Hirdetés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát mi Veszprémből reggel kilenckor indultunk a barátainktól és délután négykor már Trogirban voltunk, ezek szerint mi tempósabban mentünk.

Mondjuk nem is ártott, elég nehezen kaptunk szállást, volt vagy 2 óra gyaloglás Kastelaban, mire kaptunk egy jó helyet.
Idén már le van foglalva, mert nagyon jól éreztük magunkat náluk. -
-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
te.. te john holmes.. te rocco.. te kamera-adonisz... ez igaz???
bazzzze

pazsitz 3637: felszopó a hivatalos magyar megnevezése (és meg kell mondanom, igen érzékletesen eltalálták - nomen est omen)
szerk.
ja, látom megelőztek
nos, szakmabelivel soha, semmilyen vitába...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
igen,mert megint előjött mint téma,és valaki kíváncsi volt.Istenem ne idegesítsetek már lapozzatok vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nahát pedig a 15 cm csikló már majdnem...
am. ha így kiakadtok néhány cafattól meg vértől mi lesz ha feleségetek szülni fog ?Nem akartok apás szülést?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
teljesen egyetértek.. ez már nem is álszentség, hanem loál.. a szerencsétlen minipénisz (leginkább endokrin betegség miatt szokott lenni, amúgy) az úristen most majdnem elokádtam magam-kategória, ám a szép napokat látott inkvizítorokat is ámulatba ejtő fasz/here/pinatrancsír az nem zavar billogot kap
ez olyankor szokott lenni, mikor az identitás serken és zavarban van.. gondolom.. majd elmúlik
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
hm, ez koszorúzás volt, azt hiszem..
végszónak örkény (ismét) jut eszembe:
Engem kemény fából faragtak!
Tudok magamon uralkodni.
Nem látszott rajtam semmi, pedig hosszú évek szorgalmas munkája, tehetségem elismerése, egész jövőm forgott kockán.
- Állatművész vagyok!
- Mit tud? - kérdezte az igazgató.
- Madárhangokat utánozok.
- Sajnos - legyintett - ez kiment a divatból.
- Hogyhogy? A gerle búgása? A nádiveréb cserregése? A fürj pittypattyolása? A sirály vijjogása? A pacsirta éneke?
- Passzé - mondta unottan az igazgató.
Ez fájt. De azt hiszem nem látszott rajtam semmi.
- A viszontlátásra - mondtam udvariasan, és kirepültem a nyitott ablakon. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bennem felmerült néhány kérdés a táborral kapcsolatban. Amúgy semmi.
Na, de azért felteszem.
Loretto, te kroki! (hmm ez majdnem broki lett
)
Jössz a táborba?
Márkocka jön-e?
VladimirR jön-e? Ha nem, megmondom Apámnak, hogy adjon neki valami olyan injekciót, amitl leszárad a pöcse.
-
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
a romapecsenye akadt meg a torkán, ugye?
Nem beszélve arról, h. anno olvastam róla, hogy a 'roma' mint ember=férfi jelentésű (talán oláh?) szó, még helytelen is nyelvészetügyileg a cigány szalonképesebb szinonimájaként..... de remélem, ezután az ombuccmén majd kitalálja h. aa alrassz(
) szerint a cigányt romuldo, roma, csáko, lamo néven lehet majd csak megnevezni (oláh,beás, stb) 
Ya, bennem nincs sör - sajna....
egyébként meg teljesen egyetértek.
A személyiségi jogaid is csak akkor válnak elsődlegesen fontossá, amikor gazemberséget tettél, amíg törvénytisztelő á.p. vagy, le se sz@rja senki a szem. jogaidat... -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ilyen magas tartományban a szervezet nem a zsírt, hanem az izmot bontja le. Szóval ha a zsírvesztés a lényeg, akkor inkább kevésbé erőltesd meg magad, kb 40 percig, ne ess át a ló túloldalára
Persze a legeslegfontosabb a táplálkozás. Először annak kell rendben lennie. -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
No, akkor említsük meg a zöldbabot is. Nálunk ez az egyetlen zöldségféle, amit még rakott formában sem nagyon esznek meg. Sem Péter, sem Borka. Réka egyenlőre nem nagyon válogat.
A karfiol, a karalábé csak csínnyával, a káposzta talán 3-4 féle formában. A lencse és a bab pedig nagyon kelendő. A sóskát csak ketten szeretjük, a gyerekek nem. A krumpli pedig enm kérdéses, jöhet bármilyen formában. A borsót leves-, főzelék- és köretként is megesszük.
A fehérrépa csak ízesítésre kell, a sárgarépát pedig egyik gyerekem sem eszi meg főtten, csak nyersen.
A kukricát viszont szeretik.
A zeller jutott még eszembe. Csak úgy magában nem szeretem, nem ízlik. Anya egyszer csinált olyat, hogy sajtot és sonkát tett 2 szelet zeller közé, és ezt panírozta be. Na, az nagyon finom volt.
Jut eszembe...Tök. A tökfőzeléket szeretem, bár inkább cukkinifőzeléket szoktem készíteni. Rántottan is inkább cukkini. A padlizsánt pedig tavaly kedveltük meg. Rántottan és krémként is nagyon finom. Hát még a muszaka. Nyami.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ugyeugye, tejes-zsemlés,fokhagymásos, belefőttojásos upgrade2 version...
sóska,főtt tarja krumplipüré? nem jáccik???
ja.
Pedig a zeller sem rossz téma, meg a spárga sem, meg a mángold verzió..
Személy szerint a karfiollevest hoznám győztesnek, pici ecettel, kis tejfellel...
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne is mond, elcsesztem egy csomó képet, mert automatával fotóztam (nem is nagyon akartam fotózni, mert akkor nem látok semmit, én akartam inkább élvezni a saját szememmel az egészet, befogadni a látványt, érezni a régi idők, korok hangulatát ha már ott vagyok), és HI ISO-ra volt állítva, amit nem vettem észre.

-
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
meg különbenis, elvileg amikor regelsz, akkor elfogadsz valamit, amit sose olvasok el, kivéve itt a ph! n
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
meg akkor mi az iwiw? beperelem
Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://data1.blog.de/blog/w/wulfweard/img/Condom_Advertisements_5.jpeg)

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/lol/lolsroyce.gif)