Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Azért kell jel ismerős környéken, mert még nem tudtam ismeretlenen kipróbálni, sőt sehol sem, így gondoltam most elkezdem.
Igazából, hogy őszinte legyek, nem sokra jó a hétköznapokban, én is tisztában vagyok vele. Adott volt a telefonom, amihez tudtam szerezni egy GPS vevőt, egy PNA árának a töredékéért.
Kirándulásokon, túrákon viszont nagyon jól jön. Hétvégén pl. két ismeretlen helyre kell mennem, ismeretlen városban, 2 hétre rá szintúgy.
Nyaraláskor pláne.
Meg én olyan vagyok (sajnos), hogyha valamit a fejembe veszek, akkor attól nagyon nehezen tágitok.Ezt a fejembe vettem...
-
csapos2
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ehhh...öreg vagyok én már ezekhez a kütyükhöz, nekem a telefon beszélgetésre kell.
(Kolombusz): És egy ismerős környéken mire kell neked a jel? Egyáltalán mire jó egy ilyen a hétköznapokban?
bandus: Mindent én sem tudhatok. ;) Na majd megkérdezzük a Jokert.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak egy kérdés: a telefont miért a kezedben hordod?
-
(Kolombusz)
veterán
Nem túl meglepő módon, 4 emeletes társasház második emeltén, zárt térben nem talál GPS jelet a vevő.

Mellettünk nagy irodaház, így valószinűleg a teraszról sem találnék semmit.
Nembaj, most úgyis töltődik a kicsike, aztán majd kimegyek vele a sétálóutcára. Nem fognak érdekesen nézni rám, egyik kézben telefon, másik kézben GPS.
-
-
tiv83us
veterán
moderatorapuka kicsit bejelentkezik alattomosan

nagyon boldog vagyok es mindenkinek kosz aki drukkolt a gyerekeknek
/gondolom meg alszanak/
moderatorapuka meg megy dolgozni
ja Tildy: karacsonyi ajandek elkuldodott pilotabaranynak, persze minusz szaloncukor
Race: ha osszekaptok jovore egy /vagy tobb/ repjegyre valot, akkor lakas, kaja pia biztositva
oreg tiv uzenetet olvastatok
aki most happy -
tiv83us
veterán
Asszony hazaert, ugyan 2 es fel oras kesessel es el elhagyott csomaggal, dehat semmi sem lehet tokeletes.

Ps: Baze baranyka, meg en a klotyon meselem a nagy sztorit, erre lelosz par masodperccel...
peterkeT: A sakkozas asszem ma ejjel /vagy mar reggel van
/ maximum durmolas kozben fog bekovetkezni 
csapos: Asszem az pont abban a taskaban van, ami nem tunt el (
), az elveszetett meg majd holnap hazhoz hozzak. Kosz az erdeklodest 
-
Bash
őstag
Hazaértünk, megvan a két gyerek is. Igaz 10:40 helyett 1:20-ra ért be a gép, meg az egyik csomaggal is akadt egy kis gond, de az a lényeg, hogy itthon van mindenki épségben.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére

Najó de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy hazaért-e szerencsésen. -
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
alt + F4

-
marsu
veterán
Jóreggelt földlakók!
Jó kis szombati nap van, hétvége meg minden!
Lesz ma jóidő?
Lehet menni a tengerpartra?
-
Integra
titán
kitartás

-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
persze, gondoltam hogy komolynak gondolod. De -outsiderként -annyira szivembe lopta magát, hogy- mint látod- köszönettel birtokba is vettem!

-
-
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
a romapecsenye akadt meg a torkán, ugye?
Nem beszélve arról, h. anno olvastam róla, hogy a 'roma' mint ember=férfi jelentésű (talán oláh?) szó, még helytelen is nyelvészetügyileg a cigány szalonképesebb szinonimájaként..... de remélem, ezután az ombuccmén majd kitalálja h. aa alrassz(
) szerint a cigányt romuldo, roma, csáko, lamo néven lehet majd csak megnevezni (oláh,beás, stb) 
Ya, bennem nincs sör - sajna....
egyébként meg teljesen egyetértek.
A személyiségi jogaid is csak akkor válnak elsődlegesen fontossá, amikor gazemberséget tettél, amíg törvénytisztelő á.p. vagy, le se sz@rja senki a szem. jogaidat... -
csapos2
addikt
Winner öccsének: Itt az idő, hogy az elszenvedett sérelmeket orvosold egy kis F8 nyomogatással.
Más: Enni így is lehet [link]![[kép] [kép]](http://img392.imageshack.us/img392/8931/18mg6oe4.gif)
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
opera sux, tab+enterre baszik elküldeni a hsz-t. Viszont keresőrészen meg elküldi, ahol más böngésző nem. Itt valami nagyon el lenni állítva

-
Winner_hun
félisten
Más a debreceni víz íze mint a gödié

A gépembe a logmain segítségével negyedik próbálkozásra be tudtam lépni, de természetesen írányítani nem sikerült
Opera sux
(ff-al és ie-vel eddig ment, ezzel nem hajlandó
öcsémnek, ha olvassa: a torrentjeimet futassad, ne állítsd le
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok a cigányok akik tisztességesek, és valóban szociálisan be tudtak(ilyen vagy olyan okok következményeként) illeszkedni a(z elméleti többségű) magyar(nak mondott) származású népcsoport normálisabb és tisztességesebb tagjai közé, azok nem foglalkoznak azzal hogy hogy hívják őket, ők szívesen hívják magukat is cigánynak, hiszen számukra annak nincs negatív felhangja. Azok akik nem érdemlik meg hogy szociálisan társadalomra érettnek nevezzük őket, azok kibaszatosan kikérik maguknak, hogy ők nem cigányok, ők romák. Az ombudsmanok meg ezt erősítik, hogy a cigány szó ledegradáló, ezért romának kell hívni őket.
Romakereket hányok mikor a romazenészek a kisvendéglően romazenét játszanak, és a szomszédomnak romaútra megy a falat. az volt a buzi aki ezt a roma szót egyáltalán bevezette a köztudatba.
De mindenesetre nekem az akit emberszámba tudok venni (az egyébként szerintem alacsony toleranciaszintemmel) az cigány; míg akit nem nagyon látok szívesen 500km-es körzetben, azt romának hívom.
(Azért meglehetősen besöröztem, szóval így értékelni szavaimat, de azért ezt gondolom) -
poffsoft
veterán
lihó!
smét itt.
neduddki???
#2824: esxöm, nem én voltam!!!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi meg láttunk a kocsma előtti teraszon sörözgetve, négy rom... szóval hátrányosan az életnek nekivágó fiatalt sétálgatni, akikből kettő igen el volt egymás anyázásával foglalva, a parkoló kb 1,5 m-rel van lejjebb, egy betonfal teteje alulról nézve, fentről meg az a járda, na mindegy, ott egymást lökdösték, az egyik konkrétan üvöltözött, de már mindenki őket nézte, aztán be akartak szállni egy Fiat Ulysse-be, ami ugye szegényeknek gyártott nagyon olcsó népautó, de a csávó csak ordított, és nem tudtuk mi is történik, majd egymást pofozgatták, de már látszott, hogy a gyerek vagy túl sok gazdaságosvodkát, vagy túl sok technokolt nyeldesett, mert nem nagyon látszott épeszűnek. Aztán még páholták egymást, mikor elcsorgott arra egy rendőrautó, persze hogy kuss volt addig, de aztán a közelben sétálgató társaság szólt a rendőröknek, hogy kukkantsanak már oda, az meg is történt. Na lényeg a lényeg, a gyerek még fél órát vagdalkozott a rendőrökkel, meg pofázott, meg baszakodott, akkor aztán keményítettek a zsaruk is, kihívtak még egy pár embert, meg a mentőket, aztán már csak azt láttuk, hogy megjön a mentő, és a hülyegyereket 5 helyen leszíjazva, hátrabilincselt kézzel, hasravágva, arccal a hordágyra kötözve beteszik(bekúrják) a mentőbe, és eltépnek vele. Majd az időközben összecsődült fiatalokat szétzavarják, és mindenki megy a dolgára, ki vissza a kocsmába, ki sétálgatni a forró nyári 15 fokban.
-
EQMontoya
veterán
nah, back... láttunk 1 gyereket, olyan részeg volt, h nem birt felszállni a villamosra, amig végülis nem csoda, azt tekintve, h 2 ajtó közötti részen próbálkozott

-
tiv83us
veterán
Megerkeztem Bash-ez, egesz szepen fogadott, meg a kocsijat is sikerult megtalalnunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Florida meg mindig gyonyoru, mar csak Kidus hianyzik innen /aki epp az Atlanti Ocean felett repked/.
Szoval Life Rulz, Bash meg suxx, nem tud meg nyomtatni sem wirelessen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marsu
veterán
Hétvége van és nincs jó idő ...

-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
A hogy nem a Tied, Te KergeBIrka, Akarom mondani KergeSzamar:- )))
udv
neduddki
p.s. a 140 oras 1050mt-ben mind a harom polarszurot kell cserelni 22/db + szereles /japanban gyarcsak le:- )/ es tszelnoki engedejjel megint hazasetaltaam az egyik sanyo-t /meg nem vot idom megnezni, hogy 51 v. 56:- ( amugy tokmind1/
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet Thrawn lesz az új legjobb barátja

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ maximum durmolas kozben fog bekovetkezni

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/buksi_tapsi.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/ekszit.png)

/

Opera sux