Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Érdekes ez a meglátás, hogy mindek jár 20k ruhákban valaki, ha egyszer alig van pénze.
Az eddig fel sem merült, hogy piacokon, lehet venni márkajelzéses cuccokat, egy részük eredeti, egy részük hamis, de a hamisak között is van olyan, mi jól bírja a kiképzést.
Nekem vannak olyan pólóim, ami piacról származnak, 4-5 éve hordom őket, és még mindig nem kell szégyenkeznem, mert tök jó állapotba vannak.
Ja és az sem merült fel eddig, hogy adott esetben a márkás cuccot azért vesz magának az ember, mert jobban bírja? Nekem voltak olyan cipőim, amiket 3-8k-ért vettem, ezek max 2-3 hónapot de volt hogy 2 hetet bírt ki és a normál használattól szétmentek. Akkor döntöttem úgy, hogy inkább veszek 3-4 évente egy 20k-s cipőt.
10K-t tényelg nem érdemes betteni a bankba, max akkor ha van már bent 150-200k mert különben több a levonás, mint a kamat.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest