Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
HA..
Te mondtad hogy nincs HA
Kaptam választ? Ő más mint a többi?
Majd 3x évesen ha még mindig nem találok olyat aki nekem megfelel, és akinék én is, akkor el kell gondolkodnom, hogy tényleg mi a jobb. 3x évig az igaz szerelmet keresni, vagy használati tárgyaknak tekinteni a nőket, és esetleg lehetőséget adni arra, hogy valaki esetleg akad és megcáfolja. Úgy tűnik az előbbi egyelőre nem jött be, hát akkor változtatnom kell a hozzáállásomon. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Mindig van lefelé. Ha azt hiszed hogy nincs, mindig megcáfol az élet.
Amúgy meg a Kartel néhány korai zsengéjét tessék meghallgatgatni. Annakidején csak azért hallgattuk, mert milyen menő volt f@szról, pin@ról, b@szásról meg kurvákról szóló zenét üvöltetni, és most 10 évvel később hirtelen értelmet nyer az egész. De még mennyire. -
-
Kicker
őstag
nézte tegnap valaki az ATV-n Frizbi műsort? a Havas szerintem nagyon jó volt... az új könyvét már lehet kapni boltokban?
-
_stick_
őstag
válasz
Deathjay^
üzenetére
Ha ez a veszély fennálna, nem küldtem volna el az annyába.
Tulajdonképpen ő nem a főnököm. Múlt7en új főnököt kaptunk és neki az a legegyszerűbb, ha helyette más dolgozik. Így ez a pics@ benyálazta magát nálla, azzal, hogy a korábbi vezetőségnél is ő volt az egyik, aki a munkákat szerezte/adta, hogy akkor ez ezentűl is így legyen. Persze ennek pont az ellenkezője volt, hogy a korábbi főnök küldte el, hogy ne adjon ki helyette munkákat. 
Ezért írtam, hogy mondvacsinált főnökasszny. -
_stick_
őstag
De szeretem az ilyen hétfőket: érkezek a munkahelyemre kb negyed órával korábban. Bejövök az irodába, le se pakoltam a cuccaimat, át se öltöztem, csak épphogy megérkeztem, az idegesítően lelkes, munkamániás, mondvacsinált főnökasszony vár az asztalomnál és már elkezd b@sztatni a pénteken félbehagyott munkánmmal és nyomatná az új feladatokat. Le kellett ''ordítanom'' a fejét, hogy hagyjon engem a faxba munkaidő előtt... Azóta fél óra eltelt, de még nem jött vissza. Lehet, hogy jó napom lesz?!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
bizonyítsd be!

-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt emberek. Megint egy újabb hét...
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
'mepporbálomm
bár ... csíra vagyok én a 'témáho
kiváltom majd a szenvedélyes műértők haragját vala :-/ -
BlacKSouL
addikt
Késő is van, meg egyébként is. [link]
-
Xantomas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hmm, lassan tervbe van véve a saját avatar. Nem gondolkodtam még el a póni dolgon, csak egyébb nagyfülű állatokon, de nem mondom, hogy nincs az az Isten, hogy ne foglaljam le.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Ha én ezt tudom.

Kár hogy nincs belőle kék.
csapos2 : akkor maradok a nyúlhúsnál.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Milyen pony-s avatar?
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
És a mylittlepony kié lesz?
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ó, ez tök cuki...
Csak nekem rózsaszínes a világosabb rész? -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tehetek rola, zavarja a szemem az ostagsag...

-
titin
csendes tag
Ne fürgyé' le!
Ez nagyon ZORA!
[link] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Annyira azért nem. Most végre nem kell költenem rá egy darabig (Még két részlet van hátra ), így csak havi 3-10E forintomba lesz.
A diákhitelt viszont lehet megbabrálom valahogy, elvileg ha tanulok, nem vagyok köteles fizetni... Sőt.
Viszont nagyon bosszantó, hogy okt. 13ig kb 50 ezerből kell megélnem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
sok okos grillművész, segítsetek:
[link] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tud a modi linkelni, ehehehe

![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ghost/erdeya01.gif)
A kép címe volt nálad a rossz, előtte maradt, hogy prohardver.hu
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valaki meg cska a napi megélhetésre gyűjt ugye. Két napja kaptam fizut, mégis már a fele sincs meg. (Jahm mire ment el? Kocsijavítás- részlet: 20E, diákhitel : 10E , Albi+rezsi: 40 )
Ja és Bash-bácsi is küld(ött) nekem egy cípőt, mert a régi már lyukas volt: ~8E...
Érdemes a bankoknál folyószámlahitel felvételénél hazudni? Múltkor őszinte voltam, és b.sztak adni 50 ezres keretet, miközben fél éve ők kerestek meg, hogy nyugodtan kérhetek, majd 200E forintig....
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
gondolom ezzel azt akarod mondani, hogy már te se tudod, hol van az a kép. lehet, hogy nem is volt

-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Muti meg.
-
válasz
parandroid
üzenetére
''Munkára fel!
''
Rabszolga hajcsár és még vigyorog is hozzá.

Így is épp eleget robotolunk/robotolnak egyesek.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs mert van legeslegmégrosszabb.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
És ez egyre rosszabb lesz.
-
-
csapos2
addikt
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/own/Racecam.gif)
-
rii
nagyúr
hi ... ! itt kérdzenék a MODoktól ... az indoklés miatt ugyanmis nem emhetek a mod.ker-be....
szóval nem lehetne megnyitni a ufó s topikot?
[link]
rógóta foglalkoztat kéréds szintjén, hogy miért hiszik egyesek pár gabonakörről, meg elmosódótt ufós képről, hogy vannak földönkívüliek.
továbbá hogy miért pont egy két lábon járó, kjét kézzel rendelkező humaniod kinézetű lényt képzelnek el, és várnak, mint egy másik bolygó lakóját, amikor a itt a földön is ennél ezerszer extrémebb megnyilvánulásdk is vannak, gondoljunk csak az imádkozó sáskára.
Ugyanaz a garvitáció, ugyanaz a közeg, légkör, és mégis csimpánz és szitakötő ugyanabban az esőerdsőben él.
Nem ésszerűűb lenne akkor egy amorf földönkvíülit várni?
a másik meg, hogy ha 50 éve itt vannak, akkor miér nnincs még rá egy kézzelfogható bizonyíték sem. No meg ha én földönkívüli lennmék, nem ki**aszott ganonakörtöket égetnék .... (amikpől kiderült, hogy jópofa srácok műve volt nemegy)
ezek lennének bagatell, hozznemértő kérdéseim az ufóhívőkhöz. Mert ez hit kérdése. Amigí nincs bizonyítva valamelyik oldal.
Bocs, ha megtörtem hsz.emmel valaminem a folyását
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem felejti el a dátumot, meg az időt.
Hasznos, sok fényképezőben is van. Fater szar HP-jében nincs, nekem meg a 4 éves Canonban is van. -
Winner_hun
félisten
Kicsit le vagyok maradva a technikában...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen, a sajátunkat mindig könnyebb, másét meg nehezebb.

p -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy ahány ember, annyi értékrend, csak némelyik értékrendet nehezebb elfogadni...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény család. szegény volt az apa, szegény volt az anya, szegény volt a komornyik, szegény volt a kertész, szegény volt a szobalány...
asszem ehez nem kell kiegészítés, rájössz a lényegre. mindenkinek más az értékrendje, és csak emiatt leszólni valakit egyes helyeken úgy hívják: bunkóság. -
dragonfx
veterán
króm vagy inoxos hangfalállvány keresnék, teleszkópósat, szerintetke hol érdemes megnézni, mert neten brutál árakat találtam

Nekem tejesen egyszerű, de designos kéne, több helyne olvastam okosabb otthon megcsinálni egy szép hétvégei délutánon.csinált valaki ilyet már?
-
Csyppa
senior tag
Grrr...Imádom az MSN-t...de komolyan,imádom hogy le kell tölteni mindenáron egy olyan frissítést ami folyamatosan szórakozik

