- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
88200 - 88101
89154 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
Grave_444
nagyúr
Heyhohalihó
Most ez végül is miről kell szóljon?
Szkander téma/topik/fórum van, ha igen merre van?
#Devon Laratt etc
-
lenox
veterán
Letiltod a viber ertesitest?
-
EQMontoya
veterán
Van valakinek esetleg arra otlete, hogy hogy lehet szifonon megoldani, hogy:
-do not disturb mode eseten legyenek whitelistelt contactok, akiktol bejon a hivas (eddig megy)
-de ugyanezektol a contactoktol ha mondjuk viber uzenet jon, az NE kuldjon ertesitest, mert az nem surgos -
tildy
nagyúr
Végignéztem mindent, sehol semmi

-
tiv83us
veterán
-
concret_hp
addikt
Holnap Újpestre kell menjek délelőtt, persze szóltam, hogy nem leszek. Ennek ellenére betettek egy elég fontos meeting-et 11-re ahol kamerázni is kell.
Tud valaki olyan helyet ahová be lehet ugrani Újpesten délelőtt és lenyomni egy hívást (van wifi, veszek kávét, kecsketejet, sört, akármit ha kell
) decline gomb nem opció? nekem tuti rászaladna a kezem

-
kraftxld
félisten
-
lenox
veterán
Holnap Újpestre kell menjek délelőtt, persze szóltam, hogy nem leszek. Ennek ellenére betettek egy elég fontos meeting-et 11-re ahol kamerázni is kell.
Tud valaki olyan helyet ahová be lehet ugrani Újpesten délelőtt és lenyomni egy hívást (van wifi, veszek kávét, kecsketejet, sört, akármit ha kell
) McD, CafeFrei?
-
Pacák
senior tag
-
kraftxld
félisten
) -
fokukac
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
Pttypang
veterán

Mindenhol keresik a megmentot, aki vegre beallitja ezeket... -
concret_hp
addikt
azert egy alap gugli a nevere, nem egy megugorhatatlan komplexitasu task

[link]
1. talalat ami nem a webshop:Allegro – extrém olcsó mosóporral és Adidas cipővel törne be a magyar piacra a legnagyobb európai online piactér
-
Marcsello31
őstag
Kösznönöm!
Maradok az emagnál. Onnan már rendeltem.
[link] -
Marcsello31
őstag
-
Pacák
senior tag
Elég modern toknak néz ki ahhoz, hogy kínáljon némi fair chance-ot az egyszeri usernek a téli szelek ellen.
Csodabogárt idézve
Gondold erősen, hogy ott lesz az a téli-nyári állítható csavar... És akkor biztosan ott lesz... ...Ez egy álomszép állítható csavar... ami BIZTOSAN ott lesz... -
emvy
félisten
-
lenox
veterán
-
Pttypang
veterán
Itt obudan is van ra ember, aki csak ezeknek a beallitasaval foglalkozik, meg cserelgetni az alkatreszeket, ugy egesz jol zarnak a retro ablakok is, csak ugye a "zsirozd be evente" resz szerintem sohase tortent meg egyiknel se.
-
Spet
addikt
-
emvy
félisten
-
fokukac
nagyúr
Volt egy Angliába szakadt hazánk fia író a múlt században, úgy hívták hogy Mikes György / George Mikes.
Írt egy könyvet anno "How to be a Brit" címmel. Volt benne egy olyan rész, hogy azért nem szerelnek szigetelést, mert esélyt kell adni a szélnek is...

"An average English house combines all the curses of civilisation with the vicissitudes of life in the open. It is all right to have windows, but you must not have double windows because double windows would indeed stop the wind from blowing right into the room, and after all, you must be fair and give the wind a chance. It is all right to have central heating in an English home, except the bath room, because that is the only place where you are naked and wet at the same time, and you must give British germs a fair chance".
-
tildy
nagyúr
-
Spet
addikt
-
szőröscica
addikt
-
tbs
addikt
-
tildy
nagyúr
Azért az is priceless mikor a £600k-t érő londoni albi ablakán befúj a szél…..
-
BlacKSouL
addikt
Sajáttal nyilván nem akartam, a mindenes cégessel a múltkor is befürödtem már odafele félúton, pedig csak Graz-ig kellett menni, az ügyvezetői lízingelt meg mittudomén, kellett. Pedig biztos hogy olcsóbbra is jött volna ki. De egyébként is, bár szeretek vezetni, most nem akartam egyedül ezt a távot lenyomni. Nemtom, öregszem.
-
NoLF
veterán
Ja. A top priority Deutsche Zug (ICE 2400) azért késett 15 percet, mert el kellett engednie a többi útban lévő vonatot.. Wo ist top priority? Kérdezte utastársam.
Amúgy mókás összehasonlítani a Salgótarján-Hatvan 81-es vonalon közlekedő bz-k színvonalát akár a regionalbahnokkal is. De a minden napi bz-zés után az ICE scifinek tűnt.
Úgy hogy 19:01 helyett 19:23-kor ért Ulmba az ICE, a 19:11 helyetti személy helyett a 20:02 gyors(sebes?) volt a megoldás. Ja. Érvényes arra is a megváltott jegy.Heidenheim an der Brenz kellemes, Salgótarján szerű kisváros, 'pici' eltérésekkel, a Voith meg krvanagy.
Az is tanulságos ahogy itthonról eljutottam oda. Starján-Bpest 8:35 busz, Stadionok-Deák pirosmetró, 100E reptér. Lufthansa Münchenbe 13:24. Lufthansa express a hauptbahnhofra, majd 17:47 helyett 18:04-kor ICE Ulmba, ott IRE50 20:02-20:33 Heidenheim.
Haza meg 09:00 - 20:35Amúgy megfordult a fejemben hogy a maintenance leader és hse representative pozikat simán feladom valami targoncás vagy sitnyik melóért és véletlen kintragadok. Pedig hogy hanyatlik a nyugat...
Kocsival is kb 12-13 ora, az nem lett volna opcio?
egyebkent lassan en is szedem a satorfamat valoszinu, aztan vagy targizok en is vagy felszolgalok, de az biztos hogy mostmar megint nagyon elegem van itthonbol.
-
BlacKSouL
addikt
Ja. A top priority Deutsche Zug (ICE 2400) azért késett 15 percet, mert el kellett engednie a többi útban lévő vonatot.. Wo ist top priority? Kérdezte utastársam.
Amúgy mókás összehasonlítani a Salgótarján-Hatvan 81-es vonalon közlekedő bz-k színvonalát akár a regionalbahnokkal is. De a minden napi bz-zés után az ICE scifinek tűnt.
Úgy hogy 19:01 helyett 19:23-kor ért Ulmba az ICE, a 19:11 helyetti személy helyett a 20:02 gyors(sebes?) volt a megoldás. Ja. Érvényes arra is a megváltott jegy.Heidenheim an der Brenz kellemes, Salgótarján szerű kisváros, 'pici' eltérésekkel, a Voith meg krvanagy.
Az is tanulságos ahogy itthonról eljutottam oda. Starján-Bpest 8:35 busz, Stadionok-Deák pirosmetró, 100E reptér. Lufthansa Münchenbe 13:24. Lufthansa express a hauptbahnhofra, majd 17:47 helyett 18:04-kor ICE Ulmba, ott IRE50 20:02-20:33 Heidenheim.
Haza meg 09:00 - 20:35Amúgy megfordult a fejemben hogy a maintenance leader és hse representative pozikat simán feladom valami targoncás vagy sitnyik melóért és véletlen kintragadok. Pedig hogy hanyatlik a nyugat...
-
kraftxld
félisten
-
NoLF
veterán
kedvencem
"In metric, one milliliter of water occupies one cubic centimeter, weighs one gram, and requires one calorie1 of energy to heat up by one degree centigrade—which is 1 percent of the difference between its freezing point and its boiling point. Whereas in the American system, the answer to ‘How much energy does it take to boil a room-temperature gallon of water?’ is ‘Go fuck yourself,’ because you can’t directly relate any of those quantities.” Wild Thing by Josh Bazell"imádom, valahol pont erről a részről van egy fotóm is a könyvből
-
lenox
veterán
kedvencem
"In metric, one milliliter of water occupies one cubic centimeter, weighs one gram, and requires one calorie1 of energy to heat up by one degree centigrade—which is 1 percent of the difference between its freezing point and its boiling point. Whereas in the American system, the answer to ‘How much energy does it take to boil a room-temperature gallon of water?’ is ‘Go fuck yourself,’ because you can’t directly relate any of those quantities.” Wild Thing by Josh Bazell"Ez a calorie magyarazat eleg szanalmas azert. Meg az is, hogy jol kivalasztott anyag kell hozza, barmi massal mar pofara esne. De persze en is jobban szeretem az SI-t.
-
bobsys
veterán
Sencor konyhai robotgep jo vetel vagy inkabb nezzek Boscht? Sencor 6 ev garanciat ad, elvileg fem alkatresz/fogaskerekek, Bosch szinten fem belso de 2 ev garancia.
Esetleg Tefal? -
Pacák
senior tag
Szerintem most összerezzent minden víz- és gáz- és fűtésszerelő...
-
bobsys
veterán
kedvencem
"In metric, one milliliter of water occupies one cubic centimeter, weighs one gram, and requires one calorie1 of energy to heat up by one degree centigrade—which is 1 percent of the difference between its freezing point and its boiling point. Whereas in the American system, the answer to ‘How much energy does it take to boil a room-temperature gallon of water?’ is ‘Go fuck yourself,’ because you can’t directly relate any of those quantities.” Wild Thing by Josh Bazell" -
fokukac
nagyúr
hogy mondod, kicirigó?
-
concret_hp
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
gaborbol
őstag
Nem is mondtatok, hogy megint fut a “ Gyere haza program”
-
csapos2
addikt
-
gaborbol
őstag
ez azért elég kemény, kitartást!én azt hittem a britek főleg téglából építkeznek és főleg az amcsiknál megy nagyon a tu báj for, mint a fal legfontosabb eleme...
2x4 az nagy kedvencem
Amikor eloszor epitettem belole konyhaszekreny vazat, egyszeruen nem hittem el, hogy nem tudok egy oldalt lemerni rendesen, kellett egy kis ido mire rajottem, hogy valojaban 1.5x 3.5” csak.
-
concret_hp
addikt
Először nem akarta fizetni a biztosító , mivel patkány okozta. Gondolhatod ,ilyen vízre hazajönni nyaralásból . De végül mégis fizetnek . Cég csinálja az egészet , 3 gyerek meg tech lead pozíció mellett erre se idő se energia. Mindig is mondtam, utálom az itteni építészetet , tégla falat akarok…..Nem véletlenül .
ez azért elég kemény, kitartást!én azt hittem a britek főleg téglából építkeznek és főleg az amcsiknál megy nagyon a tu báj for, mint a fal legfontosabb eleme...
-
fokukac
nagyúr
-
gaborbol
őstag
-
csapos2
addikt
Hessent tudom ajánlani. Nekem bejött. Itt is van ám sok mekmester és nem minden fal tégla. De legalább az út normális oldalán közlekedünk.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Az teljesen kizart. A felujitas marha nagy szivas lesz es sok stresszel, osz hajszallal fog jarni. Kitartast kell kivanni.
Meg az elejen elfogadni, hogy nem lesz tokeletes.Es azt, hogy par ev mulva mar csak egy jo sztori legyen egy korso sor mellett.
Addigra már vagy Portugáliában vagy Németországban leszünk . Berlin környéke vagy Hessen megye ( Frankfurthoz közel ) most a kiszemelt, végre Esmein is kezdi beadni rá a derekát.
-
tildy
nagyúr
-
szőröscica
addikt
Az teljesen kizart. A felujitas marha nagy szivas lesz es sok stresszel, osz hajszallal fog jarni. Kitartast kell kivanni.
Meg az elejen elfogadni, hogy nem lesz tokeletes.Es azt, hogy par ev mulva mar csak egy jo sztori legyen egy korso sor mellett.
-
barnam_
nagyúr
Először nem akarta fizetni a biztosító , mivel patkány okozta. Gondolhatod ,ilyen vízre hazajönni nyaralásból . De végül mégis fizetnek . Cég csinálja az egészet , 3 gyerek meg tech lead pozíció mellett erre se idő se energia. Mindig is mondtam, utálom az itteni építészetet , tégla falat akarok…..Nem véletlenül .
A tégla fal nem lett volna ugyanúgy penészes?
Tégla falba is lehet ugyanúgy kókler módon építkezni
Részvétem a dologhoz, remélem idegeskedés mentesen fog menni a felújítás

-
tildy
nagyúr
-
csapos2
addikt
Ez rettenet szarul néz ki, részvétem. Aki azt az ajtót beépítette vagy nem értett hozzá, vagy nagyon sietett.
Fogadtok céget a felújításhoz, vagy magatok csináljátok? Gondolom ilyen esetben a biztosító, fedezi a kárt. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Mivel sajnos volt egy vizkarunk amíg nyaralni voltunk. Egy rohadék ( nem is kicsi ) patkány beosont a szennyvízcső mellett , és elárasztotta a lakást .
Tanulság : vizszenzor, vagy nyaralás előtt elzárni a vizet.
A rohadék az agyunk fölött csinált magának fészket :[kép]Egyébként az ajtó ekkora piszok nagy hezaggal, Püthagorasz nélkül normális ?
-
tildy
nagyúr
Gipszkartonba ajtó rakáshoz ért-e valaki? Ez így mennyire normális ? Szerintem kókler munka .
Csak szólok ez kb egy 200 millió forintot érő londoni két hálószobás ház …( volt. Meg lesz felújítás után )
-
BlacKSouL
addikt
Nnna akkor egy kis ráerősítés az angolra
Casual for men:
Khakis or good jeans (clean, no holes)
Cargo or Bermuda shorts—depending on occasion and climate
Plain T-shirt (no slogans), polo shirt, turtleneck
Casual button-down shirt and/or sweater
Loafers, sneakers (with or without socks), sandalsDanke
A SWEG RS5 és a DB IRE 50 azonos viszonylaton kompatibilisek? Elvilegy egy menetrend táblázatban vannak. Ha lekésem a 19:01-kor tervezett érkezésű ICE 2400-val a 19:11-es indulású előbbi csatlakozást, akkor a későbbire is érvényes lesz a jegy? Időtartam jegy szerint elvileg másnap 10-ig jó, csak nincs-e valami felár, helyjegy vagy valami amire rá kéne fizetni.
-
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
fokukac
nagyúr
na de ez miért baj? vannak akik idejekorán beszerzik a karácsonyi ajándékokat, kellékeket és decemberben röhögve nézik hogyan ölik egymást az emberek az utolsó doboz szaloncukorért. nem utolsó sorban a 2 hónapra elosztott beszerzés pénztárca kímélőbb.
nyilván ezt ismeri fel a kereskedelem is és pár héttel előbbre hozza a karácsonyi szezont.
egyébként pontosan hol van megszabva, hogy a karácsonyi várakozás mikor kezdődhet?hátööö, a lidl-ben és az obiban már úgy egy hónapja kirakták a karácsonyi cuccokat

-
tope
addikt
-
66zio
aktív tag
na de ez miért baj? vannak akik idejekorán beszerzik a karácsonyi ajándékokat, kellékeket és decemberben röhögve nézik hogyan ölik egymást az emberek az utolsó doboz szaloncukorért. nem utolsó sorban a 2 hónapra elosztott beszerzés pénztárca kímélőbb.
nyilván ezt ismeri fel a kereskedelem is és pár héttel előbbre hozza a karácsonyi szezont.
egyébként pontosan hol van megszabva, hogy a karácsonyi várakozás mikor kezdődhet?Te most azon háborodsz fel, hogy valaki felháborodik?

-
Vérboci
addikt
egyébként pontosan hol van megszabva, hogy a karácsonyi várakozás mikor kezdődhet? -
kraftxld
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Nem a vásárlásról van szó.Hanem bárhova megyek,vagy neten embereket akiket követek, már full karácsonyi lázban vannak.Szal szerintem jogos a felháborodás.
Pl ma délután voltam az Auchan a és már ott is fullos karácsonyi dekor van. -
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Csak engem 'asz fel kegyetlenül,hogy már most November elején-közepén mindenhol a karácsonyi dolgokat nyomatják?
-
emvy
félisten
ez a mutatvány ott bukik meg, hogy kültéren kellene lennie a kamerának és néha forgatni is kéne
DS-2CD1A43G0-IZU
-
concret_hp
addikt
Ja ertem.
Nezd meg ezt: http://www.gphoto.org/doc/remote/ innen vehetsz barmit hasznaltan, es a libgphoto-val meg vezerelheted
ez a mutatvány ott bukik meg, hogy kültéren kellene lennie a kamerának és néha forgatni is kéne
-
emvy
félisten
az poénnak kicsit drága mondjuk

pontosítom a több km-re ellátást: "tájképet" akarok csinálni, ezeket egy sima telóval lőttem [link] ezeknél a horizont kb. 10km-re van, egy másik irányba van 30-40, de az gondolom igazából mindegy már.ha ezt vagy ennél kicsit kevésbé jó minőséget hoz, az már ok. szóval nem a képminőség az elsődleges szempont, hanem hogy API-n át tudjam piszkálni

Ja ertem.
Nezd meg ezt: http://www.gphoto.org/doc/remote/ innen vehetsz barmit hasznaltan, es a libgphoto-val meg vezerelheted
-
concret_hp
addikt
az poénnak kicsit drága mondjuk

pontosítom a több km-re ellátást: "tájképet" akarok csinálni, ezeket egy sima telóval lőttem [link] ezeknél a horizont kb. 10km-re van, egy másik irányba van 30-40, de az gondolom igazából mindegy már.ha ezt vagy ennél kicsit kevésbé jó minőséget hoz, az már ok. szóval nem a képminőség az elsődleges szempont, hanem hogy API-n át tudjam piszkálni

