Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Katolikusnak kereszteltek. Kellett járnom hittanra, voltam elsőáldozó is. Ami utána következett volna, arra már egy emberként mondtuk mindhárman, hogy eddig volt és nem tovább.

Az eleje is rögösen indult, amikor az atya közölte, hogy máris úgy indult mindenki, hogy bűnös.
És akkor most gyónás — és gyónjuk meg bűneinket!
Közben már legszívesebben megint az érdligeti csalitban lettem volna, hogy megint nyílvesszőket készítsek, és célba lőjünk az egyik elhagyott ösvény mellett.
Azóta a két töltés között feltöltötték azt a területet a MOM Park helyéről kitermelt földdel és minden vacakkal.
De a múlt héten öcsém megtalálta a tegezemet, benne hat nyílvesszőmmel — igaz a csúcsuk már elkorhadt, de a végüket és a tollak helyett oda ragasztott Technokol Rapid szálakba forgatott rajzlap papírt nem tudta kikezdeni semmi. Pont ezért csináltam a nyilakat a szabad levegőn, mert utáltam a szagát.
Azóta állítólag van már olyan típusa, ami annyira nem büdös.
Várjá' má'! Lehet, hogy titokban indiánok vagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Indul a ChatGPT Health
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest