Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Érdekes: Aranypánt-díj: hétköznapi roma hősök

Teszik a dolgukat, mint mindenki más, még ha nem is jut számukra annyi megbecsülés. - Ez hülyeség!

Tekintve hogy az egyik delikvenst ismerem, nem értem miért van ekkora hype-ja a dolognak? Mert dolgoznak? Vagy diplomát szereztek? Egy BSC-t néhány főiskolán/egyetemen nem nehéz összehozni, főleg ha bizonyos kapcsolatok is vannak.

Tekintve, hogy milyen környezetből indultak neki az életnek, szerintem is szuper dolog, hogy több jelölt nem csak, hogy becsületesen dolgozik, de példaképnek is jó, ráadásul közösséget is építenek.

A kiragadott mondat meg sajnos az esetek többségében a sok korlátolt embernek köszönhetően nagyon is igaz. Volt egyszer egy diplomás félvér barátnőm, hiába a saját vállalkozás, a láthatóan kultúrált, higiénikus, intelligens közeg amit megteremtett maga körül, sok ember szemében ő semmi más, csak egy büdös cigány a sok közül. A mai napig csodálom azt a toleranciát és béketűrést amivel a napjait éli, mert bár én sem vagyok egy indulatos gyerek, néhány attrocitás kapcsán bizony ő tartott vissza (tekintettel streetfighter múltamra, valószínűleg egy jókora veréstől :) ).

Új hozzászólás Aktív témák