Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug #32380 üzenetére
Abból 100 Ft a ráragasztott hologramos matrica, aminek az ára megy a szerzői jogvédőknek, akik a befolyt összegből béemvét vesznek rajta maguknak, további rászoruló szerzői jogvédő kollégáiknak, meg a halmozottan hátrányos helyzetű ügyvédek hordáinak, akik jókiskutyaként lihegve csaholnak a hátuk mögé bújva.
p
-
-
Tim82
félisten
válasz
ladybug #32390 üzenetére
Az még majdnem egy év - még nem vagyok 365 napja sem regisztrálva, nem hogy hatszáz és az őstagság is arrébb van. Inkább közösségi topikokban szólok ráadásul hozzá, mert az informatikához max. érdeklődő júzer-szinten értek és nem fogok ezért hsz.-tengert gyártani.
Valamint nincsen semmilyen pozitív megjegyzés a modiktól a nevem mellett az adatlapomon, ami előremozdítaná az ügyet.
És még el sem gondolkodtam az egyéni avatáron. Hozzám nőtt már ez a "jófiú" avatár, ráadásul élőben is majdnem így nézek ki. Plusz szakáll.
Bubu: bocs, azt hittem, elnézést.
(jujj, de sz*r volt...
)
-
ladybug
őstag
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
1 óra sorbaállás az okmányirodán szerintem jó kezdet egy naphoz.
De nézzük a jó oldalát, sikerült végre eljutnom az utolsó pontig ami az okmányiroda szó alatt volt felsorolva. -
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #32386 üzenetére
Én oroszlán vagyok.
Más téma: nem tud valaki lehetőleg Budapesten olyan öregotthont, amelyik 1. nem túl drága, 2. ahol relatíve jól bánnak a bentlakókkal, 3. fogad olyan embert is, aki agyérelmeszesedésnek köszönhetően mentálisan nem a legfrissebb (de fizikailag jól van)?
-
ladybug
őstag
Ma vettem 185 forintos cd-t. Kicsit sokalltam az árát. Igaz, tokkal volt, de akkor is.
-
Bubu79
addikt
Gyümölcsből lepárolt itókás jó reggelt Mindenkinek
Szerda van, süt a nap és még meló sincsen ma - nem rossz kezdet a naphoz
Lent jártam a Duna parton ma reggel - csodálatos volt az idő, alig voltak lent páran - és jelentem a víz még mindig folyik, méghozzá a szokott irányban, holmi csörgedezés hangjaival kísérve
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #32375 üzenetére
szvsz Tildyé a kopirájt, csak nem emelte ki.
-
NoLF
veterán
jó reggelt
jajj de tudtam volna még aludni... -
bolondember
MODERÁTOR
Kellemetes szép jó reggelt!
-
Tim82
félisten
Jó reggelt. Tudnék még aludni...
Vénember: ez az a hozzáállás, amelyik a CIA, valamint a PH!-s moderátorok külön képzéséhez hozzátartozik.
-
Szaszati
tag
Jó reggelt mindenkinek. Szép nap ez a vizsgára
Ha valakinek még rajtam kívül van valamilyen akkor good luck!
-
venember83
nagyúr
válasz
Viktor0610 #32353 üzenetére
Nem publikus? Hírek, tesztek mennek rajta, fel van töltve, viszonylag, ez így azárt kimeríti a publikus fogalmát. Max annyi, hogy nem teljes.
Különben meg nem szimpatikus ez a: mi tudjuk miről beszélünk, de akkor sem mondjuk el...
De lehet csak a reggeli morgás mondatja ezt velem.
Szebb reggelt mindenkinek. Legalább nem esik az eső s meghajthatom a drótszamaram.
Bash: Etikus dolog távollétében kritizálni a másik ex fordítót, amennyiben a geopárdra gondolsz.
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610 #32359 üzenetére
boven ujabb a logout
kozben megneztem, a hardverapro ugy tunik most, mintha felbe lett volna hagyva, r4-es linkekre ures oldal jon be, r5-osokre 404 (nem az itteni 404, hanem hagyomanyos) -
-
Bash
őstag
válasz
Az egyiket nem mondom kinek az aláírásában lehet megtalálni, a másikkal meg már nem tudom hogyan találkoztam, de lehet arról még te sem tudsz.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
a hardverapro? az mar vagy masfel eves (belegondolva, lehet megtobb)
vagy van megujabb? -
-
Thrawn
félisten
Nem tudtam mi hiányzott, délután összeomlott a gépem, szerencsére nem sok fontos adat látta kárát...
-
Szaszati
tag
Hát a PH! lapcsalád legifjabb, de határozottan feltörekvő oldala, vagyis a MobileArsenal fordításában elkövetett szerény munkásságomat jelöli. Mobilaréna angolul, hogy az egész világ lássa hol lakik a szakértelem
Itt lett bejelentve.
BlacKSouL: Az eredeti kitől van, mert van ahol Louis Jordan-t említik, de úgy láttam B.B. King is előadta.
-
lesaux
veterán
Holnap két órával korábbi lapzárta van, úgyhogy a főnök megkért, hogy menjek be három órával hamarabb. Ez már eleve gyanús, de amikor mondom, hogy hiába jövök be hamarabb, nem lesz helyem, mert ülnek a gépemnél:
- Nem baj, majd valaki hazamegy.
Összefoglalva: menjek be három órával előbb, hogy valaki három órával előbb hazamenjen. És ne feledjük, mindezt a két órával korábbi lapzárta miatt.
A sok agysebész meg atomkutató... -
BlacKSouL
addikt
Szex topik végleg bezárt?
-
Tim82
félisten
"Hé, várjatok meg!" (Okoska a Hupikék Törpikék-ből.
)
Jó éjt.
-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, jó éjt Mindenkinek - elmegyek és húzom inkább a lóbőrt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Meghalok álmon ! Jó éjszakát !
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #32326 üzenetére
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #32326 üzenetére
Meg ne soroljam még hogy erre hány hektáron van csak az.
Hát most na, de nem vallom be hogy az enyém.
Most örököltem ennyi mindent csak nem tudok róla?
-
Sátán44
addikt
válasz
philoxenia #32319 üzenetére
Éppen ma járt le a 30 nap,de nem kaptam semmit se
Akkor most kérhetek késedelmi kamatot,mint ahogy ŐK szokták?
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #32322 üzenetére
De megjött és ez a lényeg.
-
Verus
senior tag
válasz
Eszt tudom, de már mászkor isz gyakoroltam aszthiszem. Ész egyébként isz én így beszélek. Drágaszág.
Poén?? Aztán hun?Repcét kéne abba van a biznisz.
-
Bubu79
addikt
válasz
Napraforgó? Azt ismerem - tüsszentés előtt én is szoktam olyat
Dlágaszááág
-
Tim82
félisten
válasz
Már ennyire hatásosak az átoperálások manapság?
-
Sátán44
addikt
APEH az adóbevallás után mennyi idővel utalja vissza a pénzt?Már készen vok kellene a zsé
-
1010
őstag
a vészhelyzetben a kövér borat os ficko van -
Tim82
félisten
Valahogy védekeznem kell a bezaklatás ellen.
Bubu: ott még nem tartok. De ami késik...(
)
Bolondom: döglött növények... holnaptól levegőn élek. Átlagban 5.000.000+ kis organizmust nyírhatok ki azzal, hogy belélegzem őket. És ez csak egy levegővétel!
Egyébként ezért szoktam le a Danone joghurtról. Egy doboz megevésével egész élőkultúrákat pusztíthatok el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OpenWRT topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1 humoros
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest