- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Madárfüttyös pitymallatot
Nincs is jobb annál, mint amikor az ember a frissen vágott fű illatára ébred - csak a fűnyírók ne zúgnának hangosan
Napsütés, friss, vasban dús levegő és kellemes 12-13 fok van odakünn - jól is esett egy kis séta
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
válasz FehérHolló #32797 üzenetére
megnézem van-e
ezmeg ráadásul sata 2es
de szerncsére sta egynek is jó mert van valami jumper
hogy 1,5 vagy 3giga secjaaaaj
-
1010
őstag
szilikonos jó reggelt
mára maradt a buherált xp telepítés(sata driver)
-
FehérHolló
veterán
ÁáááááááááááÁ
Skynet is real. It's called Google.
-
Thrawn
félisten
Hun van mán' ez a huszár gyerök?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
RoyalFlush
őstag
No megyek aludni
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Azt hiszem holnap (azaz ma) hangyairtás lesz, a rohadékok ellepték az egész konyhát, az imént sikerült a Fantás flakonon behoznom a szobába mit sem sejtve vagy 15 egyedet. No nekik már nem lesz gondjuk a jövőben a gyűjtögetéssel (RIP). Viszont a többiek .. Vazze ezek reggelre mindent felzabálnak
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #32735 üzenetére
Jajj, már, csak egyszer kell kitapasztalni mennyit megy a masina...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BlacKSouL
addikt
-
frame>24
addikt
válasz VladimirR #32778 üzenetére
jah, meg a provitamin meg aminosav a samponban, ami ugye a "halott" szarun, meg a bőrön át felszívódik, és még be is épül, hogy revitalizáljon! szomorú LoL....
ennyi erőből a fejemre kenhetném a sajtburgert is
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Bash
addikt
válasz neduddki #32773 üzenetére
Nem ő tehet róla, hogy béna vagy beállítani.
Egyébként meg sokkal ergonómikusabb, mint az előző 800-as sorozat, a gomboknak is jobb az érzése, a kemény kopogós műanyag helyett az ujjbegybarátabb gumis borítást kapták. Egyedül akkor nem alternatíva, ha RF-re vagy Z-Wave-re is szükséged vanhttp://bashtravel.com/
-
frame>24
addikt
uhh, az a helyzet, hogy a "Legszebb nők!" topikban az Emma Watson-os kép mára kiütött...
goodbye[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
neduddki
nagyúr
válasz VladimirR #32774 üzenetére
HI!
hat arra lehet hog yalkalmasabb:- ( csak kicsi tdraganak tunik:- ))) /mod: marmi t cipkanalnak/
udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
mint ma mondtam szar:- (
pedig neagy remenyekt fuztem hozza, most egy Kameleont varok hatha az bevaltja a remenyketudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Tim82
félisten
jó éjt, lassan én is eltűzök durmolni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
vágányzár
tag
mi a csöcs?-döglendvan..........
felsővezeték
-
frame>24
addikt
válasz neduddki #32765 üzenetére
azt már látom, hogy nálad ez több, mint hobby
p.s.:vágányzár: lehet, hogy a mostani off-topikosok nagy része érettségiző, eddig tanultak, most meg buliznak az írásbelik után...(vagy van még holnap valami vizsga?)
vagy mittudomain[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #32760 üzenetére
Én azért szeretem, mert Vangelis ezt tudta a legolcsóbban hozni, mikor vettem.
Lortech: elektronikai ismereteim nem túl alaposak, jelenleg közelítenek a nullához, nem mernék belevágni leírás nélkül a módosításba.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz (Kolombusz) #32759 üzenetére
Taposd ki te az ösvényt a gigabyte 8600gts voltmod dzsungelében, légy hű nevedhez!
Ja én már elmentem egyszer aludni, jóccak.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #32759 üzenetére
A Gigabyte-ot ezért szeretjük.
Jóccak.
-
(Kolombusz)
veterán
Nem találok rendes voltmodot a 8600gts-emhez, hülye gigabyte áttervezte a nyákot, nem tudom, hogy melyik ellenállást kellene meggrafitozni.
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #32756 üzenetére
Én asszem a Gyermekrák Alapítványnak fogom adni, ott ugyanis tisztában vagyok vele, hogy az alapítvány igazgatójának új Audijához fogok hozzájárulni. Végre egy értelmes célra fordított összeg!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Hujikolp
őstag
Jóéjt!
-
BlacKSouL
addikt
A csudába is... nem tudom kinek adjam az 1%-omat...
Mer ugye több opció is vagyon:
Kyenkong Karma Tharjay Buddhista Egyházközösség, vagy Sri Sathya Sai Saba Székesegyháza, esetleg Szakja Tasi Csöling Buddhista Egyház, de felmerült még az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza is. Tanácstalan vagyok.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
frame>24
addikt
nehéz, egy idő után folyton kiob...bár vannak meisterek, akik nagyon nyomják vele, én sose jutottam sokáig (nightmare eleje). de jó is volt régen gondtalanul nyomkodni az egrégombot...
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #32751 üzenetére
vazz.
erről jut eszembe, még nem nyomtam nekromantával a Diablo II-ben.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
beírtam a google képkeresőbe, hogy decrepify diablo, kis illusztráció miatt, erre ezt dobta elsőnek
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #32749 üzenetére
szerintem egy lila színű antidote-ot ittál a Baldur's Gate-ből. cursed item, vigyázat.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
helÓ
Úgy érzem magam, mintha valami fejlesztett necromancer rámcastolt volna egy cripple-t...(vagy decrepify-t )Kéne egy remove negative buffs spell...
Metaxa can seriously damage your health[ Szerkesztve ]
-
-
1010
őstag
én megölöm az xp-t
-
FehérHolló
veterán
válasz (Kolombusz) #32735 üzenetére
Nekem apából van kettő. Bár az igazi Terry Black lehet, mert az ő családnevét vittem tovább.
yetike: Még van 66 napod találni megfelelő alapanyagot. Bár egy jól termett jetit nem nehéz neten fellelni, bármennyire is mondják, hogy nem létezik.
Bubu79: Jó éjt neked és a többieknek is! Én is nyugovóra térek, mert holnap ZH és reggel 5-től fogok tanulni rá 10-ig. (Nem foglalkoztam vele sokat eddig, az az igazság.)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
vicces dolog visszanézni egy olyan fórumra, ahol már évek óta nem jártam és egy trollkodó ifjú titán egóját tépkedni.
-
Hujikolp
őstag
Kéne menni aludni
-
7
addikt
Alul, ahol a cica van, kicsit göcsörtös, kell majd neki csinosítás.
Gyermekeim: Ahogy végignéztem az utolsó pár hozzászóláson, Kolombuszon kívül csak nekem nincs egyedi arcképem. Ejnye, nagyon elszaporodtak itt az egyedi avatarosok
Na tessék, erre beír még két nem-egyedi pofás...
@elbaszott fekete olló: Nem vagyok benne biztos, hogy akarok magamnak egyéni avatart.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak - jó éjt Nektek
Holnap korán kelek, úgyhogy elmegyek és megpróbálok durmolni cseppet
Yettenetes, hogy mik vannak errefelé
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
válasz bolondember #32736 üzenetére
Mindenképp. Vetted msn-en a használati utasítást?
tildy: Hát, mert a hold világít...
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bolondember
MODERÁTOR
igazán komolyan én is csak évente egyszer - de ez a fülgyulladás, ez van.
fáj pár napig, aztán viszket kettőig, egy ideig megint jó...
Szerintem úgy ülhettem a légkondi alatt, h észre se vettem - már tippem nincs...Hól csinálom, jól csinálom - Mo. legmocskosabb, legstresszesebb településén lakom, örülök, h élek..
@Katica: köszönöm, megpróbálom!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Hold
őstag
válasz venember83 #32731 üzenetére
Nem értem, mit kéne rajta változtatni ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #32731 üzenetére
Hát nem tudok adatokat mondani, nem készítettem soha közvéleménykutatást. Annyi viszont biztos, hogy nagyapákra nem jellemző.
Mozdulj ki, szívj egy kis levegőt, menj el kirándulni, esetleg a barátokkal szervezz valamit és egyél rendesen. (Éjszakai sétának is van egy sajátos hangulata.) Ennyit tudok tanácsolni. Rajtam segíteni szoktak, de mások vagyunk.
-
Bash
addikt
válasz bolondember #32728 üzenetére
Szar dolog az öregedés, de ha jól csinálod nem feltétlenül kell betegségekkel együtt járnia, én pl. ~10 éve nem voltam beteg.
http://bashtravel.com/
-
Bubu79
addikt
Az tuti - régen Édesanyám ilyenkor sót melegített és egy zsákba töltötte - majd amikor elviselhető melegségűvé vált rátettem a fejem és rendszerint segített
Mostanság erre a célra infralámpát használnak
Katica: Lassú vagyok
venember83: Valószínűleg a statisztikát én sem javítom...
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Meleg sót rá, most. És vegyél be valami fájdalomcsillapítót is.
Borka a múlt hét előtt kapott fülgyulladást. És ez most erősebb volt, mint szokott lenni, úgyhogy benne vagyok a témában.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #32724 üzenetére
Rossz volt a hanglejtésed, kicsit gyakorold még.
Másrészt: Egyetértek.
-
Hold
őstag
QQcs
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #32724 üzenetére
"Mi fáj - gyere mesélj..."
-
venember83
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááÁÁÁÁÁáááááááÁÁÁÁÁÁÁ
áááÁÁáááÁÁáááÁÁáááÁÁááá
ÁÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁááááÁÁÁÁ!
-
Bubu79
addikt
válasz ladybug #32721 üzenetére
Készítesz Neki arzénes palacsintát?
#32723: Kegyetlen Vagy - ó Domina
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
őőő
érdekes dolog történt xp telepítést allatt
feltettem volna egy ilyen xp vista öszvért
félúton elakadt
ekkor kb 2óra hosszat azzal vacakoltam hogy sata driveres xp keressek
aztán kínomba bettem a régi xp cd-t
és láss csodát
felismerte a sata vinyót
gondolom az előző telepitő megformázta és így lett vele valami
vagy nem?elkiabáltam
megint rossz[ Szerkesztve ]
-
-
ladybug
őstag
válasz fokukac #32714 üzenetére
No, mégsem béka, ugye?
Kedvességed ma is határtalan.... Miért kell a mosolygó szemű, gyöngyöző kacajú gyermek örömét elvenni? Hadd örüjjön mán, hogy van nekije új avatarja.
És különben is, csak irigykedsz, mert nem találsz olyan rusnya jószágot, amely elég kifejező lenne undok személyiséged kifejezésére.
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #32713 üzenetére
BIOS-ból kell tuningolni te!
-
(Kolombusz)
veterán
Kukának mondanám, hogy ma elkapott a kisördög, mondom, megpróbálom meghajtani a DFI-ben a procit, csak úgy kiváncsiságból, de az ötlet elvérzett ott, hogy a clockgenben ahogy beállitom az fsb-t, egyből rebootol a lap.
Jó nekem ez alapon.
Úgyis csak kodozok, oda meg vga kéne, hogy több fps legyen. -
Tim82
félisten
válasz (Kolombusz) #32710 üzenetére
A célnak egy PII-es noti is megfelel. Mármint a (majdnem) hangtalan letöltőgépnek.
Vagy nézz egy Dell SX260-ast Sergio_ kollégától. Veszel bele + 256 Mb RAM-ot, slim DVD-olvasót, nagyobb vinyót.
-
(Kolombusz)
veterán
Mindenki moddol, meg hátépécét készít, engem is elkapott a láz, de valami egészen ritkát akarok összehozni.
Láttam, hogy gábor vett egy pico-itx via lapot.
Nah, azt megtámogatnám egy cf-ide adapterrel, egy nagy cf kártyával, meg valami linux-al, lehetőleg olyannal, aminek nem kell swap (ha ez megoldható).
Tennék bele 1 giga ddr2 és egy passzív tápot. A ház még kérdéses.Rákötném az LCD TV-re, DVD-t nézni, letöltőgépnek tökéletes lenne.
Nah, most, hogy ezt igy elképzeltem, hagyom a francba. Nincs erre kidobnivaló pénzem. De egy full passziv letöltőgép nem lenne rossz, a notit nem akarom járatni éjjel, feleslegesen.
-
neduddki
nagyúr
HI!
megicsak ken nekm is nezni egy vertol csopogu fogu ork-ot nezni:- )))
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz Hujikolp #32704 üzenetére
Hááát - jó kérdés...
Lortech: Többen is rávetették magukat a válaszra
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
na mivan, most nézem, ma minden hülye új avatárt kapott????
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bubu79
addikt
válasz Hujikolp #32700 üzenetére
Csak ha rémálmodok
fokukac: nem, úgy nézem a legnagyobb kimaradt a szórásból - Te
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500