- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38773 üzenetére
Fú ezt utálom - mindig csak választani, meg dönteni...
Választottam - bedöntök egy seritalt
föccer: Szeretnéd, hogy büszkék legyünk Rád
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38761 üzenetére
Öööö - vén vagyok, mint az országút - kezem már remeg ( ennek azért akadnak előnyei is ), hangom reszketeg és szeretek zsörtölődni
VoDa: Most hogy mondod - tényleg - a képeken, amiket beraktál parkettás terem volt - de akkor hogyan gyakoroljátok az eséseket, ha nincsen szőnyeg? Gondolom nem veritek össze Magatokat a parkettán
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Neró
őstag
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38734 üzenetére
"Az a baj, hogy a Nők vagy csúnyák,
Vagy szépek és buták...
De ha szépek és okosak is egyben
Nem állnak szóba velem..."De mér' jutott ez fejembe? Mindegy - nem rossz a KFT ( Elizabet )
Mellesleg még az is előfordul, hogy akadnak kivételek
[ Szerkesztve ]
-
Daemon09
őstag
válasz bolondember #38734 üzenetére
Értem. Majd meglátjuk, melyik lesz a jobb. Vázlat kell péntekre és majd eldönti ő, hogy melyiket akarja.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38717 üzenetére
Jaja - szép nagy csücsül a nyakamon - elmenne kisebbfajta víztoronynak is
Lord Zero: állítólag igen - egy dologra kell csak figyelni: mindig legyen Nálad törölköző... Bár ha jobban belegondolok még az is mellé kívánkozik, hogy a Vogonok pocsék költők, tehát nem árt, ha az ember nem akarja meghallgatni a költeményeiket
Verus: Mostanra a nap is kisütött
Mod:
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38685 üzenetére
Konkrétan
Azért időnként zavarbaejtő látni némelyiket - egyszerűen vannak csajok, akikről alig lehet eldönteni, hogy kb. mennyi idősek is lehetnek - hihetetlen, hogy némelyik hogy néz ki már 14-15 évesen Kis kence, raklap festék és simán kinéz öt évvel idősebbnek is - és nem restek használni ...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38683 üzenetére
Öööö - akár az is lehet, csak ki kéne deríteni, hogy mi az extra és mi a fő termék...
Veszel egy távlökőt, amihez kapsz egy M6-os bimmert, vagy veszel bimmert, amihez kapsz egy távlökőt... Bár ez utóbbi tűnik reálisabbnak, én mégis az utópisztikusat preferálnám
Itt a nyár - verőfény, napsütés és falatnyi kis szoknyácskák, még kisebb topokkal párosítva formás idomokon ( meg amorfokon is helyenként, ezek a példák kijózanítólag tudnak azért hatni )
Az ember csak áll és bámul - egyenesen rá a világ szépségeire[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38681 üzenetére
Az M6 metál bordóban szép igazán, a kéket elképzelni sem tudom
Távlökő - ez már alakulgat
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38679 üzenetére
Nem rossz megközelítés ez sem, de segítek mégegy kicsit: Egymagadban csak nyűg hatása, párban viszont hosszasan élvezheted áldásos hatását
Mellesleg tőlem kérded? Te szeded...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38677 üzenetére
Kicsi, kék, hosszúkás, gömbölyded formája van és csökkenti a vérnyomást az agyban?
[ Szerkesztve ]
-
Lord Zero
addikt
válasz bolondember #38669 üzenetére
értem
a fapina az joker lenne?
(azonkívül, h memento)nem, mindegy
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #38669 üzenetére
megvan az algoritmusok vizsgám jelesre, lehet megfejelem ezért a napom sööööörrel..
mod: rá kell jönnöm, h nemsokára lefekszek. viszont ha most sörözök, akkor én szarul alszok, felkelek mindig inni... ejejj
[ Szerkesztve ]
..
-
Lord Zero
addikt
válasz bolondember #38667 üzenetére
az má mindegy ;), az eszközök csak mellékes kellékek
csak... mi?
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #38661 üzenetére
Annyit nem tudok inni, hogy elfeletsek bármit. Előbb alszok el. De ez nem ide tartozik.
Skynet is real. It's called Google.
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
válasz bolondember #38640 üzenetére
Jah bocs Amúgy mostanság nekem sem jut túl sok az agyamba
PENTAX
-
werttzui
addikt
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38627 üzenetére
én mán csak a meggysörrel cekcualizálok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38627 üzenetére
Öööö... Az nem "szép, zöld gyep" volt inkább?
-
tbs
addikt
válasz bolondember #38452 üzenetére
Thx.
-
7
addikt
válasz bolondember #38434 üzenetére
Bubu: "Hogy mi nem ihat? Ja, hogy Medve! Bocs..."
-
Bubu79
addikt
Nem ihatnak - ezért szokták vénásan bekötni
Tim82: Így-így - veszett egy világ ez a medvebocsok számára
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
kell nekik a folyékony bátorság, amikor sárkányok, szőröstalpúak és egyéb borzadályok ellen szállnak harcba.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Lortech
addikt
válasz bolondember #38343 üzenetére
Puncsban pedig szokott lenni. Abban se szeretem. Magában néha megeszek egy zacskóval, de édességekben megsütve eláztatva nagyon nem szeretem.
Thank you to god for making me an atheist
-
fokukac
nagyúr
válasz bolondember #38345 üzenetére
az jó, proteindús táplálék.
a bácsikának egy szava sem lehet. sokkal jobb, mint a csirkefarhátPleased to meet you - hope you guess my name
-
Olcsi
senior tag
válasz bolondember #38345 üzenetére
Mér? Lehet, hogy csak a műfogsora csattogott
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38343 üzenetére
Vajon mit ropogtathatott a bácsika?
Igazi különlegesség - fehérjedús fagylalt, ropogós ízeltlábú betétekkel - nagy ínyenc lehetett az öreg
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #38333 üzenetére
olyat nem, nagymamám csak olyat csinált. anyukám is olyat szokott, csak ritkábban.
a pékségben ki kell függeszteni egy petíciót, hogy aki szőlőtlen batyut szeretne, húzzon egy strigulát. imho elég hamar ráállnának. azt nem mondom, hogy helyezz kilátásba testi fenyegetést az elrontott batyuk ellen, mert az már valamiféle büntetőjogi kategória lenne.
gyilkos galóca ízű túrósbatyut a népnek!
mod: bekérdezek majd a francia pékségbe, hogy ilyen, egyes elvetemültek szerint perverz péksüteményt tartanak-e. csütörtökön megyek, de hogy találkozunk-e...
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
válasz bolondember #38333 üzenetére
Nem fogod elhinni: nekem is ma volt szerencsém egy túrós buktához, és rá kellett jönnöm, hogy utálom benne a mazsolát... Főleg, amikor ropog, fúj. Grrrr!
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz bolondember #38190 üzenetére
házidolgozat egy újabb faszságról.
öröm a 'zélet.
de ne cseteljünk, mer' mindjárt jön a zacskófejű, és ránk szórja az infós átkot!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #38183 üzenetére
ugyseugyseugyse...
linkelés óta nem játszottam, majd keddi vizsga után végetek
btw VladimirR -nek grat
[ Szerkesztve ]
..
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #38183 üzenetére
bonuszok nalam mind mentek az interest novelesere, s ha nem luzerkedem el, lehetett volna boven 1M felett a zsetin a vegere
azert erdekes volt nezni, hogy ez a 6M pont a napi top10-hez sem eleg... -
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #38163 üzenetére
Akkor Te azt szoktad mondani, "fürgyé le" ?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38145 üzenetére
hát, ha a főnök minden bakit azzal torolt meg, hogy sípcsonton vágott egy-egy jófajta CRT-vel... jut eszembe, a munkahely "akadálymentesített"?
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38140 üzenetére
már értem, miért volt sürgős a munkahelyváltás.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38140 üzenetére
Nekem mondod? Mehetek gályázni
Ég Veletek
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38137 üzenetére
Sűrűn csinálnak Veled ilyesmit? Mert ha igen, elkezdhetnél gyanakodni, hogy valami nem stimmel körülötted
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #38132 üzenetére
erről még nem hallottam, de nem is bírnék egyszerre meginni belőle több litert. majdnem minden évben csinálunk ilyen cuccot, nagyon finom az íze, és jó szomjoltó, ha vízzel van hígítva. de nem csak azzal lehet... a mézest majd megkínálom egy kis híg piával (aminek a fele víz...), el biztos nem rontja.
no, elhúztam oda, ahova a király is csak fürgyeni jááár...
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz bolondember #38132 üzenetére
Akkor én már halott vagyok.
Ahoz képest jól megy még a foci. Meg az edzések is.
Mod: Jó, agyilag tényleg.
Mod2: Szerintem a nitráthoz lehet köze, ami ugye le/meg köti a vas atomok elől az oxigént, így lecsökken a vér által szállított friss oxigén mennyisége.
Ez okozott már halált. Amikor a srác futás előtt 4-5liter vizet megivott.
Mondjuk akkor az agyával lett valami. De annak is köze volt a nitráthoz.
Jó, de mondjuk, ahoz olyan víz is kell.
Mod3: De lehet abszolúte hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38112 üzenetére
Bizonyára nagy gonddal telepítették Neked, odafigyeléssel és szeretettel
#38117: Nem ér meg egy ötméteres hálókábelt a cég Neked?
Retro11: Ólmot mi? Azzal nehéz gyorstüzelni nyelestojásba töltve
Ja és a halak jók - nem beszélnek vissza, nem piszkítanak a szőnyegre, ráadásul a macska is szereti
Bash: Én egyszerű ember vagyok, nem dolgozom otthon, így elég egy gép és egy monitor is
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38106 üzenetére
Ááá, ez nem ilyen egyszerű - csak az egyik monitorkedvelő, a másik jobban preferálja a radiátort...
Tim82: És ha tudnád milyen élesek a karmai
Bash: Az asztal bírná és el is férne, de nem tervezem a dupla monitoros rendszer kiépítését itthonra
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38093 üzenetére
Megvan a varázsa a dolognak, az biztos...
Hajnal kettő körül jön egy mélypont, amin ha túl van az ember, akkor már kibírja reggelig, ha pedig nem bír vele - nos hát akkor sincs gond, mert felébresztik a kollégák, hogy nem tudnak tőle aludni
Tim82 #38090: Ezt vegyem úgy, hogy elmehetnék már a 3,14csába?
nike_: Majd igen, de még nem
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38068 üzenetére
Letöltés helyett foglalkozz feltöltéssel, feltöltődéssel - ha ettől konkrétabban írom, akkor lehet, hogy kimoderálnak a 18-as karika hiánya miatt
Köszi Motkány
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz bolondember #38053 üzenetére
Miaz hogy!! Ebben még az "Oh drágám olyan jó voltál" és utánna való nyöszörgés is.
Bubu79: Hét élsz?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #38053 üzenetére
Bakker, csak MSN-en vagy ilyen értetlen?
-
7
addikt
válasz bolondember #38035 üzenetére
3.0 értékelésű filmet is ritkán látni az IMDB-n
-
7
addikt
válasz bolondember #38032 üzenetére
Az ritka siralmas film volt.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38029 üzenetére
néztél privátot?
most is a Brimstone-t nézem, csak a minősége... nem a legjobb, dehát kölcsönzőből van.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38025 üzenetére
(gondoltam, helyettesítem kicsit János vitézt. )
Jó reggelt!
Ui.: a verda nagyon beteg poén volt...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37866 üzenetére
Lekésted a felvételt identitászavaros Barikám - már leadtuk a címlistát
yetike: Ha elkaplak nem szabadulsz és megborotválom azt a szőrös talpadat
Khm - ezek után biztos, hogy nem az eldobható borotvával fogom csinálni, hanem a borotvakéssel - és a nyakad is sorra kerül
Nu - el. Ég Veletek
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #37689 üzenetére
1 hét alatt eddig mindig elmúltott. Dokikat meg amúgy sem komálom.
venember83: Nem akartam részletezni, de a közepe lyukas.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37676 üzenetére
Annak is megvan a varázsa - meg annak is, amikor vidéken a főút mentén a kamionforgalom miatt repedeznek meg a házfalak a tulajdonosok nagy örömére
Az M6-os autópálya építésekor a környékbeli kistelepüléseken élőket egyszerre készítette ki a zaj, a rezgés és a földet elhordó, elvileg leponyvázott 18 kerekűek által kavart por.
