Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
végülis lassan este 3/4 7kor is világos van. akkor ez valóban a nap fényponja.
fény...érted![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
jeges
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
számomra az a nap fénypontja, hogy nem megyek dolgozni.

szerk: azé' jó reggelt mindenkinek!
-
jeges
senior tag
hja, régi szép idők... 2003ba' lett nekem is 2500+ bartonom (nem egész 20k volt nettó). nekem egyik szempont az volt, hogy a hozzá való alaplapok is jócskán olcsóbbak voltak, mint a p4-esek (shuttle-t 12k-ér' vettem anno). hja, és hozzá - természetesen - radeon 9100
neverwinter nights úgy futott rajta, mint a nyúl
-
-
jeges
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
értem.
mi közel egy éve költöztünk családi házba, és igazából nagy meglepetés nem ért. ill. érdekes, hogy fűtésnél kevesebbre számoltam, villanynál többre. maj' én is megnézem az óraállásokat odahaza.
egyébként a költségekről annyit, hogy nálunk a lakóközösségnek havi közös költsége van, amiből fedezik (fedezzük) a mindenféle közös számlákat (pool guy nincs ugyan, de kertész, szúnyogirtó, hóeltakarító, őrszolgálat, miegymás annál inkább)
viszont hihetetlen mértékben megnőtt az életterünk, legalábbis úgy érzem. és nem a konkrét négyzetméterről beszélek, hanem a lakókörnyezetről, ami a belvárosban gyakorlatilag nem létezik. a levegő minőségéről, az élő környezetről nem is beszélve. -
jeges
senior tag
"Már a firmware update-et is sd-ről nyomom."
ne szaladjunk ennyire előre. ez azt jelenti, hogy az update-et a pc-re töltöd le, és onnan tolod sd-n keresztül a pda-ra? ezek szerint az sd tartalmát is lehet szinkronizálni? vagy csak egyszerűen átpakolod sd-re, és onnan telepíted? vagy nagyon rossz irányba tapogatózom?
én sem szertnék sok alkalmazást, csak amire szükség van. xnview-t kerestem, de nem találtam. core playert dícsérték, az már fenn van, igo-t nem is akarok, a wktasks meg nem ismerős, de nem érzem, hogy turkálnom kéne a rendszerben egyelőre.
próbáltam pár browsert, de az explorer vót a legjobb. vicces, de így van.
azon viszont gondolkodtam már, és lehet, hogy borzasztó nagy butaság, de az oprendszert pda-n nem lehet újratelepíteni? -
jeges
senior tag
asus mypal a639 lett
nem tud hostolni, de ezt több (kölcsön
) sd kártyával igyekszem ellensúlyozni. viszont cserélhető az akkuja.
sajnálom, hogy fusi már nincs újonnan, mert egy n520/560-at bevállaltam volna, de nem akartam használtan venni, mer' ki tudja, mit tud az aksija.
mindenesetre a laptopot nem fogom cipelni, az tuti. -
-
jeges
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
tbs, PazsitZ, köszi!
usb-host: mintha írták volna, hogy ilyet tudnak bizonyos pda-k, de nekem nem jött le, hogy ez lenne az a funkció, ami nekem kell.
konvertálás: a qvga (240*valahány) felbontásra külön köll konvertálni? ezt pda felteszem nem tudja vagy csak qrva lassan.
a terv: jó előre konvertálok sok-sok filmet, amit tudok nézni, ezeket felteszem egy külsö merevlemezre, és így indulok útnak. ezekt út közben tudom cserélgetni a lejátszón. emellett a naponta lőtt fotókat is áttolnám a merevlemezre nap végén. ez mely pda-kkal kivitelezhető? 400mhz feletti proci, minél nagyobb felbontás, stb... akár konkrét alanyokat tudtok mondani?
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
t'om, nem itt kéne meg kereső, de lenne egy kérdésem:
hosszabb útra mennénk, és két dologra lenne szükségem:
1) fényképek kezelése - fényképező, ill külső merevlemez közötti adatátvitel
2) legyen képes filmet lejátszani - célszerűen divx formátumot hosszabb úton is, nyilván itt is fontos lenne a külső merevelemzzel való kommunikáció képességemilyen kütyüt köll keresni, ami mindkét funkciót képes ellátni, és ez mennyibe fog fájni? nem szeretnék laptopot vinni.
előre is köszönöm a segítséget
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
jegesmedvék nem értik a nagymacskák nyelvét

de hál'stennek léteznek fordítórobotok az ilyen kommunikációs gap-ek kitöltésére
(
) -
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lásd be: nem létezik egyetlen igaz út, nincs ''helyes'' látásmód. szabadság van, amit megkeres, mindenki arra költi, amire akarja. nagy bátorságra vall részedről, ha emiatt lesajnálod azt, aki nem arra használja fel a pénzét, amire Te gondolod, hogy helyes lenne.
-
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a körülmények pontosabb ismerete nélkül azt gondolom, hogy (meglepő, de talán el nem ítélhető módon) van olyan, hogy valakinek más értékrendje van, mint Neked
Aktív témák
- iPhone topik
- LEGO klub
- World of Tanks - OFF topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) sd kártyával igyekszem ellensúlyozni. viszont cserélhető az akkuja.