Hirdetés
- HP nyomtatók
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Nyomtató topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
-
86800 - 86701
89154 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 85901 85900 - 85801 85800 - 85701 85700 - 85601 85600 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
kocsival mennek ebédelni? okos...
én pl. Ománba mennék, nyilván attól függ, mennyi időt szánnál rá.
én most kezdtem új melót hétfőn, de dec 20-jan 8 le is állunk, szóval valamit nekem is ki kéne találni.
bár nejem végig melózik szinte, így max egyedül ugrok el valahova ismét, mint tavaly
Cataniara mentem, bár most megint mocorog az Etna úgyhogy lehet az nem lenne olyan jó ötlet nektek, vagy ott voltatok nemrég? elvesztem...lehet elnézek olyan helyre, ahol hó van pl. vagy valami közelebbi helyre, a spájzba ahol van pálinka
vagy ahol élvezhető meleg netán. mittudomainIgen, pont ez jutott nekem is eszembe, hogy ebedelni meg oke, de kocsival ebedelni a varos kozepen meglepo lenne.
-
NoLF
veterán
Az alléba sok környékbeli irodista jár délben pl. ebédelni...
amúgy nekem is úgy jött ki idén, hogy alig voltam szabin, aztán most jövő héttől január 2. hetéig szabin leszek...
még keresem, hogy hova lehetne elhúzni értelmes áron, merthogy itthon legyek 3 hetet a szomszédaimmal, annál kevés brutálisabb dolgot tudok elképzelni
kocsival mennek ebédelni? okos...
én pl. Ománba mennék, nyilván attól függ, mennyi időt szánnál rá.
én most kezdtem új melót hétfőn, de dec 20-jan 8 le is állunk, szóval valamit nekem is ki kéne találni.
bár nejem végig melózik szinte, így max egyedül ugrok el valahova ismét, mint tavaly
Cataniara mentem, bár most megint mocorog az Etna úgyhogy lehet az nem lenne olyan jó ötlet nektek, vagy ott voltatok nemrég? elvesztem...lehet elnézek olyan helyre, ahol hó van pl. vagy valami közelebbi helyre, a spájzba ahol van pálinka
vagy ahol élvezhető meleg netán. mittudomain -
fokukac
nagyúr
Az alléba sok környékbeli irodista jár délben pl. ebédelni...
amúgy nekem is úgy jött ki idén, hogy alig voltam szabin, aztán most jövő héttől január 2. hetéig szabin leszek...
még keresem, hogy hova lehetne elhúzni értelmes áron, merthogy itthon legyek 3 hetet a szomszédaimmal, annál kevés brutálisabb dolgot tudok elképzelni
-
NoLF
veterán
Én rugalmas munkaidőben dolgozom. Ez ugye egy vonzó kifejezés, de magyarra fordítva azt jelenti, hogy néha elugorhatok napközben elintézni valamit, ellenben igen gyakran még este 8 után is dolgoznom KELL.

Na de az egész ország rugalmasban dolgozik? Ma délelőtt 11-kor ki kellett ugranom boltba, és nem találtam parkolóhelyet a Lidlben. És nem nyuggerekkel, meg kismamákkal volt tele a bolt, hanem szemre normális, középkorú munkaképes emberekkel.
Nem értem.
ne menj kocsival, s nem kell parkolót keresni.
mondjuk ettől még a boltban nem lesz kevesebb ember

-
EQMontoya
veterán
Én rugalmas munkaidőben dolgozom. Ez ugye egy vonzó kifejezés, de magyarra fordítva azt jelenti, hogy néha elugorhatok napközben elintézni valamit, ellenben igen gyakran még este 8 után is dolgoznom KELL.

Na de az egész ország rugalmasban dolgozik? Ma délelőtt 11-kor ki kellett ugranom boltba, és nem találtam parkolóhelyet a Lidlben. És nem nyuggerekkel, meg kismamákkal volt tele a bolt, hanem szemre normális, középkorú munkaképes emberekkel.
Nem értem.
Ez mar nekem is feltunt, volt, hogy delben ugy kellett keresni a parkolohelyet az Alleeban.
-
Pttypang
veterán

Nem értem.
Fizetesi het van, szabadsagolasi ido, mikulas, ajandekszezon. Ezek mindegyike beszamit.
-
Vérboci
addikt

Nem értem.
sokan hagyják év végére a szabadságokat (saját akaratból, vagy sem), aztán most kadják, kiveszik.
a karikagyárban is észrevehető, hogy tartalékos a gárda. -
szőröscica
addikt

Nem értem.
-
NoLF
veterán
Állami cég veszi át. [link] Naná, hogy megy majd az imádkozás, hát keresztény vagy mifene a párt. Mi mást csinálnának? Jósolni nem tudnak, mert az boszorkányság tehát pogány dolog ami nem összeegyeztethető a kereszténységgel.
# NoLF beírhatsz a vásárlók könyvébe ha mégsem jó az idő.
Miért eddig bármelyik időjós oldalnak, appnak, rádió-tv időjárás jelentésnek hinni lehetett?akinek bármi köze van a valós élethez és a realitás talaján áll, tökéletesen tisztában van vele, hogy pontosan semmit nem lehet megjósolni az időjárás tekintetében (sem).
így aki maradéktalanul elhiszi és utána bosszankodik az esetleges változásokon, annak szerintem ideje átgondolni az életét
-
Xpod
addikt
Állami cég veszi át. [link] Naná, hogy megy majd az imádkozás, hát keresztény vagy mifene a párt. Mi mást csinálnának? Jósolni nem tudnak, mert az boszorkányság tehát pogány dolog ami nem összeegyeztethető a kereszténységgel.
# NoLF beírhatsz a vásárlók könyvébe ha mégsem jó az idő.
Miért eddig bármelyik időjós oldalnak, appnak, rádió-tv időjárás jelentésnek hinni lehetett? -
NoLF
veterán
az lesz a baj, ha a jósolt időt elhisszük, aztán ha mégsem az lesz, akkor kihez fordulhatunk, hogy nem a beharangozott forgatókönyv szerint mennek a dolgok? a nagyfőnökhöz mégsemá'
-
Pacák
senior tag
-
Xpod
addikt
-
Marcsello31
őstag
Remek, megint riogatnak a nagy hóval, de sztem nagy szopi lesz belőle:
[link]
-
Marcsello31
őstag
Fura. persze nem.
Hogy èpp mostanság akarnak mindent a magukènak tudni.
De akkor az RTL a TV2 az m1es csatornák honnan informálódnak majd?!
-
BlacKSouL
addikt
-
Marcsello31
őstag
Persze, de az appok is veszik az infót valahonnét,valamelyik szerverről
gondolom én.
Mint ahogy az időképnek is van már appja, ami jó kis app, az okos órám bluetoothon keresztül informálódik,
Van egy viharjelző app ami az adott körzetben előre jelez ha vihar lesz, nem az időkép az szerintem.
Ezek a házi mini időjárásjelzők érnek valamit?
[link]
Hírtelen ezt találtam meg.
itt volt egy nap szakadó ónos eső, most arra jött rá a rendes eső, tiszta f@s idő van kint.
De hogy van az, hogy 1fokban esik? Hó helyett... -
Pttypang
veterán
Milyen időjárási oldalak vannak az időkép és a köpönyeg oldalon kívül meg az omszn kívül? Az időkép mindig mást mutat.
Az omsz kb a legertelmesebb tudtommal.
-
ToBeY
nagyúr
Milyen időjárási oldalak vannak az időkép és a köpönyeg oldalon kívül meg az omszn kívül? Az időkép mindig mást mutat.
Szerintem sokan már telefon appon nézik meg milyen idő lesz,nem ilyen oldalakon ..
Vagy ezeknek az oldalaknak az app verziójukban.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Elvileg hóról volt szó, aztán valami oknál fogva ónos eső, ami csak arra jó hogy baleset legyen, másra nem, meg fagyjon jéggé minden, mi sem terveztünk semmit holnap,
De gondolom a hegyekben hó lesz ez, mert ugye az magasabban van.
De vicces hogy sosem tud már lenni egy pár napos havas tél mint régen,
Azért arra én még emlékszek, hogy akkortájt mekkora telek voltak.. Rendes tél, nem mind most. A bogarak örömére. quaddal hóban? Mókás lehet, egy darabig
.
Jól sejtem hogy valami ilyesmid van? [link]
köszi a válaszokat, Jön a kockulós időszak. -
bobsys
veterán
Ki szereti a holnap jövő ónos esőt 20centi hó helyett?
mi? nekem meg azt mondtak, hogy ho fog esni, tudnank menni csapatni a quaddal/motorral
-
tope
addikt
Szerencsére nem kell messzire mennem, de azt is remélem hogy nem lesz vészes az út
-
Marcsello31
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
törölt tag
offf.... topik
Akkor inkább ontopic 
-
Xpod
addikt
-
tildy
nagyúr
Örökbefogadunk egy cuki kisfiút.
Más módon nem lehetett gyerkőcünk, ezért 3,5 évvel ezelőtt belevágtunk az örökbefogadásba.
Ő a második kiajánlás részünkre és a kapott infók valamint a 2 kép alapján amit láttunk egyből beleszerettünk. Pénteken látjuk élőben "távolról" és onnantól indul a börokrácia, a szervezkedés, hogy mielőbb találkozhassunk élőben vele. És ha lefutottuk az ilyenkor kötelező köröket (ami tényleg kell) akkor esélyes, hogy karácsony előtt ideköltözhet hozzánk.Gratulálok. Olyan jó ilyet olvasni!
-
concret_hp
addikt
-
Pacák
senior tag
Egyszer láttam egy Marine búcsúztatását, ami egészen rendhagyóra sikeredett. Az elhunyt tiszteletére, vezényszóra kezdtek el fekvőtámaszokat nyomni. A már leszereltek csak civilben, a hivatásosok díszegyenruhában. Férfiak és nők is. És közben nem bicsaklott meg a hangja, aki vezényelte, pedig ez rengeteg energiát kivesz az emberből - pláne, hogy a drága oxigént hangos vezényszavakra használta el.
Én már csak tudom. A napi rutinom egy huzamban ötven. A csúcs valahol hetven körül van, de csak lelkes amatőr vagyok.
-
Xpod
addikt
-
bitpork
nagyúr
Tssék hogy legyen min örömködni máma: https://coub.com/view/3d426h
-
bitpork
nagyúr
Naaa azért h én egyoldalúan nézném még annyira nem biztos. Csak annyit írtam h nekem hiányzik és elszomorít ez. De azt nem hogy nem örültem az ismeretségnek. Az információ hiány nem egyenlő annak nem létével!
Az viszont nagyon "ámerikánszki" ha letagadjuk ha és ami fáj. Értem én hogy el kell érni az 1 coulomb pozitivást de ha mindenki így tesz akkor bizony nagy távolságok fognak kiélpülni, szerintem. -
Vérboci
addikt
persze, hogy egyoldalúan nézem. ahogy te is. csak a másik oldalt.
lehetne így is:
"milyen jó volt együtt káromkodva bútort fóliázni, a végén meg kínunkban fetrengeni a röhögéstől."szerintem a gyász igazából meglepődés azon, hogy az élet véget tud érni. pedig ez egy percig sem titok.
-
bitpork
nagyúr
sosem tudtam megérteni és magamévá tenni az európai halál- és gyászkultuszt.
azon keseregni, hogy valaki már nincs... ahelyett, hogy őrülnénk, hogy "volt". És ha így teszünk, akkor máris újra itt van. Tehát nincs is miért búslakodni.
Mindig meg is kapom, hogy érzéketlen vagyok.
Anyám temetésére is csak apám miatt mentem el, de azért én voltam az első aki eljött onnan.Mert egyoldalúan nézed. Nekem az jut az eszembe h már többé nem fogunk együtt káromkodva bútort fóliázni, a végén meg kínunkban fetrengeni a röhögéstől. És engedtessék meg nekem h kicsit önző legyek ha hiányzik ez.
-
gaborbol
őstag
Igen, az itteni celebration of life “vegso bucsuzas” sokkal jobb dolog. Felesegem kerdezte, hogy Mo-on, hogy zajlik ez es nagyon meglepodott, annyi tudott hozzatenni, hogy sajnalja es nem erti miert…
-
Vérboci
addikt
sosem tudtam megérteni és magamévá tenni az európai halál- és gyászkultuszt.
azon keseregni, hogy valaki már nincs... ahelyett, hogy őrülnénk, hogy "volt". És ha így teszünk, akkor máris újra itt van. Tehát nincs is miért búslakodni.
Mindig meg is kapom, hogy érzéketlen vagyok.
Anyám temetésére is csak apám miatt mentem el, de azért én voltam az első aki eljött onnan. -
parandroid
félisten
Érdekes dolog ez, én sem töröltem még a számot, nem tudom megmondani, miért, de rossz érzés lenne.
p
-
NoLF
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Xpod
addikt
Gratulalok!
Köszönöm.
-
parandroid
félisten
Mikor ezeket latom, mindig elgondolkodom, jo otlet volt-e itt lakast venni. Miert nyomjak ilyen fullban a kretent? Mar az is felmerult bennem, hogy igazabol nem orosz kemek, hanem amerikaiak. Jatsszak itt a lazadot, hogy kiszedjenek valamit az oroszokbol. Mint anno Ceausescu, csak forditva.Jah, már olyan szinten megy a hazudozás, hogy nem is tesznek bele semmi effortot. Van 3 millió idióta az országban, aki gondolkozás nélkül benyel bármit, de tényleg bármit. Föld lapos, gyíkemberek, mérgező vakcinák, kemtrél, demokraták a pizzéria pincéjében áldoznak csecsemőket a sátánnak, titkos náci-cia biolaborok ukrajnában, ahol genetikailag módosított szúnyogokat tenyésztenek az oroszok ellen, grabojov számok, gyíkemberek, és ezek tetszőleges kombinációja, meg amit még el sem tudsz képzelni. Ha holnap letartóztatnák a teljes magyar ellenzéket, és lezárnák a határt az eu minden országa felé, mert brüsszel a szuverenitásunkra tör, és megelembékúsítaná az ártatlan magyar gyerekeket, 3 millió hígagyú vidáman tapsikolna, további 1,5 millió meg igazából nézne csak bután, mert nem is igazán biztos benne, hogy mit gondoljon, de amúgy a gyurcsány alatt minden rosszabb lenne. Ez a nepesség fele. A másik fele fejvesztve próbálna menekülni, amerre még lehet (kb szerbia, meg ukrajna maradt, de lassan ott is jobb a helyzet).
p
-
szőröscica
addikt
Mikor ezeket latom, mindig elgondolkodom, jo otlet volt-e itt lakast venni. Miert nyomjak ilyen fullban a kretent? Mar az is felmerult bennem, hogy igazabol nem orosz kemek, hanem amerikaiak. Jatsszak itt a lazadot, hogy kiszedjenek valamit az oroszokbol. Mint anno Ceausescu, csak forditva. -
szőröscica
addikt
-
Xpod
addikt
-
fokukac
nagyúr
Hajrá-hajrá..!
-
Xpod
addikt
-
gaborbol
őstag
Más módon nem lehetett gyerkőcünk, ezért 3,5 évvel ezelőtt belevágtunk az örökbefogadásba.
Ő a második kiajánlás részünkre és a kapott infók valamint a 2 kép alapján amit láttunk egyből beleszerettünk. Pénteken látjuk élőben "távolról" és onnantól indul a börokrácia, a szervezkedés, hogy mielőbb találkozhassunk élőben vele. És ha lefutottuk az ilyenkor kötelező köröket (ami tényleg kell) akkor esélyes, hogy karácsony előtt ideköltözhet hozzánk.Nagyon szep toletek! Sok sikert pentekre !
-
Xpod
addikt
-
Vérboci
addikt
Ő a második kiajánlás részünkre és a kapott infók valamint a 2 kép alapján amit láttunk egyből beleszerettünk. Pénteken látjuk élőben "távolról" és onnantól indul a börokrácia, a szervezkedés, hogy mielőbb találkozhassunk élőben vele. És ha lefutottuk az ilyenkor kötelező köröket (ami tényleg kell) akkor esélyes, hogy karácsony előtt ideköltözhet hozzánk.hát, sok szerencsét és kitartást hozzá! ez igazán jó dolog!
-
fokukac
nagyúr
-
Xpod
addikt
Ő a második kiajánlás részünkre és a kapott infók valamint a 2 kép alapján amit láttunk egyből beleszerettünk. Pénteken látjuk élőben "távolról" és onnantól indul a börokrácia, a szervezkedés, hogy mielőbb találkozhassunk élőben vele. És ha lefutottuk az ilyenkor kötelező köröket (ami tényleg kell) akkor esélyes, hogy karácsony előtt ideköltözhet hozzánk. -
Vérboci
addikt
-
Xpod
addikt
Ha van egy kis szerencsénk, és a magyar börokrácia kicsit felpörög, akkor karácsony előtt végre apa lehetek.

-
Vérboci
addikt
-
bitpork
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Pacák
senior tag
Ilyet nem írt az okosság, hogy az extra menő olívát csak salátára locsolva fogyaszthatom, de ne süssek benne semmit.
Simán csak tilos.
A horvátoknál pl. szokás simán csak kenyérszeletre locsolva elcsemegézni, mint errefelé a zsíros kenyeret.
-
Vérboci
addikt
Pénteken a doki a kezembe adott egy kis okosságot, amibe vezessem két hétig a vérnyomás-pulzus kombót. Nekem új a doki, az előző a hónap végén ment nyugdíjba, ő meg kíváncsi természet és észre vette, hogy az elmúlt évben még nem csináltak nekem rutin labort. Nem tudtam, hogy vérnyomást fogunk mérni, csak előtte otthon lenyomtam a napi rutinom szerinti fekvőtámaszokat. Konstatáltam, hogy megvolt az 55, ami 49 évesen elég szép. Viruló fejjel átszaladtam a szomszéd házba, hogy nem látom az EESZT-ben az e-receptet, kérem szépen, aztán haladjunk a hétvégébe.
Vérnyomást mértünk, nem is láttam, hogy mennyi.
Szóval a kis füzetet a kezembe nyomta, ami finoman szólva is gyógyszerreklám, de a legjobb, hogy életvezetési tanácsok is vannak benne.
Disznóságot alig lehet fogyasztani - azt amúgy is keveset szoktam az utóbbi években -, de az olíva olaj is tiltólistás. Az olíva?!
Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki.
mert ha túlhevíted az olivaolajat (ahogy szinte mindenki, mert az extra szűz a menő, csak éppen sütésre, főzésre nem alkalmas), akkor a szívre káros transzzsír képződhet.
-
Pacák
senior tag
Pénteken a doki a kezembe adott egy kis okosságot, amibe vezessem két hétig a vérnyomás-pulzus kombót. Nekem új a doki, az előző a hónap végén ment nyugdíjba, ő meg kíváncsi természet és észre vette, hogy az elmúlt évben még nem csináltak nekem rutin labort. Nem tudtam, hogy vérnyomást fogunk mérni, csak előtte otthon lenyomtam a napi rutinom szerinti fekvőtámaszokat. Konstatáltam, hogy megvolt az 55, ami 49 évesen elég szép. Viruló fejjel átszaladtam a szomszéd házba, hogy nem látom az EESZT-ben az e-receptet, kérem szépen, aztán haladjunk a hétvégébe.
Vérnyomást mértünk, nem is láttam, hogy mennyi.
Szóval a kis füzetet a kezembe nyomta, ami finoman szólva is gyógyszerreklám, de a legjobb, hogy életvezetési tanácsok is vannak benne.
Disznóságot alig lehet fogyasztani - azt amúgy is keveset szoktam az utóbbi években -, de az olíva olaj is tiltólistás. Az olíva?!
Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki.
-
NoLF
veterán
Finom disznósajt, szalámival, sajtal, krémmel, megkent kenyérrel , töpörtyűvel
szív és érrendszer nem lájkolja ezt
-
Marcsello31
őstag
Finom disznósajt, szalámival, sajtal, krémmel, megkent kenyérrel , töpörtyűvel
-
Vérboci
addikt
-
Marcsello31
őstag
-
elessar
tag
Köszi a képet honnan gugliztad ki?

-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
szőröscica
addikt
-
Vérboci
addikt
Köszöntem az infókat! Fenomenálisak! Ennyierővel csigapásztort is építhetnék a kerités köré
látom nem figyelsz... már a mogyorókrém a téma
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Köszöntem az infókat! Fenomenálisak! Ennyierővel csigapásztort is építhetnék a kerités köré
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Vérboci
addikt
észbontó, hogy ez a csiga téma hogy megmozgatta a kollektívát...
-
Pacák
senior tag
Magaságyás, sörcsapda kombóval?
Vagy a négy sarkára egy-egy őrtornyot és sentry gunt kell állítani.
-
Utka
aktív tag
pucér csiga:
- Szaporítani ásóval. (egyből csinálj kettőt).
- Villanypásztor: Nem a hagyományos, nagyfesz, hanem sima akkuról, 12 V.
A belül levőknek meg az 1. pont :-)) -
bitpork
nagyúr
Telepíteni kell kakaós csigákat, hátha kiűzik őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy még a szomszéd is megjelenik a kertben hason kúszva

-
SpaceKombajn
aktív tag
Telepíteni kell kakaós csigákat, hátha kiűzik őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
Tudom csak valahol viccnek szántam, ne hogy komolyan vegyétek, de egy kondér megtelne velük annyi van, Maradt talán még a fólia sátor ami védhet, de az sem olcsó.
Rá kell menni egy disznóperzselővel.
Lehet,hogy a kertben is esik némi kár,de a csigák biztos eltűnnek.
-
Spet
addikt
Műtrágyát sem szeretik, ellenben a kert jobban elviseli.
-
parandroid
félisten
-
törölt tag
Hali! Arra rá jöttünk hogy a sör szagát szeretik, de nem mind talál bele
.
gondoztuk a kertet ezerrel, ezek meg fél nap alatt hazavágják, így ennyit a kertről,
egyenlőre. Megfogni sem egy élmény nyúlós ragadós izé. phej.
A következő életemben meztelen csiga leszek ennyi.
A sót nem szeretik...
-
ToBeY
nagyúr
Rendeltem egy tartalék távirányítót mert a régi kezdi feladni a harcot.
Erre küldtek egy teljesen más távirányítót mint amit rendeltem,pedig a szeria szám alapján egyértelműen be lehet azonosítani,hogy melyik távirányítóra van szükségem,de ezt nem sikerült megugrani
Illetve ahogy most nézem egy román céggel dolgoznak és az küldött rosszat -
Marcsello31
őstag
Tudom csak valahol viccnek szántam, ne hogy komolyan vegyétek, de egy kondér megtelne velük annyi van, Maradt talán még a fólia sátor ami védhet, de az sem olcsó.
-
lenox
veterán
Van sokfele osztriga, jo is, jobb is. Annyira kell azert hypolni, hogy a user kifizesse az arat, mert tobbet kernek erte, mint egy pizzaszeletert. De az en benyomasom szerint amennyire jobban van a csiganal hypolva annyival jobb is. Bar pont most ettem jo csigat Parizsban.
-
Marcsello31
őstag
Ha nagyon haragszol rájuk, lehet kapni csigaölő granulátumot (van pár dolog, amire figyelni kell, ha ilyet teszel ki). Állítólag nem túl humánus (csigánus?), de hatásos.
Vannak, akik arra esküsznek, hogy hajnalban egy ollóval a kézben végig kell járni a kertet, és kettényisszantani őket. Talán kevesebbet szenvednek, de macerásabb...Tudom. Nem haragszok rájuk. Csak a kertet sajnáltam. Èrdekes hogy csak egy helyen találom őket máshol nem. Az volna a megoldás hogy más hova legyen a kert?!
-
Catman
aktív tag
.
gondoztuk a kertet ezerrel, ezek meg fél nap alatt hazavágják, így ennyit a kertről,
Ha nagyon haragszol rájuk, lehet kapni csigaölő granulátumot (van pár dolog, amire figyelni kell, ha ilyet teszel ki). Állítólag nem túl humánus (csigánus?), de hatásos.
Vannak, akik arra esküsznek, hogy hajnalban egy ollóval a kézben végig kell járni a kertet, és kettényisszantani őket. Talán kevesebbet szenvednek, de macerásabb... -
Tim82
félisten
de aki szeretne csiga pörköltet szóljon fűszerezve az sem lehet rossz
.Remélem, tudod, hogy a meztelen csiga emberre mérgező.
-
Marcsello31
őstag
.
-
ToBeY
nagyúr
Kösz a tippet olyanom nincs, de semmi megoldás nincs rá? az a tetü megzabálja a kertet másnapra, szószerint, annyi van hogy árulni lehetne
Én ezt ismertem.A vegyszeres megoldásoknak még nem vagyok híve.
-
Marcsello31
őstag
de aki szeretne csiga pörköltet szóljon fűszerezve az sem lehet rossz
.
Új hozzászólás Aktív témák
-
86800 - 86701
89154 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 85901 85900 - 85801 85800 - 85701 85700 - 85601 85600 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- INTEL Core i7-13700K 3.5GHz LGA-1700 OEM CPU!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cataniara mentem, bár most megint mocorog az Etna úgyhogy lehet az nem lenne olyan jó ötlet nektek, vagy ott voltatok nemrég? elvesztem...
vagy ahol élvezhető meleg netán. mittudomain