De a pálya kész lett, a párhuzamosan futó 6-os számú főúton pedig kissé egyszerűbb lett a közlekedés.
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #37676 üzenetére
Annál már csak az ablak alatt közlekedő villamos a "finomabb".
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37576 üzenetére
Mert bár hajam ritka, eszem semmi, mégsem vagyok még aggastyán korban
ZakRob: Az biztos, hogy nem különösebben felemelő érzés a sarat takarítani egy-egy kiadós eső után a keróról Arról nem is beszélve, hogy a mosógép sem kifejezetten díjazza a full sáros ruházatot
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #37576 üzenetére
BE jó kedved van... BEvettél valamit.....
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37524 üzenetére
veletlenul van nalam egy cikk a jovobol, mely azt irja, a bsg szinkronjanak kapcsan, hogy dilettans hulyek, akiket elsokent allitott falhoz a forradalom
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37490 üzenetére
Nem értem, hogy miért baj ez. Szerencsére ezen kívül még millió egyéb dolog van a világon, ami úgy humoros, hogy közben nem teszi tönkre az embereket és életeket. Sőt, ha jól látom kettőnk közül neked feketébb és fehérebb az ábrázatod.
Egyébként egy fél órája láttam a So You Think You Can Dance 4. szezonjának ma este bemutatott első válogató összeállításában egy "táncost", és még mindig el vagyok ámulva tőle, egyszerűen hihetetlen ahogy mozog. DVR-on megvan, de kicsit körülményes gépre átvenni, remélem holnapra valaki feltölti YouTube-ra.
MOD: már fenn is van, de csak egy gyenge kamerás felvétel, nem akarom elrontani vele az élményt.[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37488 üzenetére
Drogok meg alkohol nélkül csak fekete-fehér lehet az élet?
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37484 üzenetére
Szerintem ez nem feltétlen humorérzék kérdése. Aki ennyire elítéli a drogokat, mint én, az nem fog humorosnak találni egy atomrészeg nőt gyerekek előtt a drogok jó hatásairól beszélni. Just my two cents.
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37476 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem azonos társadalmi normák szerint élünk.
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #37480 üzenetére
sap logon nem sokaknak helyen terem otthon..van új showder klub jútyúbon, megnézem, és alszok..
ez a zh, beadando, idiotak msnen mára sok volt.jo8 mindenkinek
..
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #37478 üzenetére
könnyebb pályát nem találtál ?
mod: munkahelyi screenshot ? mifélét dolgozol ha szabad tudni ?mekkora nagyot röhögtem most ezen
[ Szerkesztve ]
..
-
Bash
addikt
válasz bolondember #37466 üzenetére
Így a neve ismerős, de sem egy képet, sem egy személyt nem tudok magam elé képzelni belőle. Meglátszik, hogy nem TV-zek gyakran, akkor is inkább Discovery HD-t vagy NatGeo HD-t nézek legtöbbször.
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
válasz bolondember #37426 üzenetére
nem tudod? debunkóvagy...!
valami picsa, aki elszopósította a száját. :-)))
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37378 üzenetére
Hadd találjam ki - csak nem valami kisoroszlán dumája?
Re - helyes
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz bolondember #37366 üzenetére
Jelentkezem.
Új gép rulez
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37366 üzenetére
Degonooosz
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37340 üzenetére
Gondold el - egy olyannal ha szájba szexuálnak...
Tim82: Futni szex közben? Ez brit, vagy francia hagyomány
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #37214 üzenetére
persze, nem 100-as, hanem '77-es vagyok...
amúgy az ablak nem volt koszos, a függöny is csak egy kicsit volt poros, csak anyukám tisztaságmániás...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37206 üzenetére
Sör? Hol? Milyen? Mennyi?
Dodó mitiszó?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz bolondember #37206 üzenetére
Á, túra... Sörben : Murphy"s Stout csapolva. Ahh.. De legurítanék most egyet! Nyaminyaminyamnyam..
Eatman: Mindjárt kettő is? Nem aprózod el! Engem lekurváznának, ha egyszerre több pasit tartanék... hehehehe.
No, kelNI kék reggel. Au 'vois', Messieurs!
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Integra
titán
válasz bolondember #37146 üzenetére
ez a te döntésed.
de a tömegpszichózis jól felismerhető ebben a topicban.
csak erre akartam utalni.
ami nagyban megy egy politikai naggyűlésen, az itt ugyanúgy megy csak piciben.
gondolkodni meg nem dívik ilyenkor.
csak ennyit szerettem volna.
köszöntem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz bolondember #37136 üzenetére
de megizmosodtál az offtopic belakástól...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37123 üzenetére
most oszinte, te minek irogatsz meg nekem?
szerinted gerinctelen vagyok, rendre sertegetsz, meg hasonlok
most aruld mar el kerlek, egyertelmuen, mit akarsz? (es probald meg azt irni, amit akarsz, ne ilyen tre hasonatokat) -
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37116 üzenetére
miert ne? ha ennyire zavar, hogy a regi idok (bar sokkal inkabb az ertelmes beszlegetes) rajongoja irogat, mi a fenenek olvasod?
rarri: lehetne, de erre (vitara, szemelyeskedesre) nagyobb igeny van, mint lathatod
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37024 üzenetére
ez igy tok jol mutat amellett, hogy azzal nyitottal, milyen gerinctelen is vagyok...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz bolondember #37038 üzenetére
Inkább beszéljünk arról, hogy kinek van egyáltalán élete a halál előtt, és hogy hánynak van lelke, ami vándorolhat...? Ezek sokkal aktuálisabb kérdések, szvsz.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #37038 üzenetére
Persze
Én már az előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban
Blackie: Ezek után ha azt mondod, hogy csajhiányod van ( kibuggyan egy mell, Te meg átkapcsolsz holmi focira ) megkereslek és agyoncsaplak
venember83: Wazze - igazad van
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37020 üzenetére
lehet, elvesztettem a fonalat, de nekem sosem az en hozzaszolasaimmal (sajat vizeletem) volt bajom (sajat szemem)
vagy a hasonlatod nem jon at rendesenkernelek, hogy fogalmazd meg szepen osszeszedve, atgondoltan, de nem erdekel(sz) annyira, hogy ilyet tegyek, nem erosseged a higgadtan forumozas, megint kezdesz elmenni a szemelyeskedes iranyaba, inkabb hagyjuk
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37013 üzenetére
hogyne ertenem, az en szemem is csipne, ha valaki belepisalna
nem kell eleallni (hogy ertsd, leirom a ti legkedveltebb valaszotokkal: nem kell olvasni, ha nem tetszik, amit irok)olyan edes, ahogy beprobalkozol, ezzel a "csak rohognek rajtad" cuccal - ovodaban vagyunk, kerem?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #37013 üzenetére
Akkor jól sikerül titkolnia, hogy leszarja a véleményed, mert már több oldala válaszolgat rá.
Egyébként szerintem főleg nem a te forumozási stílusoddal van baja, kicsit érdekesen jön ez ki, hogy itt egymást szapuljátok.
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #37003 üzenetére
nem ertem, miert titulalod gerinctelensegnek, hogy egy hirtelen, indulatbol szuletet hozzaszolast (sajnos megesik velem az ilyesmi), annak remenyeben, hogy az illeto meg nem latta (tudom, ezt meg alszentsegnek fogod nevezni) modositok, a helyzet sulyosbitasat elkerulendo
arra pedig, hogy szerinted mi ertelmetlen harc, vagy hogy milyen kozhelyeket tudsz elohuzni rarsolyodbol, megint csak annyit tudok mondani, messzirol nem erdekel a velemenyed, akar meg is tarthatod magadnak
amugy tisztaban vagy vele, hogy az az erveles, miszerint "igen, ez egy forum, nem ez a celje, nem erre van kitalalva, de lehet igy is, kb olyan, mintha az alabbi szituacioban az alabbi ervelest hozna fel valaki?
szituacio:
eppen a konyhadban tartozkodol, a frissen elkeszitett vacsoradat fogyasztod jo etveggyal, mikor valaki belep a helyisegbe, felgugol az asztalra es eleget tesz a termeszet hivasanak
ez persze beloled nemtetszest valt ki, jelzed is fele nemtetszesederveles:
"lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem." (post-od nyitomondata)
de itt is ugyanugy ki tudom szarni magam, mint a wc-n -
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #37003 üzenetére
Nyugodjatok már le, igyatok meg együtt egy sört, vagy kettőt.
Vladinak ilyen a stílusa, és kész. Változni nem fog, és valószínűleg azzal is tisztában van, hogy néha parasztként viselkedik.Szerk.: Gondolok itt erre megerősítésképp: [link]
Szerk2.: Miért baj, hogy szerkesztjük a hozzászólást? Azért van a mod gomb.
A hozzászólásaim 80%-a végén ott van ez a felirat.[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #36994 üzenetére
szeretnem, ha kifejtened, mire is gondolsz pontosabban, mert egyfelol a gerincem koszonom, jol erzi magat, masfelol nekem nagyjabol ennyi mondanivalom volt, erre, ha jol emlekszem az elso reakcioban mar durvan szemleyeskedtel
mellesleg allitasod ellenere lathatoan nem vagy tisztaban alapveto dolgokkal
a forumnak nem celja, amiket te itt leirtal
a - tobbnyire - szakmai eszmecsere mellett persze gyakran megesik (mint ahogy meg is esik), amiket te irsz, de a forum elsodleges celja nem ez
ez megintcsak a chat, amirol te beszelszemellett meg egy felretajekozottsag: az off topic jelen formajaban semmiben nem tolti be eredeti szerepet (lathatoan a helyi off topic letrejottenek korulmenyeivel, sem az off topic kifejezes jelentesevel sem vagy tisztaban)
p.s.: s/tog/rog/
p.s.s: multkori kirohanasod, ahol valami hasonloval jottel (te is), hogy "jajj, mer' istennek hiszi magat" - szoval az istenkedni erre akart celozni: tudod, bejovok es en vagyok az isten, vagy valami hasonlo (marmint nem az istenhez hasonlo, hanem a cselekvesben a leirtakhoz hasonlo) -
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #36986 üzenetére
Én speciel beköszönni nem szoktam, mert már órák óta szoktam ovasni a topicot azelőtt, hogy a napi első hozzászólásom beleírnám. Elköszönés meg körülbelül azért fontos, hogy aki válaszol valamidre, az tudja, hogy nem vagy már itt.
DelArco: Azok kombinatórikai feladatok névre vannak keresztelve.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #36986 üzenetére
csak ugy villamkerdes: tisztaban vagy a forum, mint internetes forum lenyegevel?
es itt nem arra akarok kiterni, hogy nem kell koszonni, hanem arra, hogy a koszonest, ha mar ragaszkodik valakik, egy forumon ugy kell megejteni, ahogy teszi azt neduddki (nem feltetlen olyan helyesirassal) - chat-en szoktunk bekajabalni, hogy "szegasztok kispajtasok" minden egyes ujracsatlakozas utana velemenyed egyebkent a multkori kirohanasod ota nem sokat er, mit ahogyan azon erdeklodesedet sem velem igazan oszintenek, hogy van-e mas is, akinek nem tetszik, ami itt folyik (segitek, van, de ezt ugysem fogod elhinni, mar tuti elkonyvelted, hogy csak motogni jarok ide, meg istenketni neha)
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #36979 üzenetére
Lassan? Kezdődik?
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #36957 üzenetére
igen.
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #36730 üzenetére
Az "a" határozott névelő, "egy" meg nem volt a mondatban.
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #36721 üzenetére
Megnézed az adatlapomon, ha komolyan érdekel.
Miért nem kommunikálnék Veled?
Én (majdnem) mindenkivel kommunikálok.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #36714 üzenetére
Én meg nem jövök holnap este, szerencsére.
Közben Neked lejárt, ha jól látom.
Máskor meg nyugodtan szóljál bele, vagy be, mindegy.Nem tudtál aludni?
És miér dőlt?[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #36712 üzenetére
Te meg éjszakás vótá?
Nem is mondtad, vagy csak nem figyeltem.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bash
addikt
válasz bolondember #36694 üzenetére
A fejedet azért ne tedd rá, mert könnyen keselyûlakoma lehet belôled.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #36691 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4