Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ertem, igy mar egybol mas
kosz a valaszt -
válasz
VladimirR
üzenetére
A dolog nem ilyen egyszerű.
Alaphelyzetben a SIM-kártyának ki kell csörögnie a helyszínen. Amennyiben nem csörög ki (ha pl. valaki telefonjából kicsented), az üzletben felelned kell 3, a kártyával kapcsolatos kérdésre, amennyiben mindháromra tudod a helyes választ, még akkor is névrevheted a SIM-kártyát, ha nkorábban nem a te neveden volt.
Ja, és természetesen csak kártyás ügyfeleknél ilyen "egyszerű" a dolog .

-
1010
őstag
elegem van prostituált xp ből és a koncepciból,hogy egy pc user vegyen 3-4évente új gépet.
az xp-m állandóan szabotál,én is ki fogok adni egy xp-taz lesz a neve: windows xp codename szabotőr
-
RoyalFlush
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
bemegyek egy utcan talalt (valaki telefonjabol kicsent) sim-mel a pannonhoz, kiteszem a szemelyim es aszondom, "irjatok a nevemre"?
-
hülye google. tudtátok hogy az edvertise szó semmilyen formájára nem enged rákeresni?
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Akkor kedd délelőtt irány az Europark-beli Pannon kirendeltség (ill. azt hiszem, partner) - az van hozzám a legközelebb. Kell valamit még ezeken kívül odavinnem?
Régen nem valami olyasmi volt a rendszer, hogy ezen kívül még igazolnom kell valahogy, hogy az utolsó két alkalommal én töltöttem fel az adott SIM egyenlegét?
Bubu: nekem az kavart most be, hogy viszont a mobilnetem a Vodánál van - sikeresen belekevertem egy számjegyét a vodás PIN-emnek a pannonos kódomba...

régen meg (diákhitel miatt) volt postabankos kártyám is az OTP-s mellett - átlag fél évente előfordult az a malőr, hogy nem a megfelelő kódot használtam az adott kártyához.

tegnap este pont becsúszott egy telefonlefagyás (eddig még nem csinált ilyet), aztán bekapcs után elszúrtam.

bandus: nem advertise?
-
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pontosan ez az - 2001-ben kaptam ajándékba életem első mobilját + ezt a SIM-kártyát, a (volt) sógorom nevén van, őt meg már nem nagyon fogom elérni ilyen-olyan okok miatt.
A PIN-kód egyébként természetesen három elszúrt próbálkozás után jutott eszembe - mindig csak egy számjegyet ütöttem félre.

Valahol meg kell lennie a PUK-kódnak, de már nem emlékszem, hol.
Minden telefonszám stb. a telefonom memóriájában van, szóval nagy veszteség nem ért, csak ugye a SIM- és számváltással jár némi nyűg.
-
tildy
nagyúr
Szép délutánt, kicsit hamarabb felérkeztem.

-
-
nike_
addikt
Szervasztok.
-
Bubu79
addikt
Fagyi? Valaki?

-
-
Tim82
félisten
Csak egy órácskára hagylak titeket magatokra és már megy a pajzánkodás?

Hihetetlen, hogy Bp.-n mennyire nincsen nyitva semmi vasárnap. Pedig akartam venni egy új SIM-kártyát, ha már nem találom a PUK-kódomat...

-
ladybug
őstag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
És mi fogyasztja ezt a bájos kis állatkát?
Nekünk a cégnél bemászott az irodába, és bejött a gurulószékem alá, ami a kopásálló pvc-vel kombinálva halálos kombináció neki, de ahogy átgurultam rajta, olyan volt, mintha valami üvegtörmeléken gurultam volna át, utána meg percekig olyan büdös volt, hogy majdnem okádtam tőle.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Egyszerűen nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel. Már évek óta bámulom ezt a kurva monitort és nem csinálok semmi hasznosat. Gyakorlatilag minden eltöltött nap hiábavaló. Éreztetek már így? Nem túl jó. Talán keresnem kéne valami hobbit.
-
Tim82
félisten
teszek egy délutáni sétát. (meg szerzek narancslét, hogy legyen estére vodkanarancsom.
) szép napot! 
-
Bubu79
addikt
Tehát:
"VERONIKA
1. - görög-latin eredetű; jelentése: győzelmet hozó;
2. - latin-görög eredetű; jelentése: igaz + ikon.""VERA
1. - a Veronika becézőjéből önállósult;
2. - a német Verena önállósult becézője;
3. - szláv eredetű; jelentése: hit;
4. - latin eredetű; jelentése: igaz, igazat mondó, igaz beszédű."Mindezt pediglen innen

"BARNABÁS
- arámi-héber eredetű; jelentése: a vigasztalás fia." - na tessék - mik nem vannak...Tim82: Bogárügyekben nem ( sem ) vagyok túlzottan kiművelve - a cserebogarat is csak onnan ismerem meg, hogy tudom, ha esetleg beszédül egy-egy az ablakon, ez az a fajta, ami tutira az én fejemnek navigál neki ( nem, fejemnek nem víztoronnyi nagyságából adódóan
) -
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az melyik az a vaspondró? Hosszúkás, piros alapon fekete foltok vannak rajta és hajlamos vonatozva közlekedni ( alias Bodobács - talán
)?Verus: Hááát - amennyire én tudom, a Veronika sem kifejezetten tucatnév.
Ritka - főleg a Verus alverziót viselők számítanak kuriózumnak

Tuti szín

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
abban nincs semmi érdekes. amúgy bórsavval bármit lesavazni elég érdekes lenne... de ne menjünk bele a szervetlen kémiába, akármennyire érdekes.
kicsi feketék vannak, de szigorúan az udvaron, a lakásba nem jönnek be. sőt, már a vaspondrók se jutnak be ősszel, az ajtószigetelés csodákra képes.
-
Bubu79
addikt
Ok - bikinis képet kérünk majd a topikba

ngabor2: Mondom szedjél hangyát, ne savazd le
kicsi feketékhez van szerencséd, vagy nagyobb vörösek boldogítanak?Egyébként pediglen lehet, hogy a Barnabás külön név, de világ életemben utáltam ilyen ilyen hosszan - és csak hivatalosan használom, egyébként Barna vagyok - meg van még más is, de azt inkább meghagyom azoknak, akik becézgethetnek

-
ngabor2
nagyúr
mert bubu a személyije alapján alapból barna, sőt, Barna
pontosabban Barnabás, ami nem egészen ugyan az, mint a Barna. az is egy külön név legjobb tudomásom szerint.no, ezt találtam róla:
Barna
A név eredete
A Barnabás magyar rövidülése.A név gyakorisága
Igen ritka.bubu: hangyák szerencsére elbújtak. mindig elfelejtek egy kis bórsavat hozni nekik. azt szeretik, oszt jóóól megmurgyelnek tőle.
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ha most olyan szenyó lennék és fantáziátlan, mint amilyen talán nem vagyok, azt mondanám hatalmas bölcsességgel, hogy szedjél hangyát, de így... Csak hümmögök együttérzően

Verus: Hűha - genetikailag hyperpigmentált lány leszel
Egyébként pediglen tőlem Barnább úgysem leszel
A csokira is tudnék mit mondani, de ez asszem nem az a topik

#33842: Mert engem hivatalosan is úgy hívnak, hogy Barna

-
Verus
senior tag
Most nézem milyen szép egyenletes barna lettem.
Még 2 alkalom és csokibarna leszek

Ugye Bubu milyen egyenletes?

-
ngabor2
nagyúr
unatkozom...
-
BlacKSouL
addikt
Juhúú, F1...vííííííííívííííííííí

-
Bubu79
addikt
Szép reggelt OFF Népe

Szia Verus

-
Verus
senior tag
Jó reggelt!

-
ngabor2
nagyúr
szép napot mindenkinek. visszatértem a vásárból, ismét kinn voltam. vettem kerti sütéshez okosságokat, úgyhogy nyáron lesz nálam is olyasmi, mint ami egyszer tavaly is volt.
nyuszi: június 7 környékén nagyon dolgozol? nagyon meg akarlak hívni pár üveg sörre...
-
1010
őstag
mivé lesz a vliág ha már a metro áruházba kisgyereket is be lehet vinni
-
Neró
őstag
Jó reggelt mindenkinek.
-
nike_
addikt
Jó reggelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és a vanília fagyi 

Ezt még így nem is hallottam
Most mi lesz?