-
emvy
félisten
mi az alja?
mondjuk 20-30K az első körös összeg amit max rászánnék
az reális?(a minipc már megvan
)Nem igazan, annyiert egy alap terfigyelo kamerat kapsz, semennyire nem fog ellatni tobb kilometerre. Legalabb 10x-eseert tudtam volna mondani valamit (pl. Hikvision iDS-2CD7A45G0-IZ).
-
concret_hp
addikt
-
Pacák
senior tag
Karinthy Frigyes: Barabbás
Valamit tudhatott. Illetve Heltai Jenő is. -
tiv83us
veterán
-
emvy
félisten
a következőhöz kérnék némi segítséget, mert kamerákkal és azzal kapcsolatos dolgokkal nem vagyok képben.van egy hely ahol elég jó kilátás van és szeretnék feltenni egy kültéri kamerát, részben hogy bármikor rá lehessen nézni mi a helyzet ott, részben mindenféle hobbi projektekhez. ehhez kéne egy olyan kamera, ami kültéri, viszonylag szép képet ad nagy távolságra (több km akár). ha éjjel is értékelhető a kép az külön plusz, de nem kritikus feltétel. gondolom azt, hogy valami appból rá tudjak nézni azt mind tudja, ami ezen felül kellene:
- előre beprogramozott időben csinál egy képet és lementi (mondjuk minden nap du 4-kor, minden egész órakor, 5 percenként, stb)
- ez asszem' kritikusabb lesz, de ha vmi API-n át is lehet azt mondani neki, hogy csinálj most egy képet, az elég király lenne.
- fentiekhez plusz pont ha esetleg mondjuk 30-60 másodperces videót is tud ugyanígy, de nem feltétel.
- ha esetleg folyamatos streamelésre is lehet használni az plusz pont de nem feltétel.mindezekhez tud lenni wifi kapcsolat, vagy akár egy folyamatosan működő minipc, amire tudja menteni a képeket/videókat.
szóval hogyan induljak el?Tudok ilyet mondani, de adj büdzsét.
-
concret_hp
addikt
Jo csaj koltozott a szomszedba?
annyira jó kép nem kell
-
szőröscica
addikt
a következőhöz kérnék némi segítséget, mert kamerákkal és azzal kapcsolatos dolgokkal nem vagyok képben.van egy hely ahol elég jó kilátás van és szeretnék feltenni egy kültéri kamerát, részben hogy bármikor rá lehessen nézni mi a helyzet ott, részben mindenféle hobbi projektekhez. ehhez kéne egy olyan kamera, ami kültéri, viszonylag szép képet ad nagy távolságra (több km akár). ha éjjel is értékelhető a kép az külön plusz, de nem kritikus feltétel. gondolom azt, hogy valami appból rá tudjak nézni azt mind tudja, ami ezen felül kellene:
- előre beprogramozott időben csinál egy képet és lementi (mondjuk minden nap du 4-kor, minden egész órakor, 5 percenként, stb)
- ez asszem' kritikusabb lesz, de ha vmi API-n át is lehet azt mondani neki, hogy csinálj most egy képet, az elég király lenne.
- fentiekhez plusz pont ha esetleg mondjuk 30-60 másodperces videót is tud ugyanígy, de nem feltétel.
- ha esetleg folyamatos streamelésre is lehet használni az plusz pont de nem feltétel.mindezekhez tud lenni wifi kapcsolat, vagy akár egy folyamatosan működő minipc, amire tudja menteni a képeket/videókat.
szóval hogyan induljak el?Jo csaj koltozott a szomszedba?
-
concret_hp
addikt
szóval hogyan induljak el? -
Pacák
senior tag
Beszélek (sajnos sokat felejtek mostanában), nem vonatoznék ha nem muszáj, de nem volt jobb ötlet a (Bp-ről) Heidenheimbe utazáshoz, a csávó ismerős, de ezt pont nem láttam még eddig.
Nna, beleolvasva a kommentekbe, elképzelhető, hogy a máv japán vasútnak tűnik a db-hoz képest? Lehet hogy se oda, se haza nem érek majd?
Mondjuk az oda az kisebb baj, ha leszállt a gép, valamire csak felszállok, legfeljebb az éjszakás hotelportás enged be. De visszafele ha nem érném el a gépet, azt nem biztos hogy napi rutin nélkül megoldom szombat délután. Vagy a Lufi is igazodik a db-hoz?
Vagy akkor már jobb ha haza se jövök, majdcsak lesz valami munka ott is?
Erősítsetek meg hogy a (sima)casual dress code-ba tényleg belefér a farmer-galléros póló-bőrcipő, sima egyszínű vagy csíkos pulóverrel. Tizenéve nem kellett dress code-os eseményre mennem, akkoriban csak kb.business casual kellett, guglizva meg ezeket dobálja ki. Vagy mi a tól-ig? Ez a minimum, és max a farmer, ing, zakó? Öltöny nyakkendőben a casual-ra már túllő az ember?
Nnna akkor egy kis ráerősítés az angolra
Casual for men:
Khakis or good jeans (clean, no holes)
Cargo or Bermuda shorts—depending on occasion and climate
Plain T-shirt (no slogans), polo shirt, turtleneck
Casual button-down shirt and/or sweater
Loafers, sneakers (with or without socks), sandals -
BlacKSouL
addikt
Beszélek (sajnos sokat felejtek mostanában), nem vonatoznék ha nem muszáj, de nem volt jobb ötlet a (Bp-ről) Heidenheimbe utazáshoz, a csávó ismerős, de ezt pont nem láttam még eddig.
Nna, beleolvasva a kommentekbe, elképzelhető, hogy a máv japán vasútnak tűnik a db-hoz képest? Lehet hogy se oda, se haza nem érek majd?
Mondjuk az oda az kisebb baj, ha leszállt a gép, valamire csak felszállok, legfeljebb az éjszakás hotelportás enged be. De visszafele ha nem érném el a gépet, azt nem biztos hogy napi rutin nélkül megoldom szombat délután. Vagy a Lufi is igazodik a db-hoz?
Vagy akkor már jobb ha haza se jövök, majdcsak lesz valami munka ott is?
Erősítsetek meg hogy a (sima)casual dress code-ba tényleg belefér a farmer-galléros póló-bőrcipő, sima egyszínű vagy csíkos pulóverrel. Tizenéve nem kellett dress code-os eseményre mennem, akkoriban csak kb.business casual kellett, guglizva meg ezeket dobálja ki. Vagy mi a tól-ig? Ez a minimum, és max a farmer, ing, zakó? Öltöny nyakkendőben a casual-ra már túllő az ember?
-
Pacák
senior tag
Azt mindig is tudtam, sejtettem, gondoltam, hogy a máv és a db nem teljesen összehasonlítható.
Haza akarok menni a munkahelyemről (azok a megállók már pont nincsenek a mentésen) ami 11 km a vonattal. Óránként jár, ami amúgy csoda, mondjuk bz, de na. Kiérek a megállóba, nem jön. Megnézem az appot [kép] Végülis, van app, van információ, a vonatok ugyan lerobbannak, de mégiscsak.Ehhez képest ma, kapok egy emailt a db-tól, hogy a (múlt héten megváltott) jövő szombati hazafele utam vonata 5 perccel később fog majd beérni. [kép] [kép]
Nem vagyok én ezekhez a nyugati furmányosságokhoz szokva na.
Amúgy valami trükk van az ottani vonatozásban? (ICE+SWE) Arcképes igazolványt a jegy mellé tudom. Más meglepetés amire készülni kell?
Értesz angolul, Németországban vonatoznál és nem halottál még Liam Carpenterről?
Meanwhile in Germany [link]
-
Pttypang
veterán
-
barnam_
nagyúr
Azt mindig is tudtam, sejtettem, gondoltam, hogy a máv és a db nem teljesen összehasonlítható.
Haza akarok menni a munkahelyemről (azok a megállók már pont nincsenek a mentésen) ami 11 km a vonattal. Óránként jár, ami amúgy csoda, mondjuk bz, de na. Kiérek a megállóba, nem jön. Megnézem az appot [kép] Végülis, van app, van információ, a vonatok ugyan lerobbannak, de mégiscsak.Ehhez képest ma, kapok egy emailt a db-tól, hogy a (múlt héten megváltott) jövő szombati hazafele utam vonata 5 perccel később fog majd beérni. [kép] [kép]
Amúgy valami trükk van az ottani vonatozásban? (ICE+SWE) Arcképes igazolványt a jegy mellé tudom. Más meglepetés amire készülni kell?
Hát a Deutsche Bahn is tud késni, de még mennyit.
Simán lehet, hogy a végén majd 50 perc lesz az az 5 perc
-
fokukac
nagyúr
és Pesten tudod, mi volt ma?

csúcstalálkozó, 40 delegációval, a stadionban, meg itt-ott. gyönyörű.
De cseréltek váltót, nehogy Zelenszkij vonata sikoljon ki...
-
BlacKSouL
addikt
-
Pacák
senior tag
Én pl józan vagyok — fiatalon sem toltam túl, évek óta az alkoholfogyasztásom a havi-két havi nagyobb családi ebédek előtt elfogyasztott egy kupica mandula likőrből áll. Szerintem a nemzetgazdasági miniszter és a NAV a kardjába dől a jövedéki adó bezuhanása miatt — bár a népesség többi része "valamennyire"
pótolni tudja a miattam kieső bevételt.
-
ToBeY
nagyúr
Na Trampli behúzta ezt valószínűleg.Úgy látom nem csak idehaza vannak agymosottak,hogy egy ilyen narancs fejű bohócot emelnek ilyen pozícióba.
-
kraftxld
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
olyan csend van itt..
pedig 410 az euró, Szájer Józsi visszatér, és lehet, hogy még trampedlit is újraválasztják...Nehéz már ezt bírni józanon

-
Pttypang
veterán
Van meg modja normalis internetes aprohirdetesnek?
Egy Winner-fele minosegi, ujszeru iroasztalt szeretnek eladni. A Jofogason reggel 10 ota haromszor akartak atverni, inkabb levettem a telefonszamom.Ha ez ilyen maceras, inkabb odaadom jotekonysagi celra raszoruloknak, csak vigye el valaki, ne nekem kelljen kerulgetni.
fb marketplace meg hardverapro altalaban mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
88200 - 88101
89154 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 1900 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
.

pótolni tudja a miattam kieső bevételt.