-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
bingo
és az kopterheli
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem illek bele egyik kategóriába sem. Valami baj lenne velem?
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez így parttalan vita egy feltételezett szituáció alapján, amiről mindketten alapvetően mást gondolunk. Lehet hogy neki is van tartaléka, amit a kazán javítására felhasználhat.
Az egészből annyit szerettem volna csak kihozni, hogy ő márkás ruhákra költ te pedig félreteszel az autóra. Más hardverre költi a pénzét, megint más horgászásra, a harmadik külföldre jár, a negyedik pedig hitelre vesz a csajának mellimplantátumot, az ötödik eljátssza kaszinóban, a hatodik meg tőszdézik (na, ott is hatalmasakat lehet bukni), a hetedik partikra jár hétvégente, a nyolcadik maketthajókat vásárolgat össze, a kilencediknek negyvenkét újságelőfizetése van, a tizedik elment vadászni, a tizenegyedik meglőtte, és így tovább...
Mindekinek megvan a maga perverziója, ami miatt akár mindenki más is hülyének nézheti, de én személy szerint nem hiszem, hogy egyvalaki okos a földön, és mindenki más helikopter.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tudtam, hogy ezt fogod írni.
Én, ha autót fogok venni, megúhzom azt a határt, ami felé nem megyek, így marad egy tartalékom, hogyha megszorulok...
Tehát van egy alapvető különbség. Nekem megvannak a tartalékaim, amiből fogok tudni gazdálkodni és megengedhetem magamnak az autót.
Ők viszont nem igazán engedhetnék meg maguknak, hogy teljesen feléljék, amit keresnek.
Tegyük fel, elromlik a kazánja. Mit csinál? Eltüzeli a pulóvereket? Ez csak egy példa, de remélem érezhető, hogy mire akarok kilyukadni...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
/Csak a kikapuval szemeb a sarkon:- )/ de nem ez a lenyeg hanemaz hogy tejjesn egyertek ezzel de meg naffalu kulosbb reszei fele is, de ott eg akkor hol hagyid tejjes leki nyugalomma az autot???
udv
neduddki -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Ha az effektíve belvárosban laknék én sem tartanék autót. Vagy max valami lerobbant szuzukit, amit nem félt az ember, hogy meghúzkodják, vagy hogy esetleg valaki feltörné. Nem is beszélve a BP-i lakhelyhez kapcsolódó bizosítási díjakról. Itt vidéken ellenben kicsit azért más a helyzet. A tömegközlekedés errefelé csak szótári cikkely, az autónak meg van hely hálisten.
Ja, múltkor amikor nálad voltam megkaptam a csomagomat egyébként, úgyhogy 1650-ért parkoltam.
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata. 
p -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
En pedog ,meg minidg mereven elzarkozma kocsitol naffak=luabn engem nem derogal hogy tomegkolekedessel jarkalok: - )
udv
neduddki
p.s. persze ha nem a nahhkorutlelnne a bazis utvonalm akkor leht hogy mas lenn, de igy oke:- )
mod: amugy meg ha /ahogy felnk mongyak/: sajat f.szaval veria csanat, akkor majd kicerul, hogy mi is a kocsi fenntartasi koltcsege
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
OK, köszönöm, csak ennyi. Csak más megvilágításba szerettem volna helyezni a gazdasági irányelveidet. Ezek alapján viszont célszerű lenne revideálnod a korábbi álláspontodat a spórolásról-költésről.
p -
neduddki
nagyúr
HI!
Poloim tobbsege Jerzees ami munkaruhazatkent szoktak aposztroflani, sajnos a kivalo magyar kepviselet es a 385m megszuntetese miatt kenyteln voltamuj forrasok utan nezni, es szezonbolkifuttott outdoor polokra vadaszok negyed harmad aron, lehtleg muindefel ocsman osszefirkalas nelkul: - ) /amit kulholban tesz meg az ember mert itthonsirnivalo arakrol kapok hujjet/
nadrag: na ebben sajna nem tok engedni a gerincem miatt kizarolag pioneer de termeszetesen tavasszal telit, vastagot, osszel meg a nari modellket
cipo: a pumat valtottam sok evvel ezleott filara, amit kezdetben 5-6 kesobb 10 rugoje storoztam, ami kitarott 2-3 evig, de az utobbi 2 beszerzes annyra katasztrofalisan szar volt, hogy tnf-be neveztem tavasszal kiveteles tejjes aron , es rohattul nem bantam meg:- )
kabatok: esokabat columbia mindketto nl-bol 10 es 12 rugo, bele polar egy nemet salinges windstoppos es kiB! jo:- )))
nyari sznadal: lassan elindulok Scholl szndal keresobe, lasan nirmlasi lesz az aruk:- )
udv
neduddki -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kellett valami racionális indok is, de mondom, kényelmi szempontból kell autó. Kényelmes, akkor indulok amikor akarok, arra megyek, amerre akarok, ott állok meg, ahol akarok. És igen, egyébként is szeretnék autót... Kikényszerítetted, hogy kinyögjem.

-
t1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én is így vagyok...most h elköltöztünk és nagyo n szarul jönnek buszok kell nekem egy kocsi... meg alapban is kocsi kell

-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A fogyasztás egy dolog. Az árát és a fenntartását tekintve más kérdés: kötelező biztosítás, teljesítményadó, esetleg casco, sérülések, meghibásodások javítása, kopóalkatrészek, folyadékok cseréje, illetve rendszeres szerviz.
Még mindig olcsóbb, mint a vonat - diákjeggyel?
Nem csak arról van szó, hogy egyszerűen csak szeretnél egy autót, mert... Mert miért ne? Ebben sincs semmi rossz, csak lássuk be, hogy csak ezért autót tartani gazdaságilag nem ésszerű döntés.
p -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igazából, ha csak a fogyasztást nézed, akkor 3 diáknak, vagy 2 felnőttnek olcsóbb autóval, mint vonattal járni. Ahova én felvételizek, oda több barátom is jönne, így ebből a szempontból jobban jönnénk ki. Másrészt az autót lehet magunkhoz igazitani, mig a vonat jön-megy-késik-nem áll meg ahol akarom. Elsősorban tehát kényelmi szempontokból vennék autót...
Xpod: a cipő jellegzetesen az a ruhanemű, amiből megéri a drágábbat venni, mert jóval tartósabb. Soha nem jártam márkás cuccokban, kivéve mikor leárazás volt és 2-3 ezer forintért lehetett kapni Diesel, vagy egyéb pólókat. Ezek jellemzően semmivel nem voltak jobb minőségűek, mint amiket mondjuk a piacon, vagy kinaiban vettem, csak befigyelt a márkajelzés.
[Szerkesztve] -
Érdekes ez a meglátás, hogy mindek jár 20k ruhákban valaki, ha egyszer alig van pénze.
Az eddig fel sem merült, hogy piacokon, lehet venni márkajelzéses cuccokat, egy részük eredeti, egy részük hamis, de a hamisak között is van olyan, mi jól bírja a kiképzést.
Nekem vannak olyan pólóim, ami piacról származnak, 4-5 éve hordom őket, és még mindig nem kell szégyenkeznem, mert tök jó állapotba vannak.
Ja és az sem merült fel eddig, hogy adott esetben a márkás cuccot azért vesz magának az ember, mert jobban bírja? Nekem voltak olyan cipőim, amiket 3-8k-ért vettem, ezek max 2-3 hónapot de volt hogy 2 hetet bírt ki és a normál használattól szétmentek. Akkor döntöttem úgy, hogy inkább veszek 3-4 évente egy 20k-s cipőt.
10K-t tényelg nem érdemes betteni a bankba, max akkor ha van már bent 150-200k mert különben több a levonás, mint a kamat. -
KrAt
veterán
Hát nemtom, lehet, hogy velem van a baj, de én nyáron megkerestem közel 150k-t, abból berendeztem és felújítottam a szobám, vettem erősítőt, VGA-t, most még megcsináltatom a kocsit (ami még nem is az enyim), adtam szülőknek is, fogok nagymamámnak is. Szóval szép lassan elköltöm, de szvsz értelmes dolgokra. Most kezdjek el jövőre spórolni? Se barátnőm, se semmim, szal külön életem egyelőre úgysincs
Akkormeg? Inkább élek most jól, hamár úgyis eltartanak 
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
most 16-18 évesen mire és miből spóroljak?
-
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lásd be: nem létezik egyetlen igaz út, nincs ''helyes'' látásmód. szabadság van, amit megkeres, mindenki arra költi, amire akarja. nagy bátorságra vall részedről, ha emiatt lesajnálod azt, aki nem arra használja fel a pénzét, amire Te gondolod, hogy helyes lenne.
-
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A Te esetedben meg az van, hogy nem számolsz azzal, hogy hány éves a user.
Gondolkodj már el picit azon mi lenne ha Te már most csak a családalapításon törnéd a fejed és már most a házadra gyűjtenél...
De majd egyetem alatt megtanulod remélhetőleg, hogy látszat ide vagy oda, az életet nem négy fal között kell élni és nem 20 évre előre kell tervezni. Kis lépésekkel sokkal gyorsabban haladhat előre az ember, mintha nagyot álmodik. Szerintem.
szerk: user nem spórol. Majd egyetemen tanulod a közgazdaságtannak egyik fejezetében ezt a fajta magatartást. 10k-t felesleges félretenni, luxuscikkekre kevés, tehát a user inkább elkölti.
Aktív témák
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Marvel Rivals teszt
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Samsung A17 mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-
Tulajdonképpen ő nem a főnököm. Múlt7en új főnököt kaptunk és neki az a legegyszerűbb, ha helyette más dolgozik. Így ez a pics@ benyálazta magát nálla, azzal, hogy a korábbi vezetőségnél is ő volt az egyik, aki a munkákat szerezte/adta, hogy akkor ez ezentűl is így legyen. Persze ennek pont az ellenkezője volt, hogy a korábbi főnök küldte el, hogy ne adjon ki helyette munkákat.
Csak előbb felkészül rá 

![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_02_index.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_03_index.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_04_index.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ghost/pony_50.gif)

![[kép] [kép]](http://img455.imageshack.us/img455/7769/erdeya01rj3.gif)