana, csak épp annyi a gond, hogy fűtésnél tud lenni 30-40 fok a fűtővíz meg a szoba hőmérséklet közt, addig télen ez olyan 4-5 általában, ami meg nem túl sok
-
szőröscica
addikt
-
bitpork
nagyúr
Nekunk egesz jo a mennyezethutes, szepen tartja a bealitott 24.5 fokot a legfelso szinten levo lakasban. Ez a kinti 36-hoz kepest nagyon kellemes, viszont siman tudok lenni rovidnadragban, poloban, mezitlab a lakasban, nem fazok. A regi lakasban klimaval nem tudtam igy megoldani, az elobb-utobb tulhutott. Ellenben az instant jeges hutest csinalt, ez meg a nagyobb helyisegeket elso inditaskor csak napok alatt tudna jol lehuteni.
Társasház zárószintjén ez szerintem reménytelen. A nyaralót most újítjuk és ott van napelem meg klíma uh nem lesz gond de b@ssza meg a nyuszi lehet h nem is tudunk oda költözni amíg ez a dög meleg van

-
bobsys
veterán
-
totron
addikt
Nekunk egesz jo a mennyezethutes, szepen tartja a bealitott 24.5 fokot a legfelso szinten levo lakasban. Ez a kinti 36-hoz kepest nagyon kellemes, viszont siman tudok lenni rovidnadragban, poloban, mezitlab a lakasban, nem fazok. A regi lakasban klimaval nem tudtam igy megoldani, az elobb-utobb tulhutott. Ellenben az instant jeges hutest csinalt, ez meg a nagyobb helyisegeket elso inditaskor csak napok alatt tudna jol lehuteni.
Mennyezethutes = parapet klima?
-
Akula
őstag
25.0°C, semmi klíma. Redőny leengedve, gyerekre ráparancsolva, ne nyitogassa terasz ajtót, mert jövő héten újra indíttatom iskolát.
-
szőröscica
addikt
-
rushty
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
tope
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
totron
addikt
-
Spet
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Ez a mostani időjárás már egész kellemes kezd lenni(nem,még nincs melegem..)talán a hét vége felé
-
bitpork
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
Vérboci
addikt
ezzel csak négyesed lesz. a 38-at húzzák majd

-
BlacKSouL
addikt
44 85 86 87 88
Holnaptól megjátszom az 1 2 3 4 37-et.
Mert az 1 2 3 4 5-el krvaélet nem lehet sokat nyerni, minimum a Valamiamerika óta tuti többezerfelé osztozna. És 5 egymásutáni sort meg biztos nem húznak még vagy 29millió 417ezer 693 húzáson keresztül
-
concret_hp
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
bobsys
veterán
Feleseg az aldozat, en csak lehoztam a hegyrol a hatamon. Pilisi turazas, megcsuszott a laba egy meredekbb lejton valamin, vizes levelek, kodarab nemtudjuk.
Lehet valahol kerekes szeket berelni par hetre?
-
NoLF
veterán
3 helyen eltort boka mutese csavarokkal meg lemezekkel, gipszelessel, 2 ejszakai korhaz tartozkodassal allami intezmenyben (SOTE) TB nelkul kb 450K lesz (meg nem jott meg a szamla, de ezt mondtak ma elengedeskor)
Azt nemtudom, hogy az ugyelet meglatogatasa eben benne van vagy nincs (ott volt 3 rontgen, vervetel, ekg, meg gipszeles)
Magankorhaznal telefonban minimum 1 millat mondtak a mutetre, TB-nel elore nem mondtak arat,Ouch, ez igen szarul hangzik
a boka nem jatek, foleg ha nem 15 eves az ember. Remelem felepulsz mihamarabb! -
totron
addikt
3 helyen eltort boka mutese csavarokkal meg lemezekkel, gipszelessel, 2 ejszakai korhaz tartozkodassal allami intezmenyben (SOTE) TB nelkul kb 450K lesz (meg nem jott meg a szamla, de ezt mondtak ma elengedeskor)
Azt nemtudom, hogy az ugyelet meglatogatasa eben benne van vagy nincs (ott volt 3 rontgen, vervetel, ekg, meg gipszeles)
Magankorhaznal telefonban minimum 1 millat mondtak a mutetre, TB-nel elore nem mondtak arat,Igen, minél precízebb összeforrást, mardos a kíváncsiság, hogyan sikerült ezt összehozni?
