Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Bocsanat, EU ide vagy oda, ''Mukit'' ki kene vegezni a g*cibe...
[link]
14 ev...pfff
''Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, erőszakos közösülés és kifosztás miatt tizennégy év börtönre ítélem K. Andrást - mondta szigorúan Joó Attila tanácsvezető. - ezen meg en is rohogok sajnos... -
tiv83us
veterán
Nah, of korz jaratunk idojaras miatt turuve, itt maradtunk meg egy napot pilota barany nyakan...

-
tiv83us
veterán
moderatorapuka kicsit bejelentkezik alattomosan

nagyon boldog vagyok es mindenkinek kosz aki drukkolt a gyerekeknek
/gondolom meg alszanak/
moderatorapuka meg megy dolgozni
ja Tildy: karacsonyi ajandek elkuldodott pilotabaranynak, persze minusz szaloncukor
Race: ha osszekaptok jovore egy /vagy tobb/ repjegyre valot, akkor lakas, kaja pia biztositva
oreg tiv uzenetet olvastatok
aki most happy -
tiv83us
veterán
Asszony hazaert, ugyan 2 es fel oras kesessel es el elhagyott csomaggal, dehat semmi sem lehet tokeletes.

Ps: Baze baranyka, meg en a klotyon meselem a nagy sztorit, erre lelosz par masodperccel...
peterkeT: A sakkozas asszem ma ejjel /vagy mar reggel van
/ maximum durmolas kozben fog bekovetkezni 
csapos: Asszem az pont abban a taskaban van, ami nem tunt el (
), az elveszetett meg majd holnap hazhoz hozzak. Kosz az erdeklodest 
-
-
tiv83us
veterán
Megerkeztem Bash-ez, egesz szepen fogadott, meg a kocsijat is sikerult megtalalnunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Florida meg mindig gyonyoru, mar csak Kidus hianyzik innen /aki epp az Atlanti Ocean felett repked/.
Szoval Life Rulz, Bash meg suxx, nem tud meg nyomtatni sem wirelessen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Joreggelt! Reggeli: Borsos tokany nokedlivel a'la tiv61

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hja, ezt is mennyiszer hallgattuk, hogy ''rerouting'', mikor az eredti uton haladva a fak mogott hirtelen megpillantottuk egy ''Bar'' feliratot es arkon-bokron keresztul odajutottunk. Folyamatosan probalt minket elteriteni onnan a ''kellemes'' noi hang. /''Turn back...turn back...make a left here...'' anyad/ Ilyenkor lett lelove

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Haveromnak van az A6-osaban egy hozzavasarolt /magyarul nem beepitett/ GPS. A kis kocsog kurvaja meg mindenre beszol, /marmint nem a haverom, hanem a Dzsiipiesz/ ''You're over the speed limit'', ''Don't follow to close'' ''Slow Down'' meg ilyenek. Egyszer annyira sikerult kiakasztani a sok cirkalassal, hogy a 6 savos Interstate-en, vegre kibokte, hogy ''Make an Illegal U-Turn Here''.
Masnapra nem mukodott a ''szivargyujto'', azota egy 2.8-as Passat-ban roncsa a levegot a kis ribanc. -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Az a baj, hogy /be kell valljam/ en sem voltam egeszen clean...Nem, nem drog, hanem sor.
Nehezen ment mar a futas, aztan jott tiv61, begyujtotte a szemuvegem maradvanyait, a rendoroket mar nem vartuk meg, nemtudtak volna semmit csinalni. Shit happens, most itt ulok a reggelizdebe, asszem fogok egy taxit es veszek egy par kontaktot. -
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Jottem hazafele az apartmanomtol ket blokkra levo szorakoztato negyedbol, amikor uton hazafele egy blokkal away...na innentol mar tudod. Maskor fogok egy taxit /ami nevetseges, ket blokkra.../.
Na megyek, szerzek kontaktot mer nem latok semmit.
Roki: Jah, pont egy olyan novel, aki ugy nez ki, mint Borat felesege... -
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Mentem haza tegnap a szorakozo negyedbol, amikor is elem allt egy 200 kilos NIGGER KURVA ROHADT RIBANC, aki a szolgaltatasait kinalta, amire en nemet mondtam /viccesen mutatva, hogy amugy is csak 10-15 dollar van nalam, elohuztam a zsebembol, na itt tortent a hiba.../.
Kitepte a kezembol es elkezdett szaporazni, en megkaptam hatulrol, o levagott egy kurvanagy sallert, a pittyem megdagadt, a kurva 300 dollaros szemuvegem kirepult az utra, atment rajta 5-6 kocsi, ugyhogy most mehetek ujat venni.
Utana persze utottem vagtam a fejet a kurvanak ahogy ertem, de sikerult bepattani egy kocsiba, amit meg azert osszerugdostam es utana basztam egy teglat, de nem fordult meg.
Kurva eletbe, osszes kurva mondjon le. -
tiv83us
veterán
Kuvva eletbe, tegnap osszeverekedtem egy ketszer akkora feka kurvaval mint en vagyok, a rohadt ribanc szetbaszta a pittyem, szetkurta a szemuvegem es kivett a zsebembol 5 dollart.
O is kapott azert rendesen rohadjon meg, igy meg not nem csepeletem, remelem najsz lesz a tukorbe neznie par napig...Utalom a kurvakat... -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Helyesbitenek, ahol 15 ill. 16 ev a korhatar, ugy csak ugy vezethetsz, hogy egy 21 ev feletti szemely ul melletted aki rendelkezik ervenyes licensel.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
$65.000-ert, meg a dogkutba is beugranek, fuck onerzet

peterkeT: Fugg melyik allam. Itt pl 16. Asszem California is. Amugy 60%-ban 16, nehol 15, es keves helyen 17. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Lesz mit levernie rajtam, foleg ha megtudja, hogy a fizetesem 90%-at strip-barokban baxtam el, a masik 9%-at elittam, a tobbit meg neki kuldtem ajandekba...

