Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
én már itthon vagyok

-
neduddki
nagyúr
HI!
na a tszcses totyikban lelpleztuk magukat:- )))
szerintme mi ketten szorakoztunk a legjobban a tobbiek meg eddig csak engem szidtak mostma bandus-t is:- )))udv
neduddki
mod: "csak"
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot!
-
Lortech
addikt
Pár hete utaztam metrón, felszállt valahol két ipse, mellettem álltak meg. Az egész kocsiban a sok közül a legalja embernek néztek ki, ápolatlan, mocskos, büdös, rosszarcú ember volt mind a kettő, nem szoktam nagyon nézegetni az embereket, később néztem csak végig rajtuk, és akkor vettem észre rajtuk a karszalagot.
De ellenőrzött már ellenőrnő buszon szakadt, rózsaszín "zsizsegős tréningben", azt hittem kéregetni szeretne. Nem általánosítani akarok, mert találkozni sok, értelmesnek látszó BKV dolgozóval. De mivel nem ez a szakmák csúcsa, ezért az érdeklődés is alacsonyabb munkavállalói részről, így a minimum elvárt (szerk: van ilyen egyáltalán?) szint is a munkaadó részéről.Egyébként jogilag vsz. igazuk van, nekik az igazolvány meglétét kell ellenőrizniük, nem azt, hogy az igazolvány jár-e az illetőnek. Pl. lehet külföldi állampolgár is, akinek talán nem jár a magyar kedvezmény. Ha az ellenőr részéről _minimális_ empátia megvan, akkor soha nem olvashatnánk ilyen ügyről, de az általában hiányzik az ilyen unintelligens emberekből.
És megjött közben az utcába a tollfelvásárló.

-
bolondember
MODERÁTOR
na, kiolvastam pár óra alatt a "menekülő ember"-t Stephen Kingtől..
Hű, állat jó volt, ajánlom! Aki látta Schwarzival a filmet, azoknak még inkább!

-
válasz
parandroid
üzenetére
már hogyne lenne, tavaly is ott ugáltam a koncetrjükön a 42 fokban.

-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
itt is szenteltek, a rolling rock café az, amiről nolf is regélt - nem olyan régen voltam ott, és bizony, csak a név volt az, mi e remek kulináris élvezetet idézte.. (értsd: nemvót ilyen sör)
eh, kemény dolgok ezek, na..
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem akad.
a monitorra mászó bogarak ilyenek, meg-meg állnak, továbbmennek...föl-földobott kő, újra meg újra....
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
akkor bots

-
NoLF
veterán
A Minneapolis couple decided to go to Florida to thaw out during a
particularly icy winter. They planned to stay at the same hotel where they spent their honeymoon 20 years earlier.Because of hectic schedules, it was difficult to coordinate their travel
schedules. So, the husband left Minnesota and flew to Florida on
Thursday, with his wife flying down the following day.The husband checked into the hotel. There was a computer in his room, so he decided to send an email to his wife.
However, he accidentally left out one letter in her email address, and without realizing his error, sent the email.Meanwhile, somewhere in Houston , a widow had just returned home from her husband's funeral.
He was a minister who was called home to glory following a heart attack*The widow decided to check her email expecting messages from relatives and friends. After reading the first message, she screamed and fainted.
The widow's son rushed into the room, found his mother on the floor, and saw the computer screen which read:
To: My Loving Wife
Subject: I've Arrived
Date: October 16, 2005I know you're surprised to hear from me. They have computers here now and you are allowed to send emails to your loved ones.
I've just arrived and have been checked in. I've seen that everything has been prepared for your arrival tomorrow.Looking forward to seeing you then!!!! Hope your journey is as
uneventful as mine was.P. S. Sure is freaking hot down here!!!!
-
tildy
nagyúr
Ez már tényleg sz.rnak az alja..
Hihetetlen
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
nálam is - de a bogarasak már csak ilyenek...

-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes jó reggölt...

-
frame>24
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hát ez vicc! Én nem vagyok szekszárdi, de itt dolgozom...Mivót a hely neve? Vagy hol volt? Akkor legalább meg tudom nézni!

-
frame>24
addikt
helÓ
Nem tudja valaki merő véletlenségből, hogy ennek a zenekarnak hol lehet fellelni a Standby c. számát? - má csak azért is, mert magyarok (kár, hogy már felbomlottak)
Sehol nem találom, s ez már-már frusztrációt okoz.
thank you in advance,
Yours sincerely -
BlacKSouL
addikt
Na ilyet se szagoltam még...
A monitorba bemászott egy miniatűr piros temetőbogár, ami a sírokon a betonon szokott szaladgálni. Az a negyed mm-es. És most mászkál a külső lemez, meg a nemtommi között, és olyan mintha dinamikus pixelhiba lenne a monitoron
Ez jó... már neve is van.. Dinamikus Pixelhiba, a bogár..... és most csináltam róla videót is...este be is linkelem erre a hsz-re válaszként
-
FehérHolló
veterán
Mi folyik itt?
-
NoLF
veterán
ringyóz pistát vegyeneeeek
-
NoLF
veterán
röggelt!
ha nem tudsz rendesen ö-zni ne is erőlködj, abból csak érdekes dolgok jönnek ki
itt bpesten volt az étteremben egy fekete munkatársam, nigériából érkezett, 42 éves és már 10 éve itt van, na rajta jókat szórakoztam amikorelővöttem a köcskeméti böszédömet ő meg nem értötte hogy mit beszélök, aztán rájött és elközdte ő is erőltetni de nem igazán jött össze, folyamatosan röhögtem szögényön

zöngés, nem zöngés, hangsúly, annyi mindöntől függ hogy csak na. -
Verus
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Fent van pedig a hétfőnkénti műsor is ott. Showder klub vagy mi a neve na.
Ez is azReggölt NoLF!
Xpod: Csirke lennék hogy tollasodok?

-
NoLF
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
bp-n a feneketlen tónál lévő rolling rock étterem/pub-ban/ben még lehet kapni.
kkeméten is volt ilyen rolling rock pub, de olyan jól ment, hogy bezárták.
annyian voltak ott mindig mint a szemét, lehet hogy a lakóknak nem tetszett a környéken v nemtom, de azóta egy hatalmas kaszinó van a helyén. -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
"de rolling rock akkorsenemnincsen mo-n, és ez nagy hiba! hó kő főlebbezni?
(egy pár éve még volt pedig)"Olyannyira volt, hogy Szekszárdon külön kocsmát (izé, pubot) szenteltek neki. De jó világ is volt, M. Monroe poszterek a falon, klasszikus Wurlitzer, kivetítőn mindig sport, remek hambi a sör mellé. Jó kis hely volt. Ha valaki szekszárdi van itt, nem tudja, mi lett belőle? Évek óta nem jártam arra.
p
-
NoLF
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
van stand up comedy topic, ott lehet tudják. de jútyúbot próbáld meg.
-
animatrix11
őstag
hy
Nem tudjátok a hétfőnkénti stand up comedyket nem rakták valahova fel? mert szeretném megnézni, de hétfőn valahogy mindig lemaradok róla
-
NoLF
veterán
rauzsabimbaus jaurögget.
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
No sikerült privben küldenem , amit ide akartam

lol.Jó reggelt.
ÖÖÖ
Múltkor jó kis mellbedobós ruhámban voltam, persze bámultam a motoros pasikat, akik erre általában gázadásjátszadozással reagáltak

Hát ö, khm, igazán felültethet volna valamelyik maga mögé
(vagy elé
) -
Verus
senior tag
Jó reggelt!

Tim: Kudarcba fulladt a tárgyalás tegnap....

De most mi küldjek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
1010
őstag
ébresztő mindenkinek
reggel van
tessék kelni -
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó éjt!
-
tiv61us
őstag
raadasul telapo csapata rohogve megvert minket nyujorkban
fax kivan
a sasok is koltenek vagy mifene?
de ez is veletlen
itt se votam -
-
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jéé, akkor nem csak errefele divat az ilyesmi
Szülővárosomban, Székelyudvarhelyen, van egy nagyobbacska domb, annak tetején elhagyatott kápolna, szóval hasonló lehet a környék. Oda jártunk fel régebben elég sokat dumálgatni, meg borozni. A másik kedvelt hely a temető volt a nyugi miatt (persze csak csendesen, meg nagyon elhúzódva, azért mégiscsak temető
)
A Malibu meg ismerős, talán nemrég láttam is valahol, alkalomadtán lehet megkóstolom. -
(Kolombusz)
veterán
-
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Néztem már, de ritka az ilyesmi. Leginkább csak helyi sörök vannak, meg külföldi reklámsörök, de semmi igazán jó. Közben beugrott, hogy van két spéci italbolt a városban, majd azokba bekukkantok, hátha van ilyesmi. Lord Zero, ha ezekben kapnék Rolling Rockot, akkor szólok

-
Lord Zero
addikt
válasz
Szaszati
üzenetére
közben éles elmémmel és a guglival rájöttem, h a Ožujskot-ról beszéltem, de nem erre gondoltam :-)))))) hanem a karlovackora
sőt, tulajdonképpen még csak nem is a karlovackora gondoltam, hanem egészen konkrétan valami másra, haha
szaszati: hát hogy precisely hol lehet ott kapni, azt nem tudom.. biztos, h kell lennie valahol annak a valaholnak.. millernek pl jó szórása van (hogyígymondjam), sokfelé láttam a világban, de a világ más helyein sosem azt iszom
ja, itt lent a nonstopban senincsen, ezért most meginnék egyetszerk.
de rolling rock akkorsenemnincsen mo-n, és ez nagy hiba! hó kő főlebbezni?
(egy pár éve még volt pedig) -
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az Ursus az egy kiváló sör (kár, hogy már nem gyártják a zöldet (Pils), mert az nagy favorit volt). Amúgy az egyik legjobb az igazi csíki sör, csak mostanság elment az íze picit másfele. De a tuti, az ász, ami mindent visz az a Harghita. Nem egy kiváló sör, olcsó, az üvege, csomagolása igénytelen, de szerintem a mai napig a legnépszerűbb sör. Ahhoz képest, hogy Hargita megyében gyártják és egy igazi helyi melós sör, az országban sok helyen lehet kapni (állítólag Magyaroszágon is látott valaki, de csíki biztos van).
Lord Zero: Hja, ilyenkor jobb témát nem is lehetne
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol? -
Lord Zero
addikt
válasz
Szaszati
üzenetére
cseh sör rulzik, rulzik, hajhaj..
az említett miller is jófajta, szeretem, de főleg azt szeretem, h ilyen kurvajó téma van, amihez szeretek olyan hozzászólásokat írni, h szeretem :-))))
naszóval, ha már júeszéj cuccról van szó, én anno kedveltem ám a rolling rockot, kellemes, könnyed, üdítő.. magas, hosszúcombú.. ja, nem..
évek óta nem kapni magyarországon. ménem?szerk.
kolombusz 33239: piros ursus, az is jószerk2.
ööö, a horvátoknál van valami o-betűs, nem jut eszembe bele most, de az nem rossz, eleinte nem ízlett, aztán a hatodik után határozottan véleményt kellett reformálnom : )) -
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az első barna sör amit ittam az is egy "édeskésebb" fajta volt. Silva, helyi sör. Hát az első furcsa volt, de azt hittem ilyen kell legyen a barna sör. De aztán negyedik üveg után már éreztem, hogy ez nem lesz jó móka. Másnap valami iszonyat fejfájással kelve rájöttem, hogy ez a Silva nem méltó a nevéhez

-
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csehek tudnak szerintem a legjobb sört főzni a világon, meg a másik, hogy náluk az olcsóbb mint a víz. Barna sörök nekem valahogy sosem jöttek be annyira, lehet azért is nem ízlett ez sem különsebben. Picit mintha savanykás lett volna az utóíze.
-
Szaszati
tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Öööö... hát ez nálam már a "hátezkész" kategória. Le tudnék ülni melléje s egész este hallgatni. Fantasztikus a technikája, ilyet még nem láttam.
(Kolombusz): Sör, sör, sose rossz
Épp előttem a tegnapi Krusovice Cerne doboza. Úgy ajálnották, mint a világ legjobb söre, de engem valahogy annyira nem nyűgözött le. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Szaszati
üzenetére
Egy sör valóban jól esne!

Huh, most nem bánom, hogy Latitude-t vettem, szánkázzot kicsit, majd jó 40 centit esett lefelé a notim, mikor kikeltem az ágyból vízért. Furcsa, mert hozzá sem értem.
Még karc sincs rajta, pedig a földetérés hangerejéből ítélve elkapta a külső tápot. -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor kepben vagyok
ott volt egyszer olyan, hogy elmaradt (vagy lehet alapbol nem is volt) a 0. orank, s bementunk egy sorre
a pultnal voltunk, bejon egy fazon, ker egy fel kevertet (kis szunet), meg kiseronek egy fel cherry-t
betolja, igy ebben a sorrendben, fizet es tavozik
mi meg csak pislogtunk haverral.... -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor a karneval a "ketszintes"? (sok rohadt kocsma, vajon miert nem emlekszem a nevukre?)
Verus: a mokka ott volt egybol jobbkezre, ha az aluljarobol a buszmegallo fele (balra) jottel fel a buzahoz kepest ellenkezo oldalan a 3-asnak
-
(Kolombusz)
veterán
Kultúrhely.

De olcsó a pia és ötvenessel megy a csocsó.
Illetve gyakran összefutunk a volt énektanárommal. Szegény nagyon jó ember, de sok rossz véletlen miatt kirúgták, kidobta a felesége és most hajléktalanszállón él. De legalább munkája van. A drótgyárban. : -(((((((((((((((((((((((((((((((((
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát !
-
Verus
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jajj a Karneválba sokat jártunk, közel volt a sulihoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sárkány: Lányok ketten vagyunk, szomorú.....

-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Életemben egyszer rúgtam be nagyon, azóta annyira nem szeretnék, ismerem a határaimat, hálistennek és, ha nagyon sok pia van bennem, akkor is tudom, hogy mikor nem szabad már többet.
Verus: sokfelé, mert hétköznap van, hamar zárnak a kocsmák. Kezdtünk a Zipferben (Kossuth utca), aztán 9 körül vizipipázni támadt kedvünk. Átmentünk a Tsunamiba (most már B52), de az elvileg 10kor zárt, úgyhogy fél 11kor elmentünk. A Borsodiba akartunk menni (főutca, Centrumnál kb), de az tizkor bezárt, úgyhogy átmentünk a Parádéba (búza tér), de az is zárva volt, így maradt a Karnevál (szintén búza tér). Aztán egyik barátommal még a mcdonaldsba is bementünk (mcdrive, mert 11kor zár az étterem), kint megettünk 2 sajtburgert, aztán jöttem haza.
Most viszont asszem lefekszem, és bebootolok a laptoppal.
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az az, szellemi szabadfoglalkozású.
Ebbe tartozik bele az irodavezető meg mostmár én mint Mir vezető.
Evvan dolgozni kell 
Majd lesz kép csak még nem válogattam ki őket, tudod nincs időm rá.
És mindenki bájos pofikája is közszemlére lesz téve az elérhetőségeinél.....Mondom újra: Rám sújtsatok le rám nyugodtan, legalább dolgozni is fogok....

-
Verus
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol jártatok?
Sárkány: Már megint az előítéletek a titkárnőkkel szemben

Még informatikusként futok ott, de majd ha rá bírom venni a honlapszerkesztőt hogy írja át akkor majd változik.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sose bánd, hogy nem rúgtál be nagyon, a leszereléskor /az enyémkor, nem az általános és teljeskor
/ nekem sikerült, évekig a rumosüveg látványától is rosszul lettem. 
Verus: megnéztem a honlapot ami az adatlapodon van, Te melyik munkatársak közé tartozol?
-
(Kolombusz)
veterán
Szép estét!
Hát, a jól sikerült érettségiket megünneplő "buli" nem úgy sült el, ahogy gondoltam.
Jól éreztem magam, de lehettünk volna kétszer ennyien és több terveztem inni. Nem sikerült igazán kiereszteni.Mind1. Jó volt ez.
Majd hétfőn egy még jobbat! -
Verus
senior tag
Gyerekek bannoljatok engem, meg van oldva a dolog...

-
Lord Zero
addikt
csak úgy ni beírni ide, hogy kurvaélet, az ér?
mérne érne -
philoxenia
MODERÁTOR
Az irodába új titkárnő jön, amikor megérkezik, a főnök el van ájulva, intelligens, okos, gyors és gyönyörű. A hölggyel érkező emberek viszont elmondják a főnöknek, hogy ez egy prototípus, így csalódottan veszi tudomásul, hogy robotról van szó. A kezdeti csalódás azonban hamar múlik, a " hölgy " tökéletesen alkalmazkodik a főnök stílusához.
Mignem egyszer egyedül hívja be magához, hogy diktálni akar. Kis idő múlva borzalmas ordítás hallatszik ki a főnök irodájából. A robottechnikusok az előszobában a fejükhöz kapnak.
-Úristen, elfelejtettünk szólni , hogy ott egy ceruzahegyező van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, a youtube-n nem találtam csak ami a fábryban volt