- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Analóg fényképezés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Érdekes ez a meglátás, hogy mindek jár 20k ruhákban valaki, ha egyszer alig van pénze.
Az eddig fel sem merült, hogy piacokon, lehet venni márkajelzéses cuccokat, egy részük eredeti, egy részük hamis, de a hamisak között is van olyan, mi jól bírja a kiképzést.
Nekem vannak olyan pólóim, ami piacról származnak, 4-5 éve hordom őket, és még mindig nem kell szégyenkeznem, mert tök jó állapotba vannak.
Ja és az sem merült fel eddig, hogy adott esetben a márkás cuccot azért vesz magának az ember, mert jobban bírja? Nekem voltak olyan cipőim, amiket 3-8k-ért vettem, ezek max 2-3 hónapot de volt hogy 2 hetet bírt ki és a normál használattól szétmentek. Akkor döntöttem úgy, hogy inkább veszek 3-4 évente egy 20k-s cipőt.
10K-t tényelg nem érdemes betteni a bankba, max akkor ha van már bent 150-200k mert különben több a levonás, mint a kamat.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest