Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen, hálistennek legalább egy kicsit hasonlít ahhoz, mint amilyennek lennie kéne.
Ha nem hétvége lenne, bánnám is kicsit, mert odabent az irodában nem élvezhetném így mint most, hogy fürdőgatyában fekszem a napon, és fújdogál a szellő, közben pihen az agyam, kikapcsolódok, és ... nade hangokat hallok. Ismerős, de nem tudom ki lehet. Férfihang. Határozott, de nem ideges. Mintha érdeklődést hallanék a hangjában. Felnézek, mert azt sejtem hogy fel kell. A főnököm. Kérdi mégis mi a szart csinálok itt és miért nem dolgozom? Namost ez jó kérdés. Most azt csinálom, amihez megfelelő idő van. Majd ha szar lesz megint, akkor dolgozom odabent. Két nap múlva. Szerinte ez nem jó. Szerintem sem...
De visszatérve a realitáshoz: élvezem, mert jó a hangulatom, fáradt vagyok, sok a dolog, de nincs rossz kedvem, nem vagyok depressziós, fény éri a retinámat, és arra a 15 percre, míg a céges autóval kimentem boltba a vendégeknek üdítőért, majdnem el tudtam képzelni, hogy nyár van és szabadság. "..for those 10 seconds or less...I'm free.."

Ez maradjon meg a következő 3,5 hónapban, és soha jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest