- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tekintve, hogy milyen környezetből indultak neki az életnek, szerintem is szuper dolog, hogy több jelölt nem csak, hogy becsületesen dolgozik, de példaképnek is jó, ráadásul közösséget is építenek.
A kiragadott mondat meg sajnos az esetek többségében a sok korlátolt embernek köszönhetően nagyon is igaz. Volt egyszer egy diplomás félvér barátnőm, hiába a saját vállalkozás, a láthatóan kultúrált, higiénikus, intelligens közeg amit megteremtett maga körül, sok ember szemében ő semmi más, csak egy büdös cigány a sok közül. A mai napig csodálom azt a toleranciát és béketűrést amivel a napjait éli, mert bár én sem vagyok egy indulatos gyerek, néhány attrocitás kapcsán bizony ő tartott vissza (tekintettel streetfighter múltamra, valószínűleg egy jókora veréstől
).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).