Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Félreértesz, nekem semmi bajom az időjárással, 90°F felett érzem jól magam. Ha nem végzek fizikai munkát, akkor még csak meg sem izzadok.
Engem a nyavalygás zavar csak, már sokadik topic-ban szúrt szembe.
peterkeT!
Itt is van medence szökőkúttal, 6 tó is, meg sokminden más, de én nem kürtölném ki, hogy meztelen gyerekekkel pancsolok. -
Bash
őstag
Kezd kicsit unalmas lenni ez a hőség, meleg van, nem lehet meglenni a napon... és hasonló panaszkodó variánsok.

-
Bash
őstag
válasz
REDeath
üzenetére
Attól függ USA melyik részére utazol, de repülővel ha jó a csatlakozás (1-2 óra), akkor kb. 15 óra alatt ide lehet érni, hajóval még nem voltam.
Raceam!
Kicsit le vagy maradva: [link]. Mostani helyen kicsit messzebb van a medence a teniszpálya mellett, viszont van 6 kisebb-nagyobb tó tele kacsákkal, halakkal, vidrával...
-
Bash
őstag
5 nap és ~1050 négykerekű mérföld után visszafoglaltam a szobám. A gyermekeket felraktam a gépre, és útközben a reptér felé még csináltam róluk egy képet: [link]. Ha minden jól megy este 10 körül otthon landolnak Louisville-ben.
-
Bash
őstag
Íme a gyerekek orlandoi találkozása: [link].
-
Bash
őstag
Hazaértünk, megvan a két gyerek is. Igaz 10:40 helyett 1:20-ra ért be a gép, meg az egyik csomaggal is akadt egy kis gond, de az a lényeg, hogy itthon van mindenki épségben.
-
Bash
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
Én is épp tegnap vittem el a kb. 5 éve gyűlő 1 centeseket a közeli supermarket-ba. 6 db teli Pringles doboz, közel 22 kg volt. Szépen beleöntöttem az érmés masinába, az pedig bőszen számolt. Kétszer kellett hívnom a CSM kiscsajt, hogy cseréljen zsákot a gépben, mert megtelt. 3-4 perc alatt végzett is a gép, kis híján 8000 db 1 centest számolt, nyomtatott nekem egy kis papirost, amire a pénztárban megkaptam a cash-t. 8% díjat lecsípett a gép, de azt a $6-t nekem megérte, hogy ne kelljen foglalkoznom vele órákat.
-
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mifelénk thermal grease-nek mondják és lacquer thinner-el mossák le.

-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Teljesen őszintén válaszoltam, vagy elhiszed vagy nem. Néha jól jönne a GPS, de azért nem fogok párszáz dollárt kiadni, hogy utána egy kábel akadályozzon a középkonzol mindennapos kényelmes kezelésében. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy hozzáférjek a légkondi vagy éppen a rádió kezelőgombjaihoz anélkül, hogy kerülgetnem kelljen egy feszesen lógó spirál kábelt. Jelenleg nincs szükségem rá, eltalálok ahová menni akarok. Mondom ezt egy olyan helyről, ahol északra is mehetek majd 500 és délre is 350 mérföldet úgy, hogy át sem léptem még az állam határát, és az elsődleges közlekedési jármű a gépkocsi.
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Nincs, és nem is szeretném, ha mindenféle kábelek lógnának keresztben a műszerfalon. Ha új helyre megyek, akkor veszem a fáradtságot és megnézem előtte Google Maps-en, bár ő is átvert már egyszer, még szerencse, hogy észnél voltam. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több út van itt, mint Budapesten, Zalaegerszegről nem is beszélve, mégsem szoktam eltévedni. Megérteném peterkeT igényét, ha hetente háromszor költözne a vízüzem, de ezt nem tartom túl valószínűnek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- EAFC 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest