Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Sokszor önhibánkon kívűl, figyelmetlenségből bántunk meg másokat , de szerencsére képesek vagyunk beismerni a hibáinkat. Szerintem msot már ne foglalkozz azzal, mi történt, majd ha nagyon zavarja úgyis szól.
AJhm és így legalább látszik, hogy te nem vagy robot, tudod, mint az a mutogatós kerekfejű
(Hm, bár nem is tudom, mióta lehet a robotoknak gyereke . ) -
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A töltelék nélküli tejcsokit szeretem.
u.i.: Csakhogy ahhoz sokat kellett volna kombinálnom, amiben híresen rossz vagyok. Mert ugye jelenleg már a jóllakott Télapó vigyorog ott a topik végén, HG titulussal. Az időpontokat kellett volna figyelnem, ami ugye egyszerű, így az információk tudatában, de nélkülük egy csacsinak feladta volna a leckét. ;) -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Tudom, hogy időarányosan. De én úgy számolok, hogy ugye rendes szabi 20 nap, ez havonta 1,66, az 7 hónapra 11,62. És még egy napot sem vett ki.
De ha csak 10 nap, az is midegy, mert 10 nap szabi meg ugye ehhez jön 2x2 szabadnap, az összesen 14 nap. Ma meg 17-e van, tehát kitart hó végéig szépen. -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A felmondási idő miatt kellett minél előbb felmondani.
Nehogy ez bekavarjon. Abban mardtak, hogy 31-ig dolgozik.
A megaláztatások miatt pedg már nem aggódunk, mert mondtam a páromnak, hogy ha valami zűr van, csapja földhöz ami a kezében van éppen aztán jöjjön haza és 31-ig irassa ki a bentlévő szabadságát. Mert ezt is megtehetné, hiszen van 11 napja még.
Magyarul azzal, hogy 31-ig kötötte ki a főnök a felmondási időt, öngólt lőtt, mert erre az időre a párom eljöhetne szabira is, hiszen futja belőle.
Csak ennyire tényleg nem akar kicseszni a kollégákkal, és a pénz is jól jön.
De kényszer már nincs.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
TOHONYA BANDA!!!!!!!!!!
Mennyetek ashova, ha jarnatok scifi totyikab tunnatok direkr elore fegyelmesztem a bandat!!! De megvan!!! az a lenyeg!!! menyetk osz ovassatok le vanirvan minden!!!
udv
neduddki
p.s. sok szabadisovel rendelkezot szivesen fogadok!!!, de komojjan
mod: most akkor mongyanm vissza a rendelest???
[Szerkesztve] -
válasz
Racecam
üzenetére
Tudtam Én , hogy rád számíthatok(Te aljaséletű
)
de má úgy néz ki megmaradok. talán... Ha nem akkor tudnotok kell, hogy nem. 
bobsys : Utóljára karácsony előtt voltam valamikor beteg a céges bulink után, az este megivott kb 4 liter boroskólától, plusz az apróbb lábjegyzetektől
. Kellett egy új szemüveg, mer összehajtódott kicsikét, meg kb fél levél saridon és csapata, mire nem hánytam ki és végre kiszűnt a fejfájásom

[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Köszike, de mihez is?

Nem az én esküvőm volt. Az kicsit korai lenne.
De nagyon jól éreztem magam, elég szűk családi kör volt, de voltak ismeretlenek is, akikkel jól el tudtam beszélgetni, voltak szép lányok, stb.
És láttam a nagyecsedi letérőt, aki nem tudná, ott született Janoska26. -
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Hogyhogy, már volt itt hsz-ed kevésbé durván a témában???
szvsz (ha érdekel valakit is):
1.) az, hogy kinek mi a nemi orientációja, durva közelítésben azonos a kinek mi a kedvenc pozitúrája kategóriával, és pontosan ennyi sajtófigyelmet is érdemel.
/például még sosem hallottam a tévében 'doggy' büszkeség napjáról, 'misszionárius'
büszkeség felvonulásról, nem beszélve a 'hetero' büszkeség tüntetésről./
Nekem egészen addig semmi problémám a másik (bármelyik) emberrel, míg olyan dologra nem akar rávenni/olyan ismeretet átadni, amit én ellenzek. Asszem ennél finomabban és általánosabban nem lehet mondani....
2.) társadalmi/kultúrális okokból elképzelhetetlennek tartom a 'meleg' házasságot, jónéhány családjogi (amit feszegetnek) állapot összeegyeztethetetlensége miatt ilyen 'házasságban' (örökbefogadás).
3.) Ellenben valamilyen polgári(kizárólag az állam által elismert) speciális életközösség elismertetése jogos, hiszen elsősorban a hagyományos házasság vagyonközössége (és ennek következményei) a másik nagy kérdés, ami szvsz jogos elvárás.
Egyébként pedig a társadalmi fóbiák fordított arányban (szinte lineáris) vannak az általános társadalmi elégedettséggel, ami viszont kizárólag kormányunk (és hazánk egyéb nagyjai) kezében vannak. A legnagyobb baj, hogy a kisebbik kormánypártunk zászlója csúcsára kizárólag a okozat- hatalmi szóval történö - feloldásán dolgozik, az ok megszüntetése helyett, kizárólag rövidtávú (személyes) anyagi érdekek kizárólagos motiváltságával, ezzel fokozván az okozat által gerjesztett amúgyis meglévő feszültségeket, azok tompítása helyett.
És nem utolsósorban a legnagyobb felelősség a személyes utasításra dolgozó magyar média. Ezek a dolgok 1 objektív hírközlésen kívűl NEM ÉRDEMELNEK NYILVÁNOSSÁGOT
.
uff
-
PazsitZ
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A mikulás össze akar zavarni így korán reggel
. Megyek kávé cigi után biztos jobban formában leszek 
Nyulunk meg 8, vagy hány napos hetek szerint él?

más: tegnap hoztak terményt, azt a pár zsákot bepakoltuk, ma meg tiszta izomláz vagyok.
Nem vagyok már én se formában
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy dudor nőtt, és fáj. Azthiszem lefekszem, talán az enyhít.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de má úgy néz ki megmaradok. talán... Ha nem akkor tudnotok kell, hogy nem.
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c008.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c028.gif)
.