Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz 7 #17365 üzenetére

Hát, negyedikes voltam, meg szerelmes, ő 4 évvel fiatalabb. Aztán állandóan rajta lógtam, mikor megtudtam hogy Nicolas Cage a kedvenc szinésze, akkor megtanultam mindent róla, filmjeit, életét, stb. akkoriban volt ez a film is. Aztán megegyeztünk abban, hogy ő nem tud elképzelni maga mellett, tehát lcsb. Beleegyeztem, de persze ugyanazt csináltam. de legalább ő nem érezte magát feszélyezve. Aztán összejött azzal akitől pár hónappal korábban még hozzám menekült ha meglátta. Aztán én Pestre jártam, néha hazajöttem kicsit szivatni magam bementem suliba, a barátnőivel dumálni. Aztán ő is Pestre járt, és együtt mentünk a buszon, és aztán ő nagyon beszabadult a pesti szabadságba, hirtelen azt hitte mindenkivel lehet barát, mindenkire jut ideje, és mikor én ezen kicsit besértődtem mert ugye mégsem mert rajtam kívül mindenkire jutott ideje, akkor ő meg egy eléggé félreértett mail miatt nagyonnagyon. Amit nem is én írtam, hanem nekem írták, de eljutott hozzá. És akkor már magyarázkodhattam...hiába. Azóta is szerintem úgy utál mint senkit, nekem meg néha eszembejut..

De a legdurvább, részben másik sztori: én elsős voltam, a lány 8.-os. Együtt táncoltunk egy együttesben. Én bele voltam zúgva, ő belém nem. Ő elkerült Pestre gimibe. Én lehúztam itthon még 3 gimi évet. Ugye 4.-ben aztán volt ez a fenti sztori. A fenti lány mit ad isten, ugyanabba a suliba ment, mint ez utóbbi 3 évvel korábban. De hogy tetézzük a bajt, még szobatársak is lettek... ilyen a világon nincs :Y

Aktív témák