Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egér probléma
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönet !!!! ... akkor valamit még elnéztem
-
rii
nagyúr
merre van a filmes topik PLS?
nem műxk a keresőőőőő
-
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
'mepporbálomm
bár ... csíra vagyok én a 'témáho
kiváltom majd a szenvedélyes műértők haragját vala :-/ -
rii
nagyúr
hi ... ! itt kérdzenék a MODoktól ... az indoklés miatt ugyanmis nem emhetek a mod.ker-be....
szóval nem lehetne megnyitni a ufó s topikot?
[link]
rógóta foglalkoztat kéréds szintjén, hogy miért hiszik egyesek pár gabonakörről, meg elmosódótt ufós képről, hogy vannak földönkívüliek.
továbbá hogy miért pont egy két lábon járó, kjét kézzel rendelkező humaniod kinézetű lényt képzelnek el, és várnak, mint egy másik bolygó lakóját, amikor a itt a földön is ennél ezerszer extrémebb megnyilvánulásdk is vannak, gondoljunk csak az imádkozó sáskára.
Ugyanaz a garvitáció, ugyanaz a közeg, légkör, és mégis csimpánz és szitakötő ugyanabban az esőerdsőben él.
Nem ésszerűűb lenne akkor egy amorf földönkvíülit várni?
a másik meg, hogy ha 50 éve itt vannak, akkor miér nnincs még rá egy kézzelfogható bizonyíték sem. No meg ha én földönkívüli lennmék, nem ki**aszott ganonakörtöket égetnék .... (amikpől kiderült, hogy jópofa srácok műve volt nemegy)
ezek lennének bagatell, hozznemértő kérdéseim az ufóhívőkhöz. Mert ez hit kérdése. Amigí nincs bizonyítva valamelyik oldal.
Bocs, ha megtörtem hsz.emmel valaminem a folyását
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Hardcore café
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-