- Milyen egeret válasszak?
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen, hálistennek legalább egy kicsit hasonlít ahhoz, mint amilyennek lennie kéne.
Ha nem hétvége lenne, bánnám is kicsit, mert odabent az irodában nem élvezhetném így mint most, hogy fürdőgatyában fekszem a napon, és fújdogál a szellő, közben pihen az agyam, kikapcsolódok, és ... nade hangokat hallok. Ismerős, de nem tudom ki lehet. Férfihang. Határozott, de nem ideges. Mintha érdeklődést hallanék a hangjában. Felnézek, mert azt sejtem hogy fel kell. A főnököm. Kérdi mégis mi a szart csinálok itt és miért nem dolgozom? Namost ez jó kérdés. Most azt csinálom, amihez megfelelő idő van. Majd ha szar lesz megint, akkor dolgozom odabent. Két nap múlva. Szerinte ez nem jó. Szerintem sem...
De visszatérve a realitáshoz: élvezem, mert jó a hangulatom, fáradt vagyok, sok a dolog, de nincs rossz kedvem, nem vagyok depressziós, fény éri a retinámat, és arra a 15 percre, míg a céges autóval kimentem boltba a vendégeknek üdítőért, majdnem el tudtam képzelni, hogy nyár van és szabadság. "..for those 10 seconds or less...I'm free.."

Ez maradjon meg a következő 3,5 hónapban, és soha jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Linux haladóknak
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Lenovo Thinkpad E14 GEN 5 14" FHD+ Core i7 1355U 16GB RAM 256GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest