Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
egy sikeres sztorirol
Na mondjuk az pont nem sikeres
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 26
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alkoholista nevelde
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.