/En meg szocpolbol elek...
/ -
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azota hivjak a szerencsetlen rezborueket ''Indianoknak''

Kolombusz kicsit eltevedt a foldkoruli uton
-
-
tiv83us
veterán
Gyerekek, ez eddig mind szep es jo, de mi legyen a nevjegyemen?
T.H.
CEO of The Shit Palace
:/
Baranykam, maximum a gepen felszolgalt sort fogod rajtam erezni, mint ahogy azt tetted tavaly nyaron is, az en seggem patyolat tiszta es rozsa illatu...
-
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
The Shitpalace...hmmm....Ez kurvajo, viszont akkor a varat is szarbol epitjuk fel

Nezegettem, nezegettem, lassan-lassan osszeall a lista.
Egyelore meg nem sikerult eleg mexikoit atszoktetnem a hataron, hogy ellassak a szaros klotyok takaritasat minimum wage-ert...
Tudod mit, hagyok egy kis ladikat a klotyo mellett ''TIPS'' felirattal, amit oda beledob a customer, annak a fele a takaritoe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Valaki akar nekem egy jo kis logot tervezni? Cserebe feleves tagsag egy regular fulkebe
-
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Sorozes megy, a tervek keszen allnak, valoszinu par honapon belul megnyilik az egyszeru, de sokatmondo ''Shitplace''. /Korulotte csillagok, meg villogas, fenyek meg minden.../.
A bejaratnal ugy dontottem, szanaszet fosott gatyakat fogunk kilogatni, hogy lathassak a leendo customerek, mi tortenhet velunk, ha nem hasznaljak az uzletemet, illetve nem fizetnek idoben...
VIP tagsag nalam rendelheto, mint ahogy mondtam customized papir, favorit film plasma tv-n, esetleg videojatek es persze az elmaradhatatlan notepad, mer hat ugye a legjobb otletek mindig ilyenkor jonnek.
Nah bontok meg egy sort, hatha meg valami eszembejut... -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Kurvaannyukat, odamegyunk naszutra, meg kell figyelni a konkurenciat...Bar mas foldreszen vannak, de nem hagyom magam...

Nekem csak ne /jeg/hokizzon senki a pressösz toiletemen, mert a seggere csapok egy bekatalpal. Most gondold el, repul a labda a feled, te pedig epp a tetoponton vagy... Na nee, nem fogok duplafizetest ajanlani a housekeepingnek. -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
#1068: Tul hosszu...de koszi. Olyan kene pl amit lehet roviditeni, mint pl a YMCA, latod milyen sikeres lett

''Universal'' Az olyan hivogato....
''Gyere be ide szarni, nem banod meg! Eleted szarasa lesz!''...satobbit sugallja.
Most gondolkozom, VIP-knak nem is lesz WC papir, hanem kivansagra beszerelt seggmoso ''bide'' keszulek fog rendelkezesre allni, ok maguk allithatjak be a homersekletet a viznek.
Mar most erzem, kurva sikeres leszek...
ui: Videojatekokon gondolkoztam, hogy berakatok egyes fulkekbe, mint pl XBOX360, vagy PS3, de a Wii kizarva... -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Persze hogy lehuzom, ez egy rituale...

Race baratom tudja, hogy mirol beszelek, regen meg akarom mar nyitni a Universal Szaro Place-t, ahol mindenki laptoppal, automatikus lehuzzo rendszerrel, aktualis napilappal, illatositval es kedvenc tapintasu WC papirral latunk el.
Tudtok valami jo nevet? Vagy jo lesz a Universal Szaro Place? /Eee...kene valami amerikasabb, varom a velemenyeket.../. -
tiv83us
veterán
Ulok a klotyon a laptopommal, epp vegeznek, mire latom nincs klozet pejper. Erre elkezdem dobalni apam ajtajat, mindenfele eszkozokkel /fogkefe, tusfurdo, szappan/, mire beront, hogy ''milyen vilagot elunk a 21, szazadban mikor az ember telefon nelkul megy wc-re!!!''.
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Csak kar, hogy ''Valeriya'' valoszinuleg a valo eletben ''Ivan''-ra hallgat, 25cm-es penisszel rendelkeikezik, naponta masfel liter Vodkat fogyaszt, 3-4-szer toltott 5-10 eves letoltendo buntetest a moszkvai bortonben es most szegeny ''Valeriya'' kifogyott a szuz seggly*kakbol

-
tiv83us
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez kesz

-
Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ maximum durmolas kozben fog bekovetkezni
), az elveszetett meg majd holnap hazhoz hozzak. Kosz az erdeklodest
/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://heynice.com/media-archives/2006-05/peewee.jpg)
![[kép] [kép]](http://img520.imageshack.us/img520/1555/jokersfacemz1xs2.jpg)
![[kép] [kép]](http://thadeu.files.wordpress.com/2006/07/joker_batman.jpg)