Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jóhogy azt nem írjátok, hogy Nálatok is akad egy két ablak, mivel nem dióban laktok. /Se ajtaja...stb./
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
1010
őstag
csók
újra van gépemcsak ati 2600prom-van ami agp-s szal
még videot és tv nem tok nézni
és az ablakok is akadnak -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
mondjuk a "Mi"-re rövidítés/alternatíva?!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
nem az annyira rovidites, inkabb szleng
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
LAME Ain't an MP3 Encoder - szerintem te erre gondoltál ;-]
szerk.
ja, aha, namindegy -
VladimirR
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
a LAME egy mozaikszo (rekurziv rovidites*), jelentese a kovetkezo:
LAME Ain't an Mp3 Encoder*: csak tudnam, melyik barom talalt ki ilyet, hogy rekurziv rovidites (gnu, lame, wine....)
-
nike_
addikt
Szevasztok, hazaértem..
-
válasz
philoxenia
üzenetére
tőlem hallotta mikor az oviban 1 négyzetméter kakaót kértem

-
ngabor2
nagyúr
indián zenét hallgatok... háttérzenének egész jó.
az azért tetszik, hogy linux alatt még mindig a cdparanoia a legjobb grabbelőprogi, a lame meg elismerten jó mp3-tömörítő. és mindkettő betegre paraméterezhető... de van hozzá frontend, hogy ezt ne nekem kelljen megtenni, csak entert nyomni egy parancs után. kattingatós móccert nem kerestem, de direkt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Az eredeti poén, nem Jancsihuszáré, azt Inke László mondta anno egy '86-os kabaréjelenetben, hogy "aki egy négyzetméter fröccsöt rendel.... " .
-
Nekem elég 1 méter jéger is, nem kell túl bonyolítani a dolgokat.
-
Lord Zero
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
csúnyán tévedsz
az nem a folyadékok mértékegysége, hanem az űrtartalomé(jól csinálom a poéngyilkolászást? ;-] )
-
válasz
venember83
üzenetére
semmi humorérzéke nincs a csávónak

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Lelövöd itt a pojént...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Az egy négyzetméter sör, az nemjó, egy köbméter, a folyadékoknak ez az SI mértékegysége....
-
most nagyot csodálkoztam. a thunderbird beállítja magától az smtp kiszolgálót, attól függően h itthon vagy a koliban lépek fel a netre. bravó

-
válasz
venember83
üzenetére
Téged megpatkollak szívesen ha gondolod ingyér és bérmentve, most nézem már csak 100-as szögek maradtak, mindegy az legalább ottmarad
-
válasz
venember83
üzenetére
Megadtam neki a lehetőséget hátha rájön magától

denagyszivemvanaztamindenségitneki
-
Szépnapot!
-
1010
őstag
következő a sza_r helyzet
tegnap 5 külömböző
xp telepítőt próbáltam feltenni
a sajátomat flopis sata driver módszerrel
4másikatintegrált satával
egyik se ment fel
állandóan másoláshiba törétnt
vagy kék halál telepítéskorjól van hát vissza vittem a sata vinyót,nem kell sata ha nem akarja gép,
hoztam ma egy ide disket
ás egyanez a hiba!!!!
nem lehet telepíteni a gépetilyen még nem volt egy telepítés se megy végbe hiba nélkül
sőt egyse se sikerülmind 2 vinyó új volt fóliába leragasztva
azért ez kicsit odabasz
-
NoLF
veterán
tyű...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Csyppa
üzenetére
valami ilyesmit (ezt a szamot valamilyen foraban) linkelt bash
egyebkent nem cenzura, a feltolto nem engedi csak adott terultekrol erkezo latogatok szamara a video megtekinteset
s mivel tudjuk, hogy Bash a us and a-ben honol, igy csak egy us proxy kell, amibel meg van kismillio a neten -
Lortech
addikt
Milyen? Ezt a kedvezményt szerintem konkrétan nem, általában csak olyan kedvezményeket vehetnek igénybe EU-s állampolgárok is BKV-n, MÁV-on, amelyre a jogosultságuk a személyi igazolvány (vagy útlevél vagy egyéb, személyi azonosításra alkalmas igazolás) bemutatásával ellenőrizhető, pl. 65 év felettiek vagy 26 éven aluliak kedvezménye (egy kivételt találtam: EU parlamenti képviselő). Vsz. egyáltalán nem egységes az EU-ban a rokkantsági igazolvány, és az arra való jogosultság kezelése, ezért hiába adna oda a magyar ellenőrnek egy román állampolgár a rokkantságáról szóló papírt, sokat nemigen tudna vele kezdeni. Ahogy a diákigazolványukkal sem mennek semmire MO-n az EU-s állampolgárok az említett vállalatoknál. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy nem csak EU létezik. Jó sok kínai állampolgár él MO-n, akik papíron erre nem jogosultak.
DE: legkevésbé ez volt a lényeg a mondandómban, ha úgy tűnt, hogy elfogadhatónak tartom az eljárást, akkor csúnyán félreértettél, noha valószínűleg jogosan és a saját szabályzatuknak megfelelően jártak el.#33321 fokukac: hiszed vagy nem, pontosan az jutott eszembe! Akartam is írni, de valahogy kimaradt.

-
Bash
őstag
[link] - Én meg könnyek között.
-
Neró
őstag
Sziasztok, szép napot.Kinek milyen napja volt?

-
Sátán44
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Köszönöm
Remélem nem esek ezekbe a hibákba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy ismerőst most azért büntettek meg 30.000 forintra, mert lejárt az elsősegély doboza.Ma vettem én is egyet.
-
Sátán44
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fel is tette vhová?
-
Szevasztok Huszárok!!!

-
Sátán44
addikt
Az új pénzbírság táblázatot hol találom?Tudjátok mennyit kell fizetni gyorshajtásért és egyéb nyalámságok
-
ngabor2
nagyúr
szép napot mindenkinek. most csak beköszöntem, mert rohanok is tovább, de majd leszek.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szia

Azért nem kaptál, mert nem is kérted

-
nike_
addikt
Sziasztok.
-
Bubu79
addikt
Szép napot OFF Népe

Blackie: A tegnapi kép még mindig a retinámra van égve - alig tudtam aludni az éjjel

-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát pont azon röhögtem, hogy munkatársamnak július elején, a csajnak meg júli végén lesz az esküvő.. Mondom de jó, akkor egész júliusban részeg leszek?

Már most úgy voltam vele, hogy évek óta nem voltam esküvőn, se lagziban, de már majdnem megfogadtam, hogy a következő az enyém lesz amire megyek, vagy max ha nagyon hívnak. A sajátomra

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Meghívott? Hívasd meg magad, esküvőkön a legjobb ismerkedni, ott a lányok szinte keresik a fiúkat, nem a diszkós értelemben.
Az esküvőre általában könnyű bejutni, az nem a lagzi. Arra nehezebb, meg az inkább szűk körű esetleg.Mondd Neki, hogy szeretnéd elkapni a csokrot, akkor minden facér barátnője Rád figyel majd.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Sima farmer, meg jó szűk majdnemfekete hosszúujjú felső.. Ebben se az a randa vénasszony, szóval nem a ruhat eszi.. De a tegnapi sokkal jobb volt. Most az új kolleginán van olyan hosszában ki-kivagdosott vagy milyen ujjú felső, azon is elidőztem egy cseppikét
Ő se rossz, de már készül az ösküvőjére.. 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Neked még lehet esküvőd a Soproni Sörgyárban, ha felveszed a kapcsolatot velük, lehet a költségeket is állják, reklámnak se lenne utolsó. Te beleillesz szerintem abba a csapatba, amelyik azt a reklámot csinálja, sőt a vízilabdaválogatott mellett sem törpülnél el....

Katica:

Blackie: milyen ruci van ma a kolléganőn? Vadító? Bár Neked már csadorban is csábító lenne, ahogy mostanában.......

-
BlacKSouL
addikt
..szívár buvattyú..
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszönöm.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
És a Szépasszonyvölgyben lesz (Eger) - bezzeg olyan helyen nem lehetne, ami valami sörfőzőparadicsom, mi?!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ladybug
üzenetére
Akarok majd, komolyabb képeket csinálni, mert az asztalosnak is kell az albumba, csak még egy kicsit belakjuk, az apróbb kiegészítőkkel sokkal jobban mutat majd.Ha készen lesznek a képek, majd küldök belőle.

Verus: női huszárok nagyon mutatósak...
Mária főhadnagy?
Bár ez a lovaglóöltözék is nagyon csinos. 
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csináltatok az új cipőmről a honlapra persze
Min lepődtél meg?Huszárcsalád
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Fényképet tudsz készíteni? Kíváncsi lennék rá.
Van még időm rá, de folyamatosan lesem az ötleteket, hogy mire odaérek, hogy a sajátomat álmodhatom meg, legyenek már elképzeléseim.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ladybug
üzenetére
Hát, megérdemeltük már, meg ha a tetőtér is kész lesz, a lépcső miatt amúgy is konyhaátalakítás kellett volna, így most túlestünk az egészen, de falbontás, gázleállás áthelyezés, minden volt, azért tartott ilyen sokáig.
Verus: csináltass fényképeket a honlapra....

Van lovad?
Akkor nemcsak Jancsi a huszár... 
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A meleg sót teszegessd csak rá nyugodtan, sokat javít az állapotán.
Én a pizzára tettem kukoricát, és majdnem úgy jártam, ahogy te.

Phil: Az 16 év.
Nos, akkor csendben behúzódok a fűbe. 
Verus: Kellemesen töltöd az idődet.
Mit veszel? -
Verus
senior tag
Na én túl vagyok egy jó adag Brassóin, délután shoppingolás, este buli....

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Legalább tudsz fórumozni, nekem holnap nappal és vasárnap éjjel lesz meló, ott meg csak internyet van, max. a telefon, de az meg lassú nagyon.

Katica: már 92 óta volt ez meg, akkor sem a csúcs volt, ideje volt már lecserélni.

-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor mégiscsak jó neked. Nekem kb még 4-5 évet kell várnom az új konyhabútoromra.

bolond: A zacskós tészta is finom, és jól is lehet lakni vele. Kicst bolondítsd meg valamivel, akkor teljesen tökéletes lesz. Füled rendben?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Részvétem.
Kb fél órája fejeztem be a pizzasütést. Lett 3 nagy tepsivel. A mosogató tele volt mosatlannal, és mind tiszta genya volt. A padlón sajtdarabok - Réka rájárt a reszelt sajtra. A konyhaszekrényen mindenféle ételmaradékok.
Szerencsére már végeztem mindennel. Most pihi van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok Offolók !
Kész a konyha
, már csak takarítani kell, mivel én vagyok itthon, nekem.... 
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mikor?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
akkor lassan neked is véged

-
bolondember
MODERÁTOR
Moszgalmas egy hónap - 1.-én félöcsém eljegyzése, most szól unokatesóm, h 31.-én meg az ő esküvője...
huhh...

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet, hogy empéhárom? 

Remélem nem esek ezekbe a hibákba