Hirdetés
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Ajaj... baj lehet, Jancsi már egy ideje szótlan, csak nem kirugták?
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
''ha rámtör a munkavágy, leülök egy csendes sarokba, és megvárom, míg elmúlik...''
amúgy jóreggelt, jómunkát, jószurkolást... tényleg, most tipikus kátyúzós idő van. ilyenkor szokták a kátyúkat feltölteni, hogy minél hamarabb kijöjjön a betöltött cucc, és még egyszer lehessen csinálni, és felvenni érte a pénzet... egyszer normálisna megcsinálni az utat... az nem üzlet. aki ezt kitalálta, annak méretre készített betoncsizmában javaslom a mélytengeri búvárkodást, és próbálja meg a vizbűl kivenni a zoxigént. -
válasz
Road Runner
üzenetére
negyeccer hallod, az gombócból is sok

egyébként ébresztő a töbieknek mer unatkozom, és az nemjó, a végén még valami hülyeséget csinálok, mondjuk dolgozom brrrr

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Mindenképpen kíváncsian várjuk. Én legalábbis tuti.
Jóétvágy sent.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Jeeee, komolyan?
És ki a szerencsés/(szerencsétlen?) nyertes?
Vagy még nem ismerjük? -
Road Runner
csendes tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
sikeres ember nem lehet, aki noknel konyorog az tuti
a not le kell hengerelni
nagy arc, hmor, nemi lenezes, hogy le se szarod, magabiztossag
kovetkezo fazisban, mikor mar ez zel nem lehet tulfesziteni, akkor nagy humorok
sok kedvesseg es figyelmesseg
aztan marcsak megtartani kell, de arrol majd legkozeleb meselnek, mert ugy nez ki decemberben 4-szerre is megnosulok
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Bazze, ritkán látod mert Te ritkán vagy.
És ezért ő is ritkán van. Ne töketlenkedjetek már itt nekem.
Sok a dolog, nade bekukkantani csak jut idő. Remélem. Vele meg hogy mi van majd megmondja ő jól, ha legközelebb látom bezavarom őt is.
Simlis banda. Itt bomlasztják a közösséget a távolléttel. Tessék gondolni a fiatalságra is. Kell az ''öreg'' a háznál!
Ne kelljen könyörögnöm, azt nem viseli jól a szervezetem.
Meg azt még nőknek is nagyon ritkán szoktam. (Nem is vagyok náluk sikeres
) -
dragonfx
veterán
De klassz eza tel. tiszta 6233 feelinget idéz bennem.
[link]
A 3500/6500 classic sme jön mér nem.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
ha azt mondom, h ez nem volt egy sikeres hsz, mosolyfirkantós lenne?

-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
h lásd, mennyire nem poén ez:
a telefonokban szokik leledzeni ilyen opció izé, ami előrekoreografált sms küldésekor hajjdejóljön (a büdös életben nem használtam), betáplált szavacskák, általában ''sablonok'' vagy ''sémák'' néven fut (tudod, olyasmik, h hívj fel, késni fogok, boldog szülinapot stb)
nokérlekszépen, vérkomoly, h a telefonomban (két napja szeretkezünk amúgy, friss a frigy, ezért, h mindenhová bekukkantok) van egy ilyen előprogramozott szövegsablon, h mi a telefonszámod?
érted
sms íráshoz
sablon
lol -
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
-
Road Runner
csendes tag
09.11.
kozel 3000 artatlan civil aldozat
'' mi jatszunk, mi elunk, de sohasem felejtunk'' -
Whaskes
senior tag
Achtung embörök! haldoklik az off???

mod: #1736: huhh, hmmm, majd kiderül. veled találkoztam már valaha, vagy csak hallotál rólam, vagy csak láttál néha a fórumon bedrinkelve?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
2 pálesz előtte, hogy nagyobb bátorsággal told a dolgokat

-
Eastman
addikt
Sziasztok! Kaptam ma egy holnapi újságot. Mindjárt felrakom a képet valahova.
-
Thrawn
félisten
Én is kérek vajas-mézes kenyeret

-
-
(Kolombusz)
veterán
Azért ahogy közeledik a reggel, kezdek izgulni a nyelvvizsga miatt.

Bár középfok előtt jobban izgultam. Az sikerült. Remélem ez is fog.
-
-
BlacKSouL
addikt
Ja, oda is beregisztráltam vagy 5 éve, de sok hasznom még nem volt belőle. Egy ideje a szmájlikat szedem onnan.
Ja, de volt haszna, egyszer ár két éve is eljátszotta velem ott is egy csaj amit legutóbb, hogy egyszer még gimi végén találkoztunk egy táborban, azaz én emlékeztem rá, meg a nevére, de ő rám nem hiszem, és amikor írtam neki, hogy ''ugye találkozhattunk annakidején ott a táborban'', akkor hirtelen töröltette magát.![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/hehehe.gif)
-
BlacKSouL
addikt
ÚJ VÍRUS TERJED!
Tünetei:
Főleg nőket támad meg, akik elvesztik szociális érzéküket, és hirtelen ''ELFELEJTENEK'' VÁLASZOLNI ÜZENETEKRE!! Gyógyítása külső ráhatással általában nem lehetséges, kizárólag autoszuggesztióval. Nagyobb trauma hatására esetleg meggyógyulhat a beteg. Ha ilyennel találkozol, közöld vele hogy szeretnéd ha mielőbb kigyógyulna betegségéből.
Nagyon gáz ez üzenőfalon?
-
-
BlacKSouL
addikt
Tyíí, nem vagyok egyedül: [link] Hmm, és a kommentekből is úgy tűnik..
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Sziasztok édeskéim,
Nagyon régen jártam már felétek...
De most újra itt vagyok, resszkessetek és vacogjatok, mert a cicamica nyávogni fog!
Na jó csak viccótam.
Költöztem, otthon nincs még netem. Mik a lehetőségeim a hatalmasz nagy nagyfaluban? Csepelen...
A válaszokat előre is köszönöm!
Cica -
.:Kristian:.
addikt
válasz
üzenetére
Úgy látszik minden napban van valami jó.. most közölte fater, hogy 4órától 5megás netünk lesz... bye bye 1,5..
-
tbs
addikt
válasz
üzenetére
Hát igen hamar betelt a poharad..!

-
addikt
Ha reggel közli velünk valaki, hogy nem lesz 1. órám nem megyek be háromnegyed6-kor csak negyed9kor. De nehéz lenne szólni... de utálom az osztályfőnököm

-
no eleget fáztam mára, irány haza, istenáldása kisközösség minden tagjára, holnap reggel újra eljön az istencsapása(vagyis én
) 
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

) 

És ezért ő is ritkán van. Ne töketlenkedjetek már itt nekem.

Régen volt
![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/hahota.gif)
![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/igen.gif)
, visszafogom magam)