Hirdetés
Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
Deathjay^
üzenetére
Ha ez a veszély fennálna, nem küldtem volna el az annyába.
Tulajdonképpen ő nem a főnököm. Múlt7en új főnököt kaptunk és neki az a legegyszerűbb, ha helyette más dolgozik. Így ez a pics@ benyálazta magát nálla, azzal, hogy a korábbi vezetőségnél is ő volt az egyik, aki a munkákat szerezte/adta, hogy akkor ez ezentűl is így legyen. Persze ennek pont az ellenkezője volt, hogy a korábbi főnök küldte el, hogy ne adjon ki helyette munkákat. 
Ezért írtam, hogy mondvacsinált főnökasszny. -
_stick_
őstag
De szeretem az ilyen hétfőket: érkezek a munkahelyemre kb negyed órával korábban. Bejövök az irodába, le se pakoltam a cuccaimat, át se öltöztem, csak épphogy megérkeztem, az idegesítően lelkes, munkamániás, mondvacsinált főnökasszony vár az asztalomnál és már elkezd b@sztatni a pénteken félbehagyott munkánmmal és nyomatná az új feladatokat. Le kellett ''ordítanom'' a fejét, hogy hagyjon engem a faxba munkaidő előtt... Azóta fél óra eltelt, de még nem jött vissza. Lehet, hogy jó napom lesz?!

Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tulajdonképpen ő nem a főnököm. Múlt7en új főnököt kaptunk és neki az a legegyszerűbb, ha helyette más dolgozik. Így ez a pics@ benyálazta magát nálla, azzal, hogy a korábbi vezetőségnél is ő volt az egyik, aki a munkákat szerezte/adta, hogy akkor ez ezentűl is így legyen. Persze ennek pont az ellenkezője volt, hogy a korábbi főnök küldte el, hogy ne adjon ki helyette munkákat.