-
gaborbol
őstag
Magankorhaznal telefonban minimum 1 millat mondtak a mutetre, TB-nel elore nem mondtak arat,Azt a durva, jobbulast es mielobbi felepulest!
-
fokukac
nagyúr
rizst akartam termeszteni, oda meg sok víz kell.
komolyra fordítva a szót, a föld szépen lassan elitta volna a vizet, mikor - egyéb okból - a fürdőszobában elkezdett a padlóösszefolyóból feljönni a szennyvíz. hogy a lakást mentsem (miután a lé a küszöbön átcsapva már a konyhában volt) az előkertben lévő csatorna tisztító nyílás fedelét leszedtem és útjára engedtem a fél méter magas szargejzírt, ami így az udvar másik felét látta el bokáig érő "vízzel".
A falu összes átemelője megállt, mert a sok eső miatt elment bennük az áram. Én lakok a legmélyebb ponton...
Most végzünk a lakás takarításával. Olyan mennyiségű fekália hever a ház előtt a fűben, hogy azt hittem összehányom magam, pedig bírom az ilyesmit.
Ja, és már internet \ tv sincs.aztakurva... kitartás.
küldök egy hasonló sztorit a Dömsödi Gábor tollából
A 90-es években volt szerencsém eljutni a detroiti autószalonra is. Onnan is van egy Autó2 műsor és sok érdekes kép. De a legkülönlegesebb fotó ez, ami Solymárra hazaértemkor várt. A szippantósok -kihasználva, hogy nem vagyok itthon - beálltak a kertbe. Én ezt egyébként tiltottam, de nem volt kedvük feltenni még egy csövet, hogy az utcáról is elérjék az aknát. Aztán, amikor indulni akartak az 5 köbméter lével, kipörgött a kerék, megszünt a tapadás és a szippantó a lejtőn lecsúszva a hátán állt meg. Kifolyt belőle, minden ami a miénk volt, de a teljes gázolaj és az összes fékfolyadék, sebváltóolaj, hidraulika olaj, stb. is. Ez utóbbiak lassabban bomlottak és két nap múlva már ezek voltak a büdösebbek. Tavaszig éreztük a bűzt és gyönyörködtünk a roncs szippantóban, mert akkor tudta csak átemelni egy óriásdaru a szippantó maradékát a villanyvezetéken. A kertben ezután teljes talajcsere következett. Ugye, hogy ez érdekesebb sztori mint a Dodge Viper gyártása?!
-
bitpork
nagyúr
Magankorhaznal telefonban minimum 1 millat mondtak a mutetre, TB-nel elore nem mondtak arat,Így mulat a magyar úr. És ami szomorú, hogy a TB biztosítottnak is ennyi ha normális ellátást akar és nem a folyosón várakozni mert nem ömlik belőle a vér

Jobbulást kívánok! -
bobsys
veterán
Magankorhaznal telefonban minimum 1 millat mondtak a mutetre, TB-nel elore nem mondtak arat, -
Vérboci
addikt
A tavaly vett medence kicsi lett.
na igen, meg az még nem szarral lett feltöltve
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
Pacák
senior tag
Az a gáz, hogy az egyik dolog mezőgazdasági, a másik meg vízügyi téma. Az aszálytérképnél jobbra ugyan ki lehet választani a talajnedvességhez tartozó térképet ami több a semminél, de rendes belvíz/árvíz térkép az csak a vízügyi weboldalon lesz.
-
Vérboci
addikt
ettől tartok én is, hogy ha ma kijönnek a vizesek fertőtleníteni, akkor a klórmeszezés után fű nem nagyon marad...
-
BlacKSouL
addikt
-
bitpork
nagyúr
komolyra fordítva a szót, a föld szépen lassan elitta volna a vizet, mikor - egyéb okból - a fürdőszobában elkezdett a padlóösszefolyóból feljönni a szennyvíz. hogy a lakást mentsem (miután a lé a küszöbön átcsapva már a konyhában volt) az előkertben lévő csatorna tisztító nyílás fedelét leszedtem és útjára engedtem a fél méter magas szargejzírt, ami így az udvar másik felét látta el bokáig érő "vízzel".
A falu összes átemelője megállt, mert a sok eső miatt elment bennük az áram. Én lakok a legmélyebb ponton...
Most végzünk a lakás takarításával. Olyan mennyiségű fekália hever a ház előtt a fűben, hogy azt hittem összehányom magam, pedig bírom az ilyesmit.
Ja, és már internet \ tv sincs.Ezért kell társasházban lakni az emeleten.
De viccet félre, akkor most jön majd a fertőtlenítés és újra kertezés szopása is. Kitartást kívánok állattársamnak. -
Pacák
senior tag
Ezt szoktam nézni a témában: [aszálytérkép]
-
Vérboci
addikt
Ja, és már internet \ tv sincs. -
tope
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Pttypang
veterán
Igen, a nagy klima magic az lenne, hogy ami korabban hosszan elnyulo light eso volt, azt kivaltjak a rovid, ozonviz szeru esozesek. Amik utan megint szarazsag, aztan megint ozonviz.
-
fokukac
nagyúr
hát én is remélem, hogy megáll hazánk elsivatagosodása

de Medárd már csak ilyen.https://www.metnet.hu/terkepek?map=prec_y&date=2024
de amúgy a térkép szerint nem kirívó, sőt, az elmúlt 90 nap még mindig durván csapadékhiányos a sokéves átlaghoz képest
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom, az iszonyú aszály pusztít még valahol? Alföld esetleg?
Csak mert itt nálunk 2 hónap alatt kb. 5 volt olyan nap amikor nem volt özönvíz meg felhőszakadás. 23-24 foknál nincs több (gondolom ez lenne a hőség) de a pára lassan harapható. -
Vérboci
addikt
már elnézést, de én most is fiatal boci vagyok
a hőségnapok száma viszont mutatja, hogy bizony több (és nagyobb) a meleg
https://www.ksh.hu/ffi/3-8.html -
Pacák
senior tag
Amikor 2007-ben ebbe a nyugati fekvésű lakásba költöztünk, akkoriban valamiért inkább keletről jöttek nagyobb szélviharok, tehát védve volt a terasz. 2003-tól 2007-ig egy utcával feljebb béreltünk egy keleti fekvésű lakást és addigra elegem is lett a szélből...
Aztán néztem nagyokat, amikor 2010 körül megfordult ez az irány és a saját lakásunkban elkezdte szemből kapni a jóságot a terasz. Nem volt vicces bentről támasztani a régebbi fa nyílászárókat, hogy ne nyomja ránk a vihar. Aztán első alkalommal ki is cseréltettünk mindent acélvázas műanyag nyílászárókra.
A dolog azért ragadt meg ennyire bennem, mert a nyugati oldalon állt egy szép fűzfa, aminek a teteje pont a terasszal szemben volt. Addig minden évben költött rajta egy galambpár. 2010-ben költési szezon előtt derékban kettétört a fa az újdonság erejével lecsapó nyugati szélben.
Budaörs. -
NoLF
veterán
De, rossz.
regen julius-augusztusban elofordultak nagy viharok,
nagyritkan jeg. Manapsag mar aprilisban, sot decemberben sem rokonyodunk meg a jegesotol, majdnemhogy napi rutinna valt hogy valami szet fogja kurni a vetemenyeat/autot/haztetot/barakarmit, regebben azert ez nem volt igy. 2010 korul angliaban mikor karacsonykor jeg esett en azt mondtam ilyet meg nem bsztam eletemben soha, most meg nalunk is megszokott dec vegen a dorges-villamlas, azert sztem ez boven tulmegy azon, amit 80-90 (es ne beszeljunk a regebbi idoszakrol) kornyeken megtapsztaltunk. -
fokukac
nagyúr
nem volt olyan régen? dehogynem, akkor még Te is fiatal boci voltál...

szerintem amúgy 35+ akkor is volt (jó, nem Győrben, hanem Szegeden)
de szerintem nem olyan rossz a helyzet azért. -
Vérboci
addikt
mondjuk 2007 nem volt olyan régen.
80-90-es években a 30-32 fok számított "melegnek". Manapság úgy 5 fokkal feljebb van a "kánikula". -
fokukac
nagyúr
2007-ben a Rolling Stones koncerten a Népstadionban úgy emlékszem 41 fok volt.
osztottak ilyen zacskós vizeket, és azzal locsolta mindenki egymást...
