Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Erre azt mondom, hogy ha délután nem szabadtűzön főtt marhalábszárat ettél, akkor nem lehetsz sikeres ember. ;)
-
Road Runner
csendes tag
egyszeruen elkepzlhetetlennek tartom, hogy valaki sikeres legyen annelkul ,hogy most ne kinaq kajat egyen , sok shrimppel es ne a Giants- Washington meccset nezze
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na most képzeld el. Annyira utálok várni, pláne a soha-meg-nem-érkező üzenetekre. de lassan rá kell jönnöm, hogy muszáj élveznem, mert ennyi élvezetnek nem örülni vétek lenne.
Egyre gyakrabban eszembejut a régi poén, mikor a szadista meg a mazochista szeretkeznek:
Mazochista: - Üss!! Üss!!
Szadista: - Neeeem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: Na bumm, akkor várunk rá is. Eggyel több vagy kevesebb várnivaló... -
Thrawn
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Maximum egy szúrást érezhet, utána lebénul és semmit nem érez(het elvileg).
Lehet szerencséje van a kis piszoknak, ott grasszál a pók előtt de Szpájdi rá sem hederít. Sebaj, idővel megjön az étvágy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EQMontoya: én nyitott ablaknál alszom, nincs még olyan hideg
mod: várunk még valakit?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Baltit nem értem el, úgyhogy a megbeszélt dolgot egy kicsit halasztjuk.
Vicces gyerek ez a senki. Én képen taposnám, ha ilyen fekete humorral szivatna.
R2D2: Te még nálam is kegyetlenebb vagy. Én legalább egy jólirányzott szúrással kivégeztem a kis genyót, de te...brrr....bele se szeretek gondolni.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ehh...én meg már azt hittem, hogy...közben meg dehogy.
Szerk: Én nem értem ezeket a tücsköket, ma megint bejött egy, és ismét a szegőléc alá, de most már rutinosabb voltam, nem feltéptem, mint legutóbb, csak egy kis rést csináltam, ahol a megfelelő ezközzel be tudtam szúrni. Rövid küzdelem, volt, diadalittas üvöltéssel a végén.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
YESSSSSS!
[link] -
Bash
őstag
Mmmmm. [link]
Double mashed, half a chicken. Yummy!
-
dragonfx
veterán
Ami most megy halálos iramban szám ezen az esti bulin mi a címe?... most a reklám utáni egyből.
? -
troland26
őstag
nem kell megijedni , nem hagytam el a PH-t csak kb 2 hete nem jó a gépem ,de hamarosan .......... ne vágjatok eret azért

-
csapos2
addikt
Megfőtt a marhapöri, be is fontam, már ismét tudok lélegezni. Most azt várom, hogy le menjen a nap és el tudjam kezdeni a mozizást. Nincs kedvem bíbelődni a sötétítéssel.
Használhatom a nyelvem, vagy a nyelvem és a kezem, vagy mindezek mellett még eszközt is bevethetek. Nem tudok dönteni. De lehet, hogy nem is kellene most jégkrémet ennem. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Asztali lejátszón akarom megnézni.
Mivel kiderült, hogy az enyém régiófüggetlen, ezért nem gond, úgyhogy valószínűleg meg is fogom venni, ami érdekel, csak így nem adhatom oda bárkinek, mert lehet, nem tudja majd megnézni. -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Veszprém, Győr, Pécs, Szombathely, Esztergom azok, akikről tudom, hogy rendszeresen szerveznek összejöveteleket, tartják a kapcsolatot IRL is. Zalaiakkal is össze szoktunk jönni néha, emellett fehérváriakról is hallani alkalomadtán. Az adok-vesze beszélgetek topikok is azért fent vannak. Szerintem csak kívül esik az érdeklődési körödön, és ezért nem tűnnek fel ezek a témák.
Kolombusz: Gondolom nem árulok el angy titkot, ha azt mondom, hogy léteznek a számítógépes DVD lejátszására képes optikai meghajtókhoz is firmware-ek, amik figyelmen kívül hagyják a régiókódot.
Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...
p -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Látod, erre nem gondoltam.

Mondjuk ettől függetlenül értelme így sincs...
Viszont, ahogy nézem, az én lejátszómban kikapcsolható a régiókód... A Yamadákat ezért szeretik, ha jól tudom, nem hódoltak be a nagy szabványoknak, elsők között csinálták a divx lejátszókat is.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vhogy mi mindig kiesünk abból a körből, ami máshol normális. Nálunk tuti másképp van. Mindig is Kelet maradunk.
-
(Kolombusz)
veterán
Mi értelme van ennek az egész régiókódos hülyeségnek?
Ki volt az a marha, aki kitalálta, hogy egy Amerikában vett DVD-t Európában ne nézhessek meg? Remélem gyakran csuklik az illető.
Vennék több sorozatot az eBayen, de amik érdekelnek, azok közülszinte az összes R1-es, ami meg R2, az jóval drágább... -
ladybug
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Aludni jól aludtam, főleg azután, hogy megérkeztek a drágáim. Csak az a baj, hogy Réka már 6-kor kukorékolt. Így az az 5 óra alvás nekem speciell kevésnek bizonyult.
Nutella: szeretem barnakenyérre kenni, úgy nagyon fincsi. Kedvesem a palacsintába töltve szereti. A gyerekek vhogy rá se szoktak. -
ngabor2
nagyúr
chocolate rain... hogy ez a lajos honnan gyűjt be ilyen zenéket, azt nem tudom. mikor jön, mindig talál olyanokat a youtube-on, hogy csak állunk, és röhögünk. hja, aki meló alatt/közben/helyett a netet túrja, annak könnyű...
a másik ilyen agymentes cucc: basshunter. lenyomott 2 klippet... nem kicsit pihent az ürge. aki egy irc botról, és a dota-ról tud énekelni, az egyéb galádságokra is képes. -
csapos2
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nutella az nem jó
Kinek, hogy. Néha túl kell lőni a célon.
Azt meg, hogy mitől lettem ekkora, nem tudom, mert mindkét részről elég aprókák a szülők, nagyszüleim között vannak termetesebb férfiemberek, de ők is csak az akkori normának megfelelően termetesek. Egyébként tény, hogy rengeteg húst és tejet ettem világ életemben. -
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nutella az nem jó
. Nem szeretem se a túl édes se a túl íztelen dolgokat.
Van egy osztálytársam pl aki vega, sajnálom szegényt, nme tudja mi a jó.
Én húst eszek hússal, pedig álltólag mindenevők vagyunk. De ha izlésről beszélünk én mennék inkább ragadozónak.
Azért gondolom te se a nutellától lettél akkora ''nyúl'', mint amekkora vagy
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
A nutella elfogyott, nekem meg nincs kedvem blogolni, így aluszok.
-
csapos2
addikt
Vajon Katica tud e aludni?
Hoppá, találtam egy nutellát.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Milyen a minősíthetetlen hangnem?
-
ngabor2
nagyúr
hogy lehet megakadályozni, hogy a vaspondrók bejöjjenek a lakásba? nem tudom, honnan jönnek, valszeg a fűből, és nem túl bíztató, mikor a szőnyegen mászik egy ilyen kis undorító fíreg.a purfixet még megpróbálom, remélem annyi elég, bár akkor az ajtó szellőzése erősen leromlik...
-
ngabor2
nagyúr
w bácsi olyan, mint a nyuszi: csak vetít

nem vagyok egy nagy töményes, mostanában úgy általában nem sokat piálok, nem sok kedvem van rászokni. alkalom kell hozzá, ahoz meg pénz... és ez utóbbi sehogy se akar összejönni normális mennyiségben.
télleg, a dunántúlon volt idén valami nagyobb ph-s összeröff? mert a kb. 3 debreceni, 2 nyíregyi, és 3 kecskeméti buli eléggé az ország keleti, esetleg középső részére volt koncentrálva... mármint ezek azok, amiken én is ott voltam, mert tudtam róluk. nyugatiakon csak átsiklottam, vagy valóban sokkal ritkábbak?
poffsoft: csak mondod, vagy esély is van rá, hogy valahol valamikor összefutunk? -
Thrawn
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem szerezni gondoltam hanem előállítani. Na mindegy, nem kell az senkinek se.
W bácsi jól átvágott akkor, mert én már elég jól érzem magam. Vagy csak magát vágta át?
A tömény miatt nem aggódnék, el fog az fogyni idővel. Lehet a pesti talit 3 naposra kéne szervezni...
más: nem a másnaposságot kaptad el? -
ngabor2
nagyúr
ngabor se tudna neki szerezni efedrines orrcseppet, ha akarna se.
amúgy csak az arca volt nagy viszkasznak, kb. 3 pohárral hiányzik az ágyasból, amiből 2-t együtt ittunk meg. tényleg egész jó, különösen ahoz képest, hogy tegnap dél óta van csak ágyon a cuccos.
amúgy annyi tömény maradt itt, hogy félelmetes, nem tudom, mikor fog elfogyni, vagy hova vigyem őket. ennyi bulit én se tervezek
más: valszeg elkaptam valami betegséget, mert kissé xarul érzem magam. még a pipázáshoz sincs kedvem, pedig a legutóbbi kardamomos dohány nem volt semmi. -
Josh
tag
Tényleg nem tudja senki, hogy hol van a magyar tengerpart?
-
Csyppa
senior tag
Huhh, nem tudom, nem figyeltem az az igazság, mivel én nem motorozom...majd ha úgy adódik megnézem, meg csinálok egy fényképet és felteszem.
Josh: Szerintem az volt a baj hogy lassan mentek(meg persze a duda). Mintha lenne vmi olyan hogy: ahol az útviszonyok megengedik ott a megengedett sebességgel lehet és kell menni...bár lehet rosszul tudom,soha nem vizsgáztam még kreszből.
És egyébként a röhej meg az hogy mögötte járnak azóta sokan motorosok és az meg senkit nem zavar.
No mind1.
Egyébként érdemes elolvasni a hozzászólásokat, sugárzik belőlük az értelem

-
Josh
tag
Ha valóban van ilyen tábla, és még hatályos, akkor szabálysértést (vagy mit) követtek el, továbbá kürtöt csak balesetveszély elhárításakor lehet használni (nagyon konyhanyelven fogalmazok, de lehet, hogy vannak más kivételek is a duda használatára), továbbá bizonyos mértékű járműátalakítás után már engedélyeztetni kell az átalakítást, pl. tunningkipufogók, amik nagy zajt keltenek.
Mondjuk ennyi erővel Pest belvárosából is ki lehetne tiltani az autókat, mert nagy zajt csinálnak.
De nem akarok senkit sem védeni, mert valóban sz*r ha az ember nem tud normálisan pihenni...
Magyar tengerpartot tudja már valaki? -
Csyppa
senior tag
Ahogy egyik-másikat ismerem az még utána is kimenne dudálatni

Josh: Ezzel egyik barátomnak is volt problámája(ő el is ment erre a ''tüntetésre), az édesanyja vezetésoktató, és szerinte nincs olyan tábla mint amilyet kiraktak a főutcára
Másrészt asszem a segédmotor olyan 80 decibelt adhat ki, de nem vagyok biztos benne.
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Igazából nem értem, hogy hogyan lehet valahonnan kitiltani motorosokat? Az, hogy az önkormányzat hoz egy rendeletet, nos szerintem a KRESZ előírása ''magasabb'' rendű, továbbá van rá tábla, ami szerint a motorosok nem mehetnek be valahova?
Ha valaki gyorsan megy, akkor azt a rendőrség elkapja.
Nem tudom, hogy a járműveknek van-e valami zajkeltési határértéke? -
poffsoft
veterán
Van-e itt valaki, aki fel tudna homályosítani Vista business (xp pro downgrade) OEM licence ügyében?
Adott az oem vistám, xp pro-m nincsen, de ezzel a licenccel xp pro-t akarok használni, amire a licence elvileg feljogosít. ekkor mi a menés?
m$ licencsupportja sokkhatást okozott, és máig nem tudtam feldolgozni: akkor megy a dolog, ha egyébként a fiókban volt egy xp pro licenc-em is. Akkor viszont mi a rák ez a downgrade jog? semmi értelme, szerintem....
Esetleg totyik, ahol ezt elmesélik nekem ?
(nyilvánvalóan licence-re rákeresek, mert van egy barátom...)
köcce!!!
-
Csyppa
senior tag
[link]
Nesze nektek fiúk-lányok, meg is kaptátok a feljelentést.
Ott volt néhány haver is, nem tudom miért volt jó nekik h. elmentek
-
Josh
tag
Most akadtam rá arra a topikra, hogy Magyarországnak tényleg van tengerpartja, de mire kiderült volna, hogy hol, addigra bezárták a topikot.
Megtudta végülis valaki, hogy hol van ez a tengerpart? Jöhet privibe is. -
csapos2
addikt
Viszkasz: Undorító vagy, hogy ma vedelsz, tegnap meg csak az orrcseppet nyomattad.
Egyébként köszönet NG-nek a finom kajáért, és a vendéglátásért. -
Whaskes
senior tag
most erre mit mondjak? olyan cuki vagy hogy féltesz
az alcohol is tönkreteszi az embört. behoztam a páleszt a szobába. így jó a móka 
mod: ng most megdööööglőőőőt! majd ha felkell mondom neki,
[Szerkesztve]
mod: hoppá, rájöttem! te nem is féltesz! csak az a bajod hogy kimaradtál a partyból!!
te is nyomnád, mi? 
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
A patronnal csak annyi a baj, hogy tönkrevág ha túlzásba viszed. Remélem nem egy szatyor patront vettetek. Amúgy jó móka aláírom

Ezt kérdezd már meg ngabor-tól: [link]
poffsoft: Na végre valami. Ellenben még mindig nem látom a képed. Ékezet nélkül esetleg? Vagy ImageShack?
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
#2802: nem gumicukros azért, csak én nevezem annak. amúgy banán és mindenféle finomság található meg benne. azért neveztem el gumicukrosnak, mert távolról tegnap este úgy láttam mintha az volna volna benne...
a patronal meg mibajod? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- NBA és kosárlabda topic
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...

. Nem szeretem se a túl édes se a túl íztelen dolgokat.

![[kép] [kép]](http://www.hidegkuti-autosiskola.hu/kreszszab/tabla_1/jarmuvekforg_14/14_42.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a010.gif)