Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
JOHNNY ARANY:
THE BARDS FROM THE WALES1. Eduard king, English king
Nincs rajta semmi ing
It isn't rajta ing
Mégis king, british king.2. Only palást rajta
Beauty japán fajta
But nem azt nézte bárd,
Hanem, hogy kiabált3. How many river, Ja
And szántója a nagyszerű!
How many a pogány
In the Wales tartomány?4. The people is
Happy rajta, sír
Nincs más informésön
That's a pointos hír.5. Montgomery is the Castle
Hol aznap evening aludt
Mister Montgomery
Riglizte a kaput.6. Hamburgert, fishert S mi jó falat
Mi szemnek szájnak splendid
Hundreds szolga, mint hotel boy
A király felé lendít.7. Ti urak, ti urak
Ti hitvány dogok
Hát ne élje Eduárd?
A kirány igy dohog.8. You misters, you misters
You walesi bulldogok
A királyi háj, lájf
It's a big dolog9. Edvard king, English king
Mindent a lord majorra kent
Of course, hogy legvégül
Nem lett happy end!GERNER KÁROLY
-
tildy
nagyúr
Nekem is kell szülinapi torta

-
Road Runner
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
mapedig en jahut hasznalok, mer ugye sikeres stb.
meg ugye akadnak amerikai weboldalak is, ahova ir az ember
ketfelekeppen meg csak a pilotabarany tud irni
en meg egyfelekeppen sem
de azt ekezet nelkul -
ngabor2
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
aki krumplitortáról nem hallott, az se lehet sikeres

más: hogy lehet a zellerszagot eltüntetni a kézről?többszöri kéztisztítós és különböző szappanos kézmosásokon már túl vagyok. a hidegvizes kisbaltát és a plazmavágót inkább nem próbálnám ki, mert a kezem funkcionalitását meg akarnám őrizni, csak ez a szag...
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
150Ft.-ért adjuk. 105ft belőle a nagyfröccs
egy elvetemült ember szokott járni, de amikor ő ott van, akkor ki szokta inni az egész üveget. 
-
Road Runner
csendes tag
krumplitortarol meg nem hallottam, de a repatorta isteni
aki burgonyatortat eszik, nem lehet sikeres ember -
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
hmmm, ez a hsz.-ed azt a hitet erősíti bennem hogy ilyen műanyagpalackosbort fogyasztottál, nem is keveset
máskülönben honnan tudnád hogy fehér? 
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
"Egyébként meg tudom, hogy a szomszéd kövér macskájára hagysz mindent."
hálásabb jószág mint te.

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
hmmm, zalagyöngye jó lesz? közepes árfekvésű, minőségi folyóbór, mást úgysemérdemelsz.
-
FehérHolló
veterán
Tragédia történt! Elfogyott a bor, és nincs a vasárnapi ebédhez. Apuciiii! Gyorsan fuss el a kocsmába, és hozz!
Egyébként meg tudom, hogy a szomszéd kövér macskájára hagysz mindent.
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mire? arra hogy enyém a kocsma?
ne is álmodj rólla! kivettelek a végrendeletből kölök! 
-
FehérHolló
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Bocs, az extrém körülmények között való olvasást nem tanították általános suliban (pl kifutó tészta háttérzajban). Azóta hiányzik eme ismeretanyag.
Whaskes: Mindig azt hazudtad itt, hogy a kocsmában dolgozol. De most fény derült az igazságra.
Hujikolp: Ezek után egyértelmű, hogy mi lesz a tortában.
-
válasz
ladybug
üzenetére
2.-án suli, meg a szüleim dolgoznak, és ezért most lettem/leszek felköszöntve. 4 óra után meg lesz a torta
Az nagyon finom! Majd leírom, hogy mi volt benne, mert most még nemtudom.
(#3855) Whaskes: mint a mikocsipek felépítése.
(#3857) FehérHolló: Nemhiszem, hogy krumplis lenne, mert ez inkább zöldség-növény, nemillik bele, bár már láttam egy krumplis tortás receptet, mondtam is anyunak, hogy próbáljuk meg, de még nemhatároztuk el. Meg mondtam neki, hogy ha tud, vagyis emlékszik rá, akkor a tavalyi torta legyen, az nagyon-nagyon finom volt. Szerencsére Ő tudja. 4-kor majd mondom h mi volt benne.
Most mennem kell, mert megyek különangolra okosodni

-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bevenni vmi mást szoktunk. Várunk sajnos nincs, Péter nehezményezi is sokszor. Bevetni pedig a titkos fegyvert szoktuk.
Hujikolp: De hát nincs is másodika.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
énnekem is dógóznikéne, inkább kimegyek a kocsmába....
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
büdös kölke...
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyugalom. Pánikra semmi ok. Itt a bolondgomba, aki/ami bevethető az ilyen nehéz helyzetekben.

Hujikolp: Tegnap volt a krumliszedés, és ma ettétek meg az elvágot tkrumplik nagy részét különböző formában? Mert ugye a hibásakat nem lehet télire eltenni.
Egyébként majdnem sikerült elhinnem, hogy véletlenül volt csak ez az ebédetek, de aztán végiggondoltam, hogyan is történhetett.
-
mai ebédem: Krumplipüré hasábburgonyával, rántott krumplival és majonézes krumplisalátával.
Húúúúú de fincsi volt

-
FehérHolló
veterán
Szerintem átváltozik mérgében harci robottá, amikor megtudja, hogy itt a háta mögött kibeszélitek. Erre még rátesz egy lapáttal a génhibás oroszlán terve, így már senki nem fogja tudni megállítani. A fórum léte forog kockán, nem veszitek észre?!
Felelőtlenek vagytok.
-
Whaskes
senior tag
az imperialista bérenc suhancok, égő benzines üvegekkel dobálták meg 65.-ben a békésen lövöldöző szovjet tankokat.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mi a baj velük?
Fejed? -
(Kolombusz)
veterán
Lehet, hogy el fog halálozni a vga-m.
ATI Tray Tools a render ablakot nem nyitja meg, csak hibaüzenetet dob, 3d alatt meg néha artifactol.
Hurrá.Még húzva sem volt. Azért remélem 2D-ben kitart egy ideig.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nodefigy. Ip-t csak a nagybotusok latnak, ez azert eleg nagy utokartya a kezetekben, szoval ez igy nem er. Azert kivancsi lennek a nem nagybotusok kozul ki volt tisztaban azzal, hogy. Iraskepbol en spec nem jottem ra.
Peterket : nem hiszek neked
Amig nagy betu van a neved alatt addig ilyen temaban nem
Ja megvalami: 4 soros az alairasod
-
Whaskes
senior tag
gyerekek, mien zsidó az ameik szappant lop?
-
Csyppa
senior tag
(Naná hogy csak az F1 végére tudok felkelni...)
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
"bár szépen gyarapodsz"
Ohh, koszi. Ez Kidus nyelven valahogy igy hangzik, hogy "Uristen bazmeg, de kover vagy!"

De megigertem neki, leadom jovo tavaszig /mar voltam is lent egyszer a tredmillen...

-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Ezzel a csokkal en is ugyvagyok mint Peter, barhol, barmikor, csak nem mindegy kivel

Jelenpillanatban maximum a sorosdobozt csokolgatom, kekfeju elfem kidolt aludni mellettem, csak en vilagitok itt a laptoppal az olemben. Viszont 4:30-kor kelek, ugyhogy egy felora oszt en is kidolok
peterkeT: Khm, meg nem vagyok annyira veszes, csak 92-93 kg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Mit linkeljek, helikopterzugast?

/Itt van tolunk 3-4 blokkra kb 6 korhaz, odanyomulnak 15-20 percenkent a helikopterek, de ha epp nem azok, akkor a tolunk ket es fel merfoldre levo repterre jonnek a UPS-es 747-esek, ami szinten egy audiovizualis orgazmus/.
peterkeT: De lesz net, este ugyanis a regi apartmanomba terunk vissza, ahol most muter foglal el egy szobat a harombol

Viszont napkozbe vadvizi evezni akarok, meg vizeseseket nezni, meg medvekkel birkozni

-
tiv83us
veterán
Egyszeruen imadom a szombat estet a downtown-ban. Helikopterzugas a pofamba, szirena, ordibalas, motorzugas, lovoldozes...
No, mar csak egy het es 7 napra eltununk kicsit a hegyek koze, good ol' Caroilna-ba
-
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én sajnos már nem csokolozhatok csak ugy bármilyen kapualjban.
Bar a sikeres emberek buli utan szigoruan csak csokoloznak...jut eszembe, csokolozni csak a sorvisrli party elotti napon, szigoruan. utanna annyira nem jon be...

sszebugoztam: de moista hogyan jon a kepbe Lady????
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
persze, és neked nem nyúlták le az önarcképedet

-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nincs erre egy modi?
mi van a rangokkal, most télleg?
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

egyébként, nem, nem vagyok zsidóóóó. azok egyébként is gazdagok, én meg sajnos nem vagyok az...