-
totron
addikt
Regen azert ritkan volt 38 fok.
En ma fogom atallitani a termosztatokat hutes uzemmodra. Kivancsi vagyok, mennyiben lesz mas a mennyezethutes hasznalata, mint a klima.
Nem tudom, de 1x biztosan hogy volt. Élénk emlék, hogy anyám panaszkodik, hogy sok lesz ez már a fotonból, én meg élénken tologattam a csattogós falepkét a tűző napon, ThinkPad márkájút természetesen.
-
Winner_hun
félisten
Regen azert ritkan volt 38 fok.
En ma fogom atallitani a termosztatokat hutes uzemmodra. Kivancsi vagyok, mennyiben lesz mas a mennyezethutes hasznalata, mint a klima.
Van mellé párátlanító?
-
szőröscica
addikt
-
Pttypang
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
totron
addikt
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Ez a mai még picit hűvös nekem,várom az igazán jó időt.
Btw a Xiaomi weather app nincs a helyzet magaslatán,azt írta enyhén borús,de olyan felhőszakadás-jégeső kapott el délután,hogy ilyet rég láttam
-
fokukac
nagyúr
-
rushty
őstag
Kezd kellemetlenül meleg lenni.
-
bitpork
nagyúr
Ó Istenem köszönöm, hogy nem sikerült a DézsaVót fesztigyál előtt elkészülnie a nyaraló felújításának és most megint nem hallhatom 4 napon keresztül csukott nyílászárók mellett a televízíót meg a semmit se. Nem.
(#87624) ToBeY: a gugli acc alatt is leválasztottad a divájsz litából?
-
ToBeY
nagyúr
Annyi okos ember van itt: Google play-ről hogyan tudom leválasztani a régi telómat?
Jelenleg azt íja "kijelentkezve,"de a google playen még látom rá az app frissítéseket. -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Próbáltam, az se nyert.
-
Vérboci
addikt
-
bitpork
nagyúr
Nem szeret a rendszer, több böngészővel, privát módban és felhasználói fiókkal is próbáltam, annyit ír hogy Sikertelen bejelentkezés!
A név/jelszó páros máshol működik, szóval nem értem.kuki törlés volt már?
-
Pacák
senior tag
Nem szeret a rendszer, több böngészővel, privát módban és felhasználói fiókkal is próbáltam, annyit ír hogy Sikertelen bejelentkezés!
A név/jelszó páros máshol működik, szóval nem értem.Próbáld meg úgy, hogy előbb másik - hibátlanul működő - ügyfélkapus szolgáltatásba belépsz!
Aztán válts át erre oldalra! Szoktam ilyet csinálni, hogy megnézem mondjuk a felírt gyógyszeremet, aztán átlépek az adóbevallásos dolgokra, ha már úgyis bent vagyok.
-
bobsys
veterán
A név/jelszó páros máshol működik, szóval nem értem.akkor annyi marad hogy kerem kapcsolja ki
-
Winner_hun
félisten
A név/jelszó páros máshol működik, szóval nem értem. -
tope
addikt
A közműtérkép link átvisz az e-közmű oldalra, nem lehet megnézni. Pár hete itt próbáltam egy helyrajzi számot keresni, de a belépésnél elakadtam (vagy ügyfélkapum). Nálam van a hiba?
Tudom hogy ott van a földhivatal oldala, de nincs házszám ami alapján keressek.Mi napi szinten használjuk (spec én már nem) a munka során, ha már közműcég lennénk... (Adatszolgáltatás, szóval ügyféllel nem vagyunk kapcsolatban)
-
bobsys
veterán
A közműtérkép link átvisz az e-közmű oldalra, nem lehet megnézni. Pár hete itt próbáltam egy helyrajzi számot keresni, de a belépésnél elakadtam (vagy ügyfélkapum). Nálam van a hiba?
Tudom hogy ott van a földhivatal oldala, de nincs házszám ami alapján keressek.siman betudtam lepni a kozmuterkepre ugyfelkapuval es helyrajzi szamot mutat ha bekapcsolom
-
Winner_hun
félisten
e-közmű oldalon belül közműtérkép
Itt megtudod nézni (címre keresve) hogy van e vezeték, illetve melyik cég van ottA közműtérkép link átvisz az e-közmű oldalra, nem lehet megnézni. Pár hete itt próbáltam egy helyrajzi számot keresni, de a belépésnél elakadtam (vagy ügyfélkapum). Nálam van a hiba?
Tudom hogy ott van a földhivatal oldala, de nincs házszám ami alapján keressek. -
bobsys
veterán
-
tope
addikt
e-közmű oldalon belül közműtérkép
Itt megtudod nézni (címre keresve) hogy van e vezeték, illetve melyik cég van ott -
bobsys
veterán
Van olyan oldal ahol le van irva egy telekre a kozmu bevezetesenek a menete? Mit kell megnezni, kideriteni a szolgaltatotkat, ki kell felhivno, hogy megtudja az ember egyealtalan lehetseges-e?
-
Pacák
senior tag
Előtte ugyanez, ugyanígy lement egy Nokia 5.1plus és egy Moto G10 között is. Csak az Android verzió volt más az akkori vasakon.
-
ToBeY
nagyúr
-
lenox
veterán
En meg ugy tudtam, hogy valamelyik android verziotol ez mukszik, nem gyartospecifikus. Nyilvan olyan appot, ami a regi telon supportalt, az ujon meg nem azt lehet, hogy nem rak at magatol, de amugy alapvetoen megy ez.
-
ToBeY
nagyúr
Hát igen,de ott márkán belül vagy és úgy sima.
pl Samsungnak is van ilyen opciója,hogy régi telóról át lehet húzni az adatokat régi telóról az újra.
De én X márkáról váltottam y-ra.És így picit másabb a szitu,de Mind1 megoldottam,így legalább kiszórtam a fölös appokat. -
Pacák
senior tag
Ez pár éve is automatikusan ment az új telefonra bejelentkezés után, most aztán meg pláne. A nagyobbik fiam régi Moto E7 Power mobilját és az új Moto G53-at USB-C USB-C kanóccal párosítottam és ment a buli. Gyakorlatilag kézen fogva vitt végig minket az Android a költözésen.
-
ToBeY
nagyúr
szerintem a világ legrosszabb ötlete az új telóra / számítógépre / lakásba mindent átköltöztetni úgy ahogy az előző helyen volt.
ez remek alkalom a szanálásra, és mint tudjuk - a számítástechnika sötét titka miatt - egy szűz telepítés mindig jobban muzsikál, mint egy frissítgetett, belakott.
kétségtelen, hogy van pár kulcs app, amit ilyenkor újra kell konfigurálni és ez macera, de én azt mondom, hamar kifizetődik.Igen, végül az lett,hogy megnéztem melyik az az app amit napi szinten használok és csak azok kerültek vissza az új telóra a többi meg ment a levesbe...
Csak hát úgy gondoltam könyebb és egyszerűbb mindent áthúzni a régi telóról és csókolom,de most már mindegy is
-
Vérboci
addikt
szerintem a világ legrosszabb ötlete az új telóra / számítógépre / lakásba mindent átköltöztetni úgy ahogy az előző helyen volt.
ez remek alkalom a szanálásra, és mint tudjuk - a számítástechnika sötét titka miatt - egy szűz telepítés mindig jobban muzsikál, mint egy frissítgetett, belakott.
kétségtelen, hogy van pár kulcs app, amit ilyenkor újra kell konfigurálni és ez macera, de én azt mondom, hamar kifizetődik. -
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Google play store-nak hívják

amúgy pl . pixelnél úgy van a költözés, hogy rádugom mindkettőre a kábelt, és mindent átrak, úgy ahogy volt, képeket, adatokat, appokat. (illetve lehet válogatni is)
-
bitpork
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
87700 - 87601
89154 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Ubuntu Linux
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- GIGA AKCIÓ! 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 i7-1280P 16GB 512GB Nvidia T550 4GB FHD+ IPS 1 év gar
- ÚJ! TüzesEzüst MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ RTX A2000 6/12GB + RTX 4000 SFF 20GB ADA- Low profile (LP)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Szép állapot 96% akkumulátor (312 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy simán csak a környezet miatt? én télen amikor a 70et nyaldossa 21-22 foknál, már akkor meg akarok halni...