Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Ha az effektíve belvárosban laknék én sem tartanék autót. Vagy max valami lerobbant szuzukit, amit nem félt az ember, hogy meghúzkodják, vagy hogy esetleg valaki feltörné. Nem is beszélve a BP-i lakhelyhez kapcsolódó bizosítási díjakról. Itt vidéken ellenben kicsit azért más a helyzet. A tömegközlekedés errefelé csak szótári cikkely, az autónak meg van hely hálisten.
Ja, múltkor amikor nálad voltam megkaptam a csomagomat egyébként, úgyhogy 1650-ért parkoltam.
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata. 
p
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata.