Hirdetés
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lehet hogy ez csak az én bajom.

Ha egy adott nézetben 3D-ben megadok egy útvonalat, ami egyirányú utcából indul, és gyakorlatilag a cél az egyirányú utcák miatt a "hátam mögött van valahol", és elindulok bizonyos okból mondjuk visszafelé gyalog, mert pl. 800 méterrel rövidebb, vagy biciklivel, babakocsival, vagy tolatva, akkor a nézetben azt látom, ami akkor van előttem, ha arra mennék amerre ő szerinte mennem kellene, de ha mégsem, akkor úgy megyek szemben a forgalommal (azaz az egyirányú utcában visszafelé akár gyalog), hogy nem azt látom a képen ami felé tartok, hanem azt, ami a hátam mögött van.Nem tudom jobban elmagyarázni. Mintha megállnál egy ponton egy papírtérképpel, arrafelé néznél amerre menni kell, és ami attól "lejjebb" van a térképen, azt leragasztanád. Majd sarkon fordulsz, elindulsz a másik irányba, de a térképet ugyanúgy tartod, és ugyanúgy leragasztva azt, ami most viszont már előtted van a valóságban, így a térképre nézve fejjel lefelé az ismeretlenbe mész

Tudom, tudom, túlragoztam, és igen, a here is ugyanígy viselkedik, és nem, nem kell tudnia hogy én tolatok-e vagy szabálytalanul haladok, sőt, ezt elősegítenie sem kell. De könyörgöm, miért nem logikusabb az, hogy akkor is arra fordul amerre haladok, hogy tájékoztasson arról mi van előttem, és közben vészjelzéssel arról is, hogy szabálytalanul haladok, forduljak meg azonnal, stb.
Namost azt nem tudom, hogy mi volna, ha tényleg kocsival egyirányúba behajtanék... Akkor is csakazértis seggel előre fordulna dacból, mert nem feltételezné, hogy véletlenül behajtottam?
Szerintem ez nonszensz.
Az lenne normális, hogy megmutatja, hogy na most errefelé haladsz hülye, de szabálytalanul és veszélyesen.
Ehelyett hátat fordít és nem vesz róla tudomást![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ez legyen a legnagyobb hibája
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)