Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Nem a játszótéren. Pár képet csináltam, sajna nem ott, hanem pl a vizimentőkkel, meg a légpárnásról.
A játszótérnek egyébként örülök. Festettünk, a srácok emg ''bológató kutyát '', meg hintát, meg várat, meg hintát építettek a lurkóknak.
Jahm és láttam fél méteres halat kiugrani a Tisza-tóból is
Jánoska: leül, csendben marad. -
tildy
nagyúr
Remélem nem hiányoztam nagyon

Építettünk egy óvodát (na jó, csak játszóteret), megküldtem 5000es fordulattal egy vizimentő-csónakot, és leamortizáltunk egy légpárnást
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Télapó van még? Régen láttam. Igaz, az offban sem forgolódom. Sőt a fórumban sem nagyon

Az októberről szeretnék vele értekezni.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Lehet ma valami a levegőben.

-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyuszi vagyok, képzem magam, nyúl leszek, majd vérnyúl, végül fasznyúl.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Meddig nyúl a nyúl?
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Látom már megint itt volt az a kis gennyes füles.
A nyuszi nem az asszony, hanem én. -
FehérHolló
veterán
-
csapos2
addikt
Na, lassan felkel a nyuszi, megyek a géptől, nehogy lebukjak.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem kívánok mögöttes tartalmat tulajdonítani a dolognak, egyszerűen csak tetszett. Gondoltam, megosztom.
-
csapos2
addikt
![[kép] [kép]](http://img146.imageshack.us/img146/3990/15405ks7.gif)
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem baj, lényeg hogy a 8-12-ig taró időre is megkapják a lóvét.
És így azért már elég jó órabérrel dolgoznak..
-
FehérHolló
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
hogy van wc a lakásban, ebből pedig arra következtettem, hogy vezetékes víz is van
Ez nem annyira biztos. Lehet, hogy ciszternából szedik az öblítéséhez szükséges vizet. Mosdás ebben az esetben a következő két formát öltheti:
2. Tiv (mivel ő a férfi) felhúzza vödörben a vizet, közben Kidus előkészíti a tüzet. A vizet valamilyen módon felmelegítik, majd felviszik egy magas helyre, hogy zuhanyozni lehessen majd.
1. Kötelet kötnek a derekukra, és beleugranak a ciszternába. A művelet után csörlővel, vagy humán erővel felhúzzák a kiindulási állapothoz képest tisztább delikvenst.
Egyébként a munkások megjöttek, 11:53kor.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Vagy például honnan tudjuk hogy nem Zágrábból jön egyenesen? Mert kb onnan is haza lehet érni 4 óra alatt, és lehet hogy éppen ott volt egy jó kis meló?
Vagy mondjuk mi van ha egyszerűen hazudik? Mert 1,5-2 órát okés hogy önhibán kívül lehet késni, de 4-et?
Vagy mi van ha épp a tegnapra igért munkáját csinálja, mert előre bevállalnak 8-10 melót, aztán nem tudják időre befejezni, mert olyan még nem volt hogy valamit előbb fejeztek vona be mint a megigért.?
De ha - mint az ebben az esetben is - nem az ügyfél fizet, legalábbis nem közvetlenül, akkor miért kelljen még a seggét is kinyalnom. Majd megyek ha jólesik. Ráér nem?
Sajnos az emberek nem nagyon adnak okot arra, hogy higgyünk nekik, vagy bízzunk bennük. Ritka, nagyon ritka ha kivétel van.
Egyébként annakidején az albérletben ugyanezt játszották el velem is, csak nekem 2 napot késtek, és két napig hol hazudtak, hol nem vették fel a telefont.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
A múltkori harcod Kidussal, rávilágított, hogy van wc a lakásban, ebből pedig arra következtettem, hogy vezetékes víz is van, ami feltételezni engedi, hogy valamiféle mosdási lehetőség is van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A garanciára gondoltam.
NG2: És ha nem tudja a számot, mert egy alkalmazott droid, és csak kiküldték egy helyre? -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
nem a kétkezi munkásokkal van a baj, hanem azzal, hogy reggel 8-ra ígéri, hogy ott lesz, és délben még nincs ott. egy délelőtt. ennyi idő alatt nagyon sokmindent el lehet intézni.
itt nem ltom, hogy jelen kedves megrendelőnk igaztalanul csesztetné a melóst, ha valamit ígért, tartsa be. ha nem tudja, akkor szóljon időben.
tiv: pest
-
csapos2
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Én azt hittem nálatok ilyesmi nincs. Honnan tudsz te ezekről?

NG2: Mert hideg front van? Egyébként pedig cseszletett már ''kedves'' megrendelő igaztalanul, csak ezért gondoltam, hogy talán az is előfordulhat.
Amúgy meg dögöljön meg minden kétkezi munkás, amiért nem érnek oda időben. Tehetik ezt azért, mert szarrá vannak fizetve. -
-
csapos2
addikt
Szóval az meg sem fordul senki fejében, hogy esetleg nem hazudik, tényleg a dugóban állt, vagy a főnöke baszlatta - talán ok nélkül - és amiatt kicsit kevésbé hajt, vagy egy másik kliens miatt késik, mert az sem volt ott időben?
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Garanciális javítás, nem mi fizetünk neki, hanem a ház kivitelezője. Szívsorompólapátot viszont kapni fog.
Szerelőknél/melósoknál ennyire általános a késés? - Eddig nem volt dolgom olyannal, aki időre ideért volna... Legalább hívna fel, hogy ez van, és ne nekem kellene hívogatnom.
(Még mindig nem ért ide - 3:40 késés.) -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Remélem egy homlokonverést megeresztesz neki egy szívsorompólapáttal mikor megérkezik. Az ilyen nem érdemli meg a pénzt amit kér a dologért. Mondd neki, hogy annyival kevesebbet fogsz neki adni, amennyivel kevesebbet kerestél volna amiatt, hogy elrabolta az idődet. Én be se engedném, és mikor megfordul hogy elmegy, akkor úgy rendesen izomból nekifutásból picsánrúgnám az ilyet.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eddig 3 óra 17 perces késés.

Szokásos kifogások: dugó, lerobbant, ilyesmik... F@szkivanmár, nyugodtan bemehettem volna ZH-t írni. -
FehérHolló
veterán
Egyébként elegem van a szerelőkből.
Múltkor késett másfél órát, így csak a későbbi vonattal tudtam visszamenni Pécsre.
Utána a hűtő ment tönkre, az az ipse is késett fél órát.
Ma pedig a fürdőt jönnek szétbombázni garanciális okok miatt. Miattuk kellett itthon maradnom, és így egy fontos ZH-t nem tudok megírni (írtam a tanárnak emailt, széttárta a karját, hogy ez van, nem tud velem mit kezdeni). Már 39 percet késnek. Lényegtelen, mert úgyis egész nap itthon kell miattuk maradnom (meg majd holnap meg holnapután is), de azért kicsit idegesít, hogy ha én oda tudok érni időre az esetek 95%-ában, akkor más miért rondít bele az életembe ilyesmivel.. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
egyelőre egyénileg.
-
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jah, én se értettem, hogy fejlődtem vagy ő írt érthetően?

-
ngabor2
nagyúr
ma reggel rájöttem, hogy a kedvenc sportom még mindig a fedettpályás mélyalvás...
-
BlacKSouL
addikt
Bocs, csak most jutok géphez.
''..spyware, meg egyéb ilysemik tudorához..'' -- ezt meg ki hazudta?
Szóval nem találkoztam még konkrétan ezzel, de itt írnak rá egyféle megoldást(angolul): [link] Sajna okosabbat én se tudnék hirtelen, csak hogy futtass le minél több keresőt, hátha ráizgul valamelyik, meg csökkentett módban, meg kikapcsolt rendszervisszaállítással. De amiket ott javasolnak progik, az úgy tűnik, hogy erre jók direkte, úgyhogy érdemes azokkal kezdeni a leírás szerint.
A vezérlőpult egyébként elérhető kéne hogy legyen a Sajátgépből is, a baloldali sávról az egyéb helyekben. És a kettő nem 100% hogy összefügg, de persze lehet.
De majd még nézegetem hátha jutok valamire. -
neduddki
nagyúr
HI!
mmmmm, kimaradtam az esti bulibol:- (((
udv
neduddki -
Sátán44
addikt
Szerintetek? [link]

-
PazsitZ
addikt
Megvolt már az 1000. szakmai hsz-em is

A végén még hasznos tagja is leszek a fórumnak
A nyuszilányokat én is szeretem.
[link]
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Szeretem, hogy az eső mindig és csak akkor esik,esik a legjobban, amikor utazok vagy át kell szállnom.
Ezenkívűl az autósokat is szeretem akik százzal tépnek a városban és beterítenek a járdán.
[Szerkesztve] -
Mag_
tag
Köszi az infokat!
-
Mag_
tag
Vki fel tud homályositani? Ez ki?
![[kép] [kép]](http://a2.fpn.hu/rezso.jpg)
Sok képet láttam már rola, szintén hasonlo beütéssel,tehát süt az egyénröl hogy meleg.
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hinnye... épp most találtam 2 üveg Sierra Antiguo-t a szekrényben, én nem szeretem, valaki nem cseréli el jófajta whisky-re, vagy veszi meg tőlem?

![[kép] [kép]](http://www.spirituosenworld.de/produkte/tequila/details/sierra_antiguo_gr.jpg)
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és azt komolyan gondoltátok, hogy egy üveggel iszunk meg 5en?

-
Ramius
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hogy ngabor2-t idézzem: IJB+

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos a netszolgáltatótok tiltotta le az oldalt vagy Tildy tett nyúl és Jánoska szűrőt a weblapjára. Szerintem 1-1 tálca sütiért kikapcsolja a szűrést. 

![[kép] [kép]](http://img455.imageshack.us/img455/7769/erdeya01rj3.gif)

![[kép] [kép]](http://www.rextra.hu/vasarlas/files/40-MiniSono_m.jpg)

![[kép] [kép]](http://ilovevodka.com/images/normal/96.png)