- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Céges gépen vagyok mindig bajban, ugye német kiosztás, és nem változtatható, illetve nem lehet másikat hozzáadni, szóval ott kb lehetetlen magyar ékezeteket csinálni rá admin jogok nélkül. Mindenesetre elő bírnak jönni fura dolgok angol billentyűzettel, német kiosztással, én meg a magyart szoktam meg, lehet cifra dolgokat gépelni, ha az ember rutinból ír…
Vőm szokott még kiakadni, amikor leül egy magyarra állított gép elé. Eleinte küzdött, mint kutya a jégen, aztán most már rutinból állítja át első mozdulattal németre őket (vagy angolra, ha csak az van). Lányok egyébként már német kiosztással tolnak alapból mindent, igaz, magyarul gyakorlatilag nem is írnak, max nekem egy-egy sms-t.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest