Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Ha már ott leszel, ne hagyd ki a túrós csuszát....

-
bolondember
MODERÁTOR
el kéne mennem óbudára a VGA-ért...

semmi kedvem kimozdulni...
pedig muszáj lesz..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Jajj, nem jó, most nemtom meglesni, mert egyrészt mögöttem ül a két HR-es csaj, ennyire látványosan nem akarok nemdolgozni
másrészt APEH-ellenőrök is vannak most itt, és itt rohangál mindenki mögöttem, nem lenne ildomos még ilyen kanosan sem effélét nézgelődni idebent melóidőben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Három napja próbálok havernak is képet lőni róla, de nem akartam direktben, lesből meg nehéz, mert üvölt a mobil az expónál, meg pont mindig szemben vagyok a fénnyel, én ülök legbelül. De asszem ma ezt a rózsaszín puncsos, tejszínhabos izét megkérem hagy fényképezhessem le végre direktben.

Jancsi: hozzuk össze

-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A vicces az, hogy végül mégsem tudtam megírni normálisan, mert kihagytam a "napja" szót a 4. után.
Lehet tényleg az a baj, hogy ma mééég nem ittunk semmiiit, de talán inkább az, hogy hajnali 5-től 9:50-ig tanultam egy vizsgára és az előbb jöttem meg róla, fittebb vagyok, ha le sem fekszek. Szerintem két jelest bezsebeltem, vagy pedig karó lesz, ez a két lehetőség van. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem is, de tudom hogy nem, mert (sajnos) hűséges a faszijához.
Tipikus szőke cica, seggig érő hajjal, meg olyan alakkal, hogy ..
jó kis nyávogós szoprán hanggal, de jobban megismerve kiderül hogy nem is annyira szőke. Csak annyit mutat kifelé, amennyit látni akarsz belőle.kukac: be is kéne má'.. de szombaton is megyek 2(-3?) csajjal dizsibe, feltéve hogy tudok kocsit hozni, de azok se single-k, szóval csak úgy lógok a semmiben..

-
BlacKSouL
addikt
Jaaajj, és most az egyik számviteles csaj bejött dolgozni reggel puncsrózsaszín nadrágban, hozzáillő felsőben, meg habos fehér blúzban. Hát mondtam is neki hogy kis puncsfagyim, azt mondta puncs-vanília. Mondom mindegy, a lényeg a nyaláson van.
Aztán küldtem neki egy képet tejszínhabos puncs-turmix-ról,(pont ez a ruhája színösszeállítása), kérdezi hogy mert olyan édes? Na mondom ne fokozzuk, ne fokozzuk.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, ha a barátom el tudja számolni az LCD TV-t és visszakpom az áfát, annak az árából veszek egy normális tápot.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
tényleg, m ost hogy mondod, nekünk volt egy olyan szőnyegtisztítónk, ami pont így nézett ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A centrifuga kevéske szívóerőt képes csak kifejteni - takarítógép lenne hát?

#32863 Csipogó Centrifuga: Merthogy? Be kéne lőni a programkapcsolódat?

-

A franc fogja évekig mérgezni magát!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
frame>24
üzenetére
Egyszerűen felcserélték valamikor a mondattagokat:
helyesen:" Az öregkor nemesít"
"A munka nem boldogít"
"A pénznek is megvannak a maga szépségei"Így azért nagyjából igazak....
Sőt:
A pénz nemesít....Az öregkor nem boldogít...A munkának is megvannak a maga szépségei/ha más csinálja
/ -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Most nézem csak - szerkesztettél közben

Illene? Vénember szerint hiányos, mert nem lett teljes propeller ( hiányzik a fehér függőleges része, ami emlékeztethetne valamire
) 
Pedig nem vagyok úriember

Szia Verus - még mindig titkárt keresel? Kár, hogy nem felelek meg a kritériumoknak

frame>24: Már ott is írtam, hogy állítólag

-
Verus
senior tag
Jó reggelt vagyis már napot!

Mennyi jelentkező van.....Csak nem titkárfiúnak az a baj.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok Offolók !
Bubumaci, de szép az új avatarod. A csokornyakkendő telitalálat.

32845: Hozzád viszont szerintem illik..
-
I_Am
veterán
Ne csak álláskeresőzz. Az a kényelmes munkanélkülieknek való.
Ha igazán el akarsz helyezkedni, akkor mutasd meg a számodra szimpatikus munkaadóknak, hogy tényleg dolgozni akarsz és szakmailag fejlődni. Nem kell ahoz állást kínálniuk, hogy felvegyenek. CV alap az mehet akárhova, DE!
Nézz olyan cégeket, ahova szívesen mennél dolgozni. Derítsd ki, hogy ki a munkaügyis, HR-es. Lehetőleg név szerint. Ez egy telefonnal, vagy kis net-böngészéssel megoldható. Írj személyre szabott kísérőlevelet és add le. Ne foglalkozz azzal, hogy jelenleg nincs felvétel. Lehet ha elolvassák a kísérőleveled akkor már lesz. Add le több helyre is, lehetőleg személyesen. Jó benyomást fog kelteni a HR-esben, hogy látja nem csak karbatett kézzel ülsz otthon és vársz, hanem igenis dolgozni akarsz és pont náluk. Tehát ha legközelebb lesz felvétel az elsők között leszel a listában már úgy, hogy nem is kellett jelentkezned.
Simán az utcáról bemész, megkérdezed, leadod a papírokat és megköszönöd a jövőbeni lehetőséget, ha lesz.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor ennek az Emesének is szólhat ez a nóta?

Xpod: Az ilyeneket bírom nagyon

-
válasz
Bubu79
üzenetére
Van pár cég, ahol állás börzén jelentkeztem, ott szinte kiugrottak a bőrükből, mikor elmondtam mit tudok, miket csináltam és mik a végzettségeim. Odaadtam az önéletrajzom és azóta semmi. (Állítólag az egyik helyen kaptam valami kis plusz ajánlást is egy rövidke szöveg formályában a reglapomra.)
Viszont sem előtte, sem azóta nem látok a weblapjukon sem oylan állást, amire én annó jelentkeztem.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eddig a diplomával sehol nem tudtam elhelyezkedni, lévén február végén államvizsgáztam.
Amiket eddig csináltam ahhoz nem kellett diploma és a fizetés sem volt túl jó (meg nagyon más sem, de más nem volt). Ráadásul, hogy felköltöztem Pestre, nincs is rá lehetősgem.
I_am: mit is csinálok rosszul?
Nolf: az az igazság, hogy igan az vagyok egy kicsit, mert elég hosszú, és rögös út vezetett a diplomáig, és most, hogy 27 évesen megvan nem csak egy szobadíszként szeretném használni. (Nem, nem milliós kezdő fizut szeretnék, csak egy helyet, ahol megfizetik a tudásom, és kezdhetem életem megalapozását, terveim megvalósítását)
-
válasz
bolondember
üzenetére
Néhány kivételtől eltekintve fejvadászoknál vagyok regelve. (itjob, topjob, grafton, frissdiplomas, cvonline)
Folymatosan kapom a hírleveleket, illetve kb 2 naponta átolvasom a listájukat is. A probléma, ,hogy az esetek 90%-ban a hálózattal foglalkozó álláshírdetésekről kiderül, hogy ők valjóban programozókat keresnek, csak nem képesek nevén nevezni a gyereket, inkább specialsitákat, meg mindenféle marhaságokat írnak megnevezésként.

Nolf: köszi, bár eddig nem találtam a lejelentkezés gombot sehol.
Ja és még valami. Ha még valaki beszól, hogy a BMF-Kandós diplomával kapkodják az embereket, ezt a helyszínen megrugdosom.
Kb 2 hete foglalkozok erőteljesen a munka kereséssel, de van jó pár hely (nem kevés), ahová legalább 1,5 hónapja jelentkeztem és mágcsak email-t sem kaptam
-
bolondember
MODERÁTOR
Sajnos az álláspiac az ilyen - a leglosszabb, h ha elküldöd x helyle a jelentkezésed, akkol x/10 helylől HA válaszolnak...

Mindenekelött FEJVADÁSZ honlapokla legelj be (kelly selvices, landstad, ablemen (ők szcik)), aztán...

@Bubu: én mál csak ilyen dulva kulva vagyok...

@NoLF: na ja...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Te haszonleső béltalpnyaló

-
Tele van a hócipőm az állás kereséssel. Annyi helyre regisztráltam, hogy később, ha már nem lesz rájuk szükség, megőrül a spam szűrő.
Ja és ráadásul alig találok olyat, ami érdekelne.
-
NoLF
veterán
megint dobjuk le a padlóla?
igen, dobjátok a padlóla, kéllek. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mi vagy Te - valami elfuserált Robespierre? Ja, bocs - Lobespielle

-
Hold
őstag
Puszi nyuszi mindenkinek

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ez az "ÁáááááÁ" tetszőlegesen permutálva azért jó, mert univerzális, alkalmas nagyon sok minden kifejezésére.
Neked is köszönöm!
Az a legnagyobb baj, hogy a szervezetem is lázad a menedzsmenttudományok ellen. Totál baromság az egész.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
elég legyen!
nem akalok több Lobelt Ledfoldot hallani!
és Szpenszel Tlészit sem!

különben meg: Incontinentia Vatox!

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
jobban hangzik, de a Terra Incognitától megfeküdtem annó a löhögésztől.

hogyan lehet valakit Iszmeretlen Földnek neveszni?

melleszleg neszójjábe. századosz! üszd meg, de nagyon dulván!

-
Tim82
félisten
kulva egy hideg van.

-
NoLF
veterán
tyű... jó reggelt
rég jöttem ennyi sör elfogyasztása és ilyen kevés alvá utána melóba... nem ez lesz az én napom a héten, érzem. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Reggelt

Háhá 6 lehet pihentetőbb mint 9, de hogy a 4 a 6hoz képest tuti nem, az 100%. -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
"ÁáááááááááááÁ"
Gondolom ez működik re-köszönési formaként is, mint a háu du ju dú...
Jelentem 6 óra alvás lehet pihentetőbb, mint 9.
mod: Sikeres ZH-t!
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
A vasban dúst értsd úgy, hogy ropog a fogam alatt a levegő

Kisvárosunkban divat nagy felhajtást csapni az új légszűrőrendszer miatt, amit a Donbass felszereltetett, most már csak az a kérdés, hogy akkor miért is van az, hogy ugyanúgy szürkére festi az eget a vasgyár

A ZH-ra nagy kalappal

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

másrészt APEH-ellenőrök is vannak most itt, és itt rohangál mindenki mögöttem, nem lenne ildomos még ilyen kanosan sem effélét nézgelődni idebent melóidőben ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jó kis nyávogós szoprán hanggal, de jobban megismerve kiderül hogy nem is annyira szőke. Csak annyit mutat kifelé, amennyit látni akarsz belőle.