Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát, negyedikes voltam, meg szerelmes, ő 4 évvel fiatalabb. Aztán állandóan rajta lógtam, mikor megtudtam hogy Nicolas Cage a kedvenc szinésze, akkor megtanultam mindent róla, filmjeit, életét, stb. akkoriban volt ez a film is. Aztán megegyeztünk abban, hogy ő nem tud elképzelni maga mellett, tehát lcsb. Beleegyeztem, de persze ugyanazt csináltam. de legalább ő nem érezte magát feszélyezve. Aztán összejött azzal akitől pár hónappal korábban még hozzám menekült ha meglátta. Aztán én Pestre jártam, néha hazajöttem kicsit szivatni magam bementem suliba, a barátnőivel dumálni. Aztán ő is Pestre járt, és együtt mentünk a buszon, és aztán ő nagyon beszabadult a pesti szabadságba, hirtelen azt hitte mindenkivel lehet barát, mindenkire jut ideje, és mikor én ezen kicsit besértődtem mert ugye mégsem mert rajtam kívül mindenkire jutott ideje, akkor ő meg egy eléggé félreértett mail miatt nagyonnagyon. Amit nem is én írtam, hanem nekem írták, de eljutott hozzá. És akkor már magyarázkodhattam...hiába. Azóta is szerintem úgy utál mint senkit, nekem meg néha eszembejut..
De a legdurvább, részben másik sztori: én elsős voltam, a lány 8.-os. Együtt táncoltunk egy együttesben. Én bele voltam zúgva, ő belém nem. Ő elkerült Pestre gimibe. Én lehúztam itthon még 3 gimi évet. Ugye 4.-ben aztán volt ez a fenti sztori. A fenti lány mit ad isten, ugyanabba a suliba ment, mint ez utóbbi 3 évvel korábban. De hogy tetézzük a bajt, még szobatársak is lettek... ilyen a világon nincs

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest