Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nincs kedvem dógozni

-
frame>24
addikt
már rios5 1.01 patch
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt. ilyenkor frissen kellve, üvölt a boten anna, mindjárt behozok egy kv-t. húúú de fúrcsa egy álmom volt.... már azért érdemes volt lefeküdni....
-
Lord Zero
addikt
az egyes adatlapokon immáron megjelenik és látható az utolsó feltűnés ideje
vannak viszont bizonyos júzerek, akiknél ez a dátum egy pár évvel korábbi időpontot jelöl, noha nincs egy-két napja, h hozzászóltak.. (refresh sem segít)
ez bug, vagy egy átállás/frissítés folyamatának egy momentuma? -
Finwe
őstag
Bocs, csak ki kellet próbálnom
-
PazsitZ
addikt
Áh itt suliban mindig újra és újra be kell jelentkeznem, mert több IP-ről (asszem 4) "közlekedik" a net

Janoska26: 6kor még talán korán volt, már kocsmáztunk, biliárdoztunk is, most meg suli.
-
csapos2
addikt
Jancsi, beszélj a szeretetről, olyan szép dolgokat szoktál mondani.
-
Deathjay^
tag
na most lépek, ha d.u nem jelentkezem be akkor keresettek, mert eltűntem a magyar oktatás legmélyén

-
válasz
csapos2
üzenetére
csecses kedves menyecske, az lenne csak kedvemre

Deathjay^: Bőven elég nekem az az 1 asszony is aki van, nem vagyok én telhetetlen, piát azt meg rágja a szarvas, attól a sok bugyborékolástól úgyis csak rámjönne a pisilhetnék, oszt gyakrabban kéne tőle szaladgálni, mintha söröznék
-
Deathjay^
tag
valaki nem akar bejönni helyettem a suliba?

-
Deathjay^
tag
Jó reggelt.
Megint lehet suliba menni...
-
Deathjay^
tag
Jó reggelt.
Megint lehet suliba menni...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én is 6:40kor kelek.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az
Nade én is jó éjt! -
Winner_hun
félisten
Múlt héten elhatároztam hogy este 10-kor fekvés aztán reggel 6-kor kelés. Most aztán nagyon összejött. A 6 órai kelés az megamarad, de a fekvés... még azon agyalok hogy elmaradjon, de inkább nem. Szóval jóéjt mindenkinet.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van egy fotó a gépemen. Tuggya mire gondolok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csapos: oda se neki
Igen az egy láb, van 3 is.#3234: Le tudtam játszani.
#3237: még emlékszek arra Race ilyenkor mit szokott volt mondani

-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szegény kis R2D2, rajta élezzük a nyelvünk, pedig olyan kis aranyos a kerek feje, meg a kék lába, vagy mi az neki oldalt.
Cickány, asztalos vagy már?
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Neked hogy van a szerkesztve felirat ott? Magad írod oda?
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Aki ket hetig pizsamaba alszik es nem visel kozben bacc pacskert, az ... az tudod...

-
tiv83us
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet eloszor a bongeszodet kene bugtalanitani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Esetleg le tudod tiltani egyszerre:
Futtatásban indítsd el a gpedit.msc eszközt, keresd meg a Számítógép konfigurációja/ Felügyeleti sablonok/ Rendszer ágat, itt engedélyezheted egyszerre az Automatikus lejátszás kikapcsolását, engedélyezését, vagy a nem konfiguráltat. De olvasd el hozzá a magyarázatot is.
Szerintem egyszerűbb a TweakUI-ben meghajtónként vagy cd és eltávolíthatók kezelése. -
Winner_hun
félisten
Ilyen nincs. Írom a bugos topikba, hogy mi van, erre újraindul a böngésző. Fááááákkkkkkkkkkkk

Najó. Végre van auto belépés ph-ra, mostmár feltehetem a firefox 2-es verzióját. Most meg is teszem.
[Szerkesztve]
-
Amíg nem lépek tovább a következő napomra.

Köszönet a fejlesztőknek, h. 900. napomra "megajándékoztak" a RI/OS R5-tel.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát aktív meghajtónál van egy olyan lehetőség(vagyis ha épp bent van a pen.) hogy Tulajdonságok-ban Automatikus lejátszás-fülön a milyen műveletet hajtson végre, és megadod neki hogy semmilyet, és ezt beállítod az összes méfia-típus, Zenei, kép, vegyes, stb-re is. Elvileg ennek le kéne tiltania, de félek hogy nem 100%. Valahol megvan hogy hogy lehet tutira progi nélkül, de most nem találom. TweakUI meg igen hasznos funkciókat rejt, és többek közt ezt is be tudod állítani egy helyen az összes meghajtóra.
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hasonló volt a kérdésem a nem publikus tesztidőszak alatt, sajnos Panther válasza az ideiglenes adatbázisban volt. Majd talán jön egy moderátor, aki jobban figyelt az iskolában.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tiltsd le a meghajtó autorunját. Powertoys TweakUI-val csináltam én is mikor egyszer kaptam egy autorun vírusos pendrive-ot kölcsön.
mod: mondjuk ez csak állandó gép esetén megoldás, de ha a pendrive-ról törölsz minden autorun-jellegű fájlt, akkor szerintem megszűnik a dolog. Ugyanolyan elvű, mint a cd-ken az autorun. -
Winner_hun
félisten
Meg valaki elmagyarázhatná nekem ezt a listázást, mert nem értem. Volt 24 hozzászólás, hozzászóltam a topikhoz (ehhez) aztán ahelyett, hogy az enyém lett volna legfelül, még az utolsó kettőt betette elém, szóval az enyém a harmadik az adott oldalon.
25-ös listázás. Remélem érthető, hogy mi a bajom.Jó, ezt sikerült kétszer elküldeni... akkor az előzőt kiveszem.
[Szerkesztve]
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ne dugd be!
-
Winner_hun
félisten
Aki ért a pendrive-okhoz:
Adott egy pendrive, amit ha bedugok, egy beépített reklám mindig elindul. Ezt valahogy ki lehet iktatni?
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az asztalra?