Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Starjánban meg megállsz a hivatal előtt, szóba elegyedsz későbbi ellenfeleiddel, majd mikor Security úr megnyitja a menyeknek kapuját, akkor szemellenzőt feldörrented, és árkon-bokron átrobogsz a jegykiadó gépig, ami nem működik, vagy manuálisan a 2.számú Security úr nyomogatja aszerint hogy hova akarsz menni. A legelső sorszám eleve huszon x. Majd kényelmesen leülsz a derékszöghátú embereknek tervezett műbőrfotelbe, és vársz, reménykedve a max 1 órában, hiszen te voltál a 3-4. Namost pl 8:03-tól 11-ig vársz úgy, hogy minden ablakban, minden ajtón jönnek-mennek ki-be az ügyfelek, nincs sorszámuk, nincs semijük, csak rengeteg papírjuk, de te csak ülsz és vársz az egy darab sorszámoddal. Majd lecsekkolod, hogy délben már bement a kettővel előtted lévő, már nincs sok. Kb fél2-kor megy be az előtted lévő, ekkor már számolod az előtted közlekedő ügyfeleket, és csak dél óta 3-400 emberig eljutsz. Majd végre kipittyen a sorszámod, odatépsz az ablakhoz, és 6 perc alatt végzel. ??

-
BlacKSouL
addikt

-
föccer
nagyúr
Megvagyok az utolsó vizsgámmal is, ami a jogsihoz kell. Ha minden igaz, akkor köv hét vége fele kézhez is kaphatom a papiromat

üdv.: föccer -
Nimrod
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem lehet, hogy az egy másik teló?
-
(Kolombusz)
veterán
Ejj, wazze visszakaptam a Motorolámat szülinapi ajándékként a szerviztől.
Like new... De komolyan wazze, lecserélték a sérült hátlapi brotisáomat is, befóliázva, stb...
Megérte basztatni őket emailben.
Úgyhogy mostantól van egy eladó V3i, ha kell valakinek.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Tegnap fél5-kor eljöttünk a cégtől haza, de már idebent akkor nem lehetett mobilt, távolságit, különleges számot hívni, pedig ugye mi vagyunk a szolgáltató, és a központban vagyunk. Na sebaj. Hazamentem, kajáltam, fél6-tól nézem, nincs internet, nincs átjáró, nincs DHCP-szerver. Remek, volt már ilyen, majd begyógyul. Elmentem sétálni, közben hívott haver, hogy nekik nem kábeles, hanem ADSL netjük van, de nem műxik, mi a hibabejelentő száma. Megmondom neki mind3at, azt mondja nem hívható egyik sem. Mondom mobilt már bentről se tudtunk hívni. Hazaérek, még mindig nincs net. Próbálom hívni a 1221-et, de ugyanúgy nem kapcsolható, mint idebentről a mobil. ?? Kérdem a srácot, azt mondja nem lehet csak helyi hívást kezdeményezni, és se ADSL, se kábeles net nincs a körzetben. Tehát hibát nem lehet bejelenteni, bejelentés nélkül meg nem tudom bizonyítani hogy nincs netem. Fasza. Eltelt az este, úgy 20:00 körül megszólalt egy bolt dupla riasztója. Nem is volt vele gond fél12-ig, mikor már amúgy kibaszatos csend van a városban is, de a riasztó folyamatosaN SZÓL. Edzegettem, lefürdöttem (Ne fürgyé' le
) fél1-kor még mindig vidáman üvöltött, kb 5-6ezer belvárosi ember éjjeli nyugalmát zavarva. Mindenki b.aszik rá??? Na mondom akkor két eset van, lemegyek és lebontom a riasztót, vagy kihívom a rendőrséget. Hívom a 107-et, műszaki okok miatt nem kapcsolható.
Mobil 112: A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható ???!!! Mondom fater, keljél, megyünk a műszaki boltba plazmatévéért, meg házimoziért, meg ami még hiányzik a lakásból, mert ímhol beköszöntött az anarchia, ne maradjunk ki belőle mi sem. De csak röhögött. Mondom rendőrséget nem tud hívni senki, járőrkocsit délután óta nem láttam, a telefon, internet nem működik, a Morse-jeleket nem sokan ismerik, a szikratávírókat már a padláson őrzik, már csak negyedóra áramszünet hiányzik, és tökéletes az anarchia alapja, mehetünk begyűjtő körútra.
Nem elmélkszem hogy aludtam el, de reggel volt internet, volt telefon, nem szólt a risztó, de sajnos nem lett plazmatévénk.
MI A PICSA VOLT TEGNAP??? -
marsu
veterán
- Doktor úr, segítsen valahogy a férjemen, mert álmában beszél.
- Hmm és ez önt zavarja? Nem tud tőle aludni?
- Engem nem zavar, doktor úr, de a képviselőtársai mindig kiröhögik.

-
marsu
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Kolombusz, sok boldog szülinapot!
-
PazsitZ
addikt
Most keltem, aludtam 8 órát, de még most is dög fáradt vagyok. sz@rul aludtam, egész este forgolódtam, fel-fel ébredtem
. Na megyek cigi kávé csak jót tesz.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
..Eh, majd később...most előadást tartanak nekünk
-
(Kolombusz)
veterán
Köszike a jókivánságokat!

-
Nimrod
addikt
ööö passz, perpill azt se tudom, hogy merre van, de van hozzá nyomtató is (szalag nélkül, látszólag működik).
Sétáltam egyet odakint és igencsak hamar vissza akarództam jönni a meleg szobába, mintha ősz lenne.
Valami madár meg végigfosta a teraszt, fenne a hátsóját. Bár, még mindig jobb, hogy nem a fejemet vette célba.
-
vágányzár
tag
Este babot túrtam, reggel mán légpárnán feküdtem, a munkába menet alig szedtem a lábam mégis szaladtam, reszkes dohányzóhely.... ma reggel mindenki pokoli tűzvész áldozata lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tbs
addikt
Nem. Csak kukázom a ''hulladékokat'' (régi/döglött gépek) és ismét hosszútávú megoldásokat keresek. Amik esetleg egyszerűbbek.
Nemsoká jelentkezem egy kupac eladó, működő/javítható holmival. Olcsóér. Finomságok. (Pl. tekram scsi kártya, 2db bp6. Stb.) Na ebből lesz PS2, ha megnyugtató válaszokat kapok a kérdéseimre. A ''homecenter'' meg qrvanagyeufemizmus.
-
Nimrod
addikt
A rohadt *.* azt: [link]

-
Nimrod
addikt
Jó reggelt, kissé hűvösre sikeredett. Nem aludtam én át véletlenül a nyarat?

Bal alkar még mindig fáj, de legalább a bal szemem nem (a bal herém és a bal lábam köszöni jól van). Mai spamek kitakarítva, nem jött PatchPerfectes, talán jó jel. Itt meg mi volt? Máskor megy a szövegelés most meg alig volt valami?
-
tbs
addikt
Kedveskéim!
Playstation2-ről valami jó topik itt a péhán nincs véletlenül..? Parci féle homecenter megoldáson gondolkodom (lsd. logout, ps3), csak ps2-vel. Nem érdekel a blueray... Dvd, divx, hálózat. -
EQMontoya
veterán
mégegy ember, aki megpróbálta nekem elmagyarázni, hogy az élet igazságos, és stb... áú. Ez járvány?

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
boldog szülinapot
![[kép] [kép]](http://www.readingeagle.com/blog/gavel/archives/miller%20beer.jpg)
kép cserélve
[Szerkesztve] -
raver
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Grat!
![[kép] [kép]](http://nuestrasconversaciones.blogia.com/upload/20060512005710-torta.gif)
vagy![[kép] [kép]](http://www.helloinfo.hu/img/upload/200508/sorkor_fsanyi_tortenet1.jpg)
Thrawn: Ártott neked az a meghívó, hogy enyire szabadúlni akarsz tőle?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
öregszel vazz...
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Most lesz szülinapod? Egy meghívó nem kell ajándékba?

mod: Akkor nem szótam
csapos2: én aztat nem tudhassam
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pfúj warez!

-
(Kolombusz)
veterán
Én is elkezdhetném reklámozni az aszfaltosra megkapott 14 meghivómat...

-
Thrawn
félisten
Valakinek kell egy IWIW meghívó?

Látom nem valami kapós...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Latszik , hogy nem vagy nobol

Az biztos , hogy en is kivertem volna a hisztit, ha lexussal allit be anyu szulinapomra, nem kishusanggal , mikor tudja, hogy arra vagyom
Bar azon o hulyen nezne ki 
Csak sajnos a tortenet nem errol szolt. Bar az is megerne egy miset, hogy lam lam gazdag szulok, de annyira nem figyelnek oda a lanyukra, hogy ihajj... Ha m'r megengedhetik maguknak , akkor talan a lanyukra is figyelhetnenek
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
http://pcforum.hu/tudastar/36227-2/Az+explorer+exe+nem+indul+sehogysem.html
[link]
lécci lécci lécci, tényleg nagyon surgos //,fontos lenne

elore is koszi, és ha tudjatok terjesszetek minden éjszakázo windows gurunak

-
Nimrod
addikt
Furcsa, de vannak napok, például hétvége, de többnyire teljesen véletlenszerű, amikor nem jön egy spam sem. Próbáltam én már mindent, linux alatt egyik levelezőben volt olyan, hogy visszaküldeni a levelet címzett nem létezik fejléccel, egy ideig csináltam, de úgy tűnt, hogy nem jön be. Marad az Opera, csak két klikk kitakarítanom őket de bosszant, hogy mindig át kell nézem mert néha-néha becsusszan egy-két nem spam is.
-
PazsitZ
addikt
Megvan mi kell abba a vécébe tiv83us [link]
Majd kérek százalékot
-
Nimrod
addikt
Most már kezd elegem lenni a spamekből. Mindig jön valami PatchPerfect, rákerestem hogy mi ez, valami kereskedő cég (amolyan TV shopos), jött megint spam róluk, leiratkoztam róla. Most vagy még többet fogok kapni (ez szokott történni), vagy nem. Másik aranyoska meg magyar. Offer.hu-n beállítottam, hogy figyelje a pályázatokat, de valamikor nagyon régen. Nem jött semmi nagyon sokáig. Aztán néha egy-egy, de hibás linkkel. Meguntam, leiratkoztam. Erre napi szinten jön lassan tizesével.

-
Thrawn
félisten
Hihetetlen. És megtörténik. Valóság. Hihetetlen. Még ilyet...
-
marsu
veterán
A Die Hard 4, az a '' Legdrágább az életed '' ?
-
Csyppa
senior tag
Na asszem én nyugovóra is térek. Holnap fontos feladat vár rám (is)?!
-
Csyppa
senior tag
Válasz helyett az új-ra nyomtam...
(#1508) Nimrod:
Erről a kézfájásról eszembejutott egy óvodás mondás:
Fáj a karja? Amputálja! A szegedi gyors ingyen csinálja.
Én azért nem javaslom ezt a megoldást
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Szerintem szigorúak vagytok. Én tökre megértem őt...

-
Nimrod
addikt
Elkényeztetve? Hang nélkül néztem és csak az arcokat figyeltem. Nekem úgy tűnt, hogy tipikus amcsi eset, gazdag család, lepjük meg a csemetét, de a csemete másra vágyott. Másrészt nem lehet, hogy ez csak színjáték? Nekem gyanús az egész vágás úgy ahogy van.
És még mindig fáj a karom de mindjárt hozzávágom valamihez és jó lesz. Olyan vagyok mint az orvosi ló, mindig fáj valami.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Helyesbitenek, ahol 15 ill. 16 ev a korhatar, ugy csak ugy vezethetsz, hogy egy 21 ev feletti szemely ul melletted aki rendelkezik ervenyes licensel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jovamma, júliusom sürü, elég durván.
PeterkeT: sztem emellé má nem nagy kiadás a személyi söfőr.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Egyébként vezetheti is már, vagy csak jár neki? Nem 17 év a limit arrafelé is, tiv?
p -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
$65.000-ert, meg a dogkutba is beugranek, fuck onerzet

peterkeT: Fugg melyik allam. Itt pl 16. Asszem California is. Amugy 60%-ban 16, nehol 15, es keves helyen 17.
Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/c010.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár látszólag jól van, csak furcsa.

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/p041.gif)
Akkor megnyugodtam egy kicsit. Azt hidtem megint az ISP szarakodik.