Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a szlovákoknál így sikerült úgy eltévednem, mint a szar. Kolléga addig nyomogatta a navit, amíg sikerült beállítania, hogy térkép nézetben is az legyen mindig felül, amerre megyek, és nem észak (aki ezt kitalálta, törném le a kezét), ráadásul közölte, hogy ő nem tudja nézni a térképet, mert ha nem az utat nézi, akkor rosszul van (na ez a másik, amivel ki lehet kergetni a világból), és akkor hab a tortán, hogy a navigáció minden helységnevet magyarul írt ki, a táblákon meg mindenhol csak a szlovák név volt. Ja, és ez már hazafelé menet volt, hajnalban indultunk, lengyelekehez kellett valami szirszarért elrohanni, előtte odafelé már letoltam vagy 900 km-t, kicsit se volt már tele addigra a tököm. Szerettem amúgy az ilyen napokat, mindig sikerült elszámolniuk rendes 8:00-16:30 -as normál munkanapnak. Mondjuk a konkrét esetben asszem sztrájkoltam, kemény voltam, és közöltem, hogy másnap délig alszom, kikapcsolt telefonnal. Ja, persze mindig ilyenkor talált meg a gépjárműosztály is, hogy a gps-követés szerint külföldön van egy kocsink (persze, szóltunk előre, még figyelmeztettetek is, hogy a szlovákoknál is matricát kell venni), és azt az autót márpedig te külföldön nem vezetheted - semmi gond gyerekek, nagyon szívesen átadom a kormányt, ki jön ki értünk? Aztán valahogy mindig sikerült lepapírozni...
Ja, egyébként ma is tünetmentes voltam, a hőmérséklet egy roppant kellemes 20-21 fok körüli értékre állt be, csak nagyon fúj a szél...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest