Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Szépjóestét. Azt hiszem, komolyabban rá kéne állnom az új meló keresésére. A melóhelyen az új főnök most épp "új seprű jól seper"-t akar játszani. A probléma az, hogy teljesen mondvacsinált indokkal cs*szett le. Nekem meg most ennyi épp elég, hogy erősen azt fontolgassam, hogy holnap felmondok...
Érdekes, a régi főnök valahogy nem pattogott hülyeségekért és mégis elérte, amit akart...

-
1010
őstag
ma egy pillanatra kihagyott a szívem.azt hittem gianna michal ült le velem szembe a metrón
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hollol? Azt hittem szeletkezős

#33096: wazz - ezt mire megfejtettem

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kép?

Fésűd nincs? Kkócosság ellen is jó?
-
bolondember
MODERÁTOR
van egy beépített rövid ciklusu hajszárítóm, érdekel valakit?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
Akinek a dzsipó bejön, az nekem úgyse jön be.
Akinek meg a dzsipós fószerek jönnek be, az meg nem normális.
Elnézést a dzsipó tulajoktól, a dzsipós fószer az a Gálvölgyi sóban estére szereplő gyúrunk vazze stílus nálam. A mazochista típusú nők helyett inkább a Nissan Micra kedvelő csajokat csípem. A feleségemnek az a kocsi tetszik
Bár ha a csajnak van dzsipója az nem rossz, jól mutatnak az 50 kilós csajok a nagy böhöm kocsiban.
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Látom a cső benne van
Simán beszállnak peerszeee 
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt hiszem ideje lenne felülvizsgálnod a mai csajokról alkotott véleményedet - a mostaniak inkább a dzsipós fószerekre buknak

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem nagyon vagesz, a frankóbb csajok beszállnának.....

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
"_Ha_ beszáll a csaj, legalább közel ülsz hozzá."
Bár a suzukisnál lehet nagyobb eséllyel pályázik egy velorexes csajozás ügyben.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
na jó, le lehet zizzenni a járgányomról.
csak az irígység beszél belőletek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Különben Nagyvárad is vett tíz darab Siemens ULF villamost, példányonként 2,7 millió euróért. Nem tudom, hogy van-e bennük légkondi, de az ősrégi Tatra villamosok (1 és 2) után nagyszerű látvány és az utazás is teljesen más. Nem is akarom tudni ki mennyit tett zsebre az árból. De tíz évig fizeti a város ezeket a villamosokat. Ja, meg mindegyikben van egy biztonsági őr, hiába a Balkán közel van.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Sehol. A gázolaj már ~300 Ft román lejben, a 95-ös ólommentes meg ~270 Ft. Különben ha Romániában tankolsz, akkor a Petrom kutakat javaslom, minden itteni kút ezeket a termékeket veszi, max belenyomja az adalékait. De ugyanazt az üzemanyagot veszed, lényegében, kár többet fizetni értük.
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Meggyógyult az Autó?
tildy: A hajmosás ráér holnap is. Ha most lefekszel, és holnap reggel fél 9-kor felkelsz, akkor ki is pihented magad, és még a hajadat is lesz időd megmosni. Nemde?Ha azt mind meg akarod csinálni, ami egyebek, akkor 11-nél előbb ma sem kerülsz ágyba.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Nocak, tán te is mész Erdélybe ?!
Micsoda véletlenek vannak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aztán le ne álljona suzuki.
Édes kedves KAtica: Mindjárt alszom, mindjárt, csak még anyám itt csipogott nekem msnen....
Utána meg még hajmosás meg egyebek , és durmolás.Napok óta 5 órákat alszom (de akkor legalább szép vagyok
), és azt hiszem kezdek kidőlni...Sebaj, hétvégén remélem ki tudom pihenni magam , rámfér már. -
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok újra !
Télapó, mitől olyan nagy a szemed?
-
válasz
venember83
üzenetére
Vénségem, tudnál számokat modnani, hogy odaát mennyibe kerül a benzin, és hogy hol érdemes tankolni?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
VOTBESZONI???????
udv
neduddki
p.s. nem:- )
mod: fokukac: LOF! hatlapfeju!!!!!!!!
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
hú, ezért mit fogsz kapni
gépész ő, nem menedzser...! ;t
-
neduddki
nagyúr
HI!
1 megis csak be ken kotetni a G-t
2 de a vegyeszek mediakonverteres 10M-j eattol nem lenn egyorsabb
3 uveges halo meg 32es pci-ra haaaat
4 amugy mg ugyis a medikonverter a szar
5 ott eszi fen eaz geszet:- )))udv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Jó estét. Én viszont bevágoma szunyát, napok óta alig alszom.
Aki fel mer ébreszteni pl. msn!, az halálnak haláláol hol
-
ngabor2
nagyúr
esős szép délutánt minden függőnek és betévedőnek.
debrecenben a villanyosokon van légkondi. sőt, az újabb buszokon is. régebbi meg már alig van. csak jól megy ezeknek a helyi tömeg- és közlekedési vállalatoknak.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
És ennek nagyon örülünk, tegnap már végre 90°F felett volt a hőmérséklet, ilyen idő kellene egész évben.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kis üdítő cinizmus a nap vége felé közeledve?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Meleg? Jön még Pestre 40 fok
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De látom neked szerencsére nem sikerült.
-
bolondember
MODERÁTOR
Itt a meleg - újra meg lehet fulladni a kombínókban...

-
-
1010
őstag
nem működik a compatible mode sata nál
kék halálal elszáll a teleptő
-
frame>24
addikt
jah, specziel ebben is csúnyán el vagyunk maradva, itt a vásárló le van tojva. De Bash, vess már egy pillantást itt a Fáradt gőzök között pl. erre...(topikcím)
vagy ott a BORAT-múvi, ahol ugye jó pár jelenetnél nincsenek beavatva az alanyok:
witness the truth about patience towards customers (LoL)
mod: szarrá szerkesztem a hsz-t, mire a hibákat javítom... -
Bubu79
addikt
Félreértés ne essék - itt sem szoktak elzavarni, csupán mindennemű segítőkészség hiányzik jobbára az eladókból - ahogyan azt Sötétlélek kolléga már kifejtette...
A cég ahol voltam egy családi vállalkozás - és bár egy eldugott kis utcácskában leltünk Rájuk, elsőre tiszta sor volt, hogy odabent bizony komoly munka folyik, megfelelő háttérrel és hozzáértő szakemberekkel.
Ami furcsa volt, az az a tény volt, hogy míg egyesek az általunk odavitt munkadarabon dolgoztak, addig a cégvezetőnek ( bár nem csak elfoglaltnak látszott, az asztalán lévő jópár paksamétából sejteni lehetett, hogy nem egyszerű aktatologatásról volt szó, valamint a telefon csörgése sem azt támasztotta alá hogy alibi munkáról lenne szó ) jutott ideje arra, hogy a Vevővel ( igen, így nagybetűvel, mert ez volt az érzésem ) megismertesse az általuk nyújtott szolgáltatás mélységét és a minőségbiztosítási rendszer komolyságát.Nagyon jó benyomást tett rám már a cég honlapja is, mert rengeteg olyan információhoz sikerült hozzájutnom, amit általában nem osztanak meg az emberrel - merthogy mégiscsak ebből élnek...
És emögött nem hülyeség van, hanem felismerték, hogy a bizalomnak még mindig van értéke...
Amíg ott voltunk, kiderült, hogy van forgalma az üzletnek és sokfelől felkeresik Őket szerte az országból...
Busy helyett nyugodtan mondd azt, hogy elfoglalt, vagy forgalmas, úgy is megértjük...
-
FehérHolló
veterán
A .hu domain szerver(eke)t kinek a felelőssége üzemeltetni?
-
-
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos van, de akkor olyan helyen még nem jártam.
Kisebb forgalmú vagy sok unatkozó eladóval rendelkező helyeken általában eléd jönnek és megkérdezik mit segíthetnek, bútorboltban még követnek is, mint a keselyű, mert ugye jutalékért dolgoznak....
Busy-bb helyeken ha segítségre van szükségem, akkor keresek egy eladót, megvárom, amíg végez a másik vevővel. Olyan volt már, hogy új vagy idióta volt az eladó és nem értett pl. a saját számítógépes rendszerükhöz, nem tudta megnézni a raktárkészletet, ilyenkor vagy elmagyarázom neki vagy keresek egy talpraesettebb eladót. De olyan még nem volt, hogy elzavartak volna vagy akár csúnyán néztek volna rám, mert pénzt akarok költeni náluk. -
BlacKSouL
addikt
Van. Magyarországnak hívják. Itt a pénz.
Arrafelé ez úgy megy: Te vagy a vevő, kinyalom a s.gged, mert akkor fizetsz, én meg abból kapok több pénzt.
Errefelé meg: Te vagy a vevő, a k..a ...ád, csak a bajom van veled, letojom hogy it vagy vagy sem, lehet menni máshova ha nem teccik. Ígyisúgyis annyit kapok amennyit. -
VladimirR
nagyúr
nem, csak belecsaltam egy belga szamreszletet - az ott "kolbaszbol van a keritesuk"-nek olvasando, azok kedveert, akik nem ismerik a belga nevu egyuttes negyedik albumat
egyebkent azt akarja jelenteni valaszkent a gyanusan naiv kerdesedre, hogy igen, a nagy vize hozzank kozelebbi oldalan megesik az ilyesmi (marmint hogy nem a vevo az elso)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

<--- ez milyen "arcocska" amúgy?