Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
egy sikeres sztorirol
Na mondjuk az pont nem sikeres
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.