Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát, negyedikes voltam, meg szerelmes, ő 4 évvel fiatalabb. Aztán állandóan rajta lógtam, mikor megtudtam hogy Nicolas Cage a kedvenc szinésze, akkor megtanultam mindent róla, filmjeit, életét, stb. akkoriban volt ez a film is. Aztán megegyeztünk abban, hogy ő nem tud elképzelni maga mellett, tehát lcsb. Beleegyeztem, de persze ugyanazt csináltam. de legalább ő nem érezte magát feszélyezve. Aztán összejött azzal akitől pár hónappal korábban még hozzám menekült ha meglátta. Aztán én Pestre jártam, néha hazajöttem kicsit szivatni magam bementem suliba, a barátnőivel dumálni. Aztán ő is Pestre járt, és együtt mentünk a buszon, és aztán ő nagyon beszabadult a pesti szabadságba, hirtelen azt hitte mindenkivel lehet barát, mindenkire jut ideje, és mikor én ezen kicsit besértődtem mert ugye mégsem mert rajtam kívül mindenkire jutott ideje, akkor ő meg egy eléggé félreértett mail miatt nagyonnagyon. Amit nem is én írtam, hanem nekem írták, de eljutott hozzá. És akkor már magyarázkodhattam...hiába. Azóta is szerintem úgy utál mint senkit, nekem meg néha eszembejut..
De a legdurvább, részben másik sztori: én elsős voltam, a lány 8.-os. Együtt táncoltunk egy együttesben. Én bele voltam zúgva, ő belém nem. Ő elkerült Pestre gimibe. Én lehúztam itthon még 3 gimi évet. Ugye 4.-ben aztán volt ez a fenti sztori. A fenti lány mit ad isten, ugyanabba a suliba ment, mint ez utóbbi 3 évvel korábban. De hogy tetézzük a bajt, még szobatársak is lettek... ilyen a világon nincs

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- Hővezető paszták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest