Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
egy sikeres sztorirol
Na mondjuk az pont nem sikeres
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.