Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mit adsz Te nekik altatót? Mindnki eltünt
De én megmegjöttem 
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Amiből ki is vetted egy kicsit a részedet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nah, dolgozni el... -
(Kolombusz)
veterán
Jól sejtettem, megjött az új középkategóriás VGA-k tesztje, már megy a flame.

-
Feedoo
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó reggelt ?
Jól nyomod 
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Most kerültem igazából fórumközelbe, idáig cikket írtam, meg bioszoztam. -
Csyppa
senior tag
Jó reggelt.
K. kukásautónak a faxomértkell ilye korán jönnie. Máskor meg csak délután 5-kor jön, most meg felébreszt

-
Vérboci
addikt
Szerda van. Tegnap tizedike volt, tegnapelőtt volt a hét első napja.
Holnap csütörtök lesz, amit tizenharmadika követ, utána pedig két napos hétvége következik.
(csak azért írom ezeket, hogy segítsem Csapos orientációját a földi idősíkban. -
neduddki
nagyúr
HI!
Vegesztem a WW-vel, kicsit hianyerzetem van, mint par eve mikor Asimov 1-5-val vegesztem.
Es annak ellenre hogy vege fel neha kisse kifulladt szamomra alegjobb sorozat
udv
neduddki -
BlacKSouL
addikt
Na akkor aludjunk
-
tiv83us
veterán
Nah, of korz jaratunk idojaras miatt turuve, itt maradtunk meg egy napot pilota barany nyakan...

-
Sipi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valami pesti szórakozóhelyen, ahol van ingyérwifi.

Racecam: NE ESS PÁNIKBA! Péntekig maradnak.
Sipi -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Arra már nem emlékszem miért kerestem, talán mert már nem emlékeztem a címére, előadójára, de most hogy meglett úgy megörültem neki
Ezt még anno a Juventusból vadásztuk, kazira veszegettem fel, de az eleje mindig lemaradt. Van pár zene amit azóta megszereztem már, és előjöttek annak az időszaknak az emlékei. (Csak pár példa: Scatman, E-Rotic, Captain Jack, La Bouche, Mr.President, Rednex, Squeezer, Soho Party, Whigfield) Ezek annak az időszaknak a slágerzenéi(-nek az előadói), mikor még általánosba jártunk, illetve kicsit már átlóg a gimis korszakba. -
PazsitZ
addikt
Megnézek 1 filmet. Részlet az elejéből:
még az Istennek is van humorérzéke! Nézzék csak meg a kacscsőrű emlőst!
UI.: Mi itt a View Askew-nál nagyra becsüljük a kacsacsőrű emlőst, s nem állt szándékunkban ezt az együgyű állatot megbántani!
(#3661) BlacKSouL: Hát ez tényleg nem mai zene, de miért kerested? Annyira azért nem jó, szvsz.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Na, megyek lassan, megígértem Bognak, hogy holnap küldöm a Tomb Raider Legend Symbian tesztjét, még ki kell pörgetnem és képeket is kell csináljak.
Jó éjt!
Szerk.: ladybug, hol szálltatok meg, ha szabad érdeklődnöm? Az internetelérés miatt kérdem. -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez már nem olyan, mint a mi időnkben. Ez vmi techonsított változat. Nagyon gáz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
pfff, kettőt és könnyebbet. Nemtom egyáltalán volt-e címe.
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza. -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[link] Itt nézted?
-
ladybug
őstag
Itten vagyunk BP-en.

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
látom, a hatékonyság hasonló.
-
szétrobbant egy lemez a dvd-romomban
remélem túlélte. majd holnap szétkapom, és kiszedem a darabjait 
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
talán gugli?

-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
te.. te john holmes.. te rocco.. te kamera-adonisz... ez igaz???
bazzzze

pazsitz 3637: felszopó a hivatalos magyar megnevezése (és meg kell mondanom, igen érzékletesen eltalálták - nomen est omen)
szerk.
ja, látom megelőztek
nos, szakmabelivel soha, semmilyen vitába...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Hmm, lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de azért feltenném a kérdést: tudtok-e valami oldalt, ahol hupikék törpikék számokat lehet hallgatni?
Esetleg akiknek megvan a diszkográfiájuk, az is irhatna.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Milyen fél perc? Legalább másfél órát elb.sztunk

L.Z: Az úgy volt, hogy..öö...aztán egyszercsak már ott voltunk. Aztán állítgattak minket hosszú percekig, aztán a hangmérnök félperces vágócsendet kért, aztán ''Eksön'' üvöltött az olasz rendező. Aztán felvettük 4x a jelenetet, aztán a stáb összecsomagolt, és mi is hazamentünk. Az egyik csajszi amúgy igen helyes volt. -
REDeath
őstag
msn megint kkikészit. most nem az üzikkel van baj, hanem ha rejtve vok, mindig oda ugrik aki utljára irt nekem, és ha pl irok és valalki ir és az entert ako noymo le akor masnak megy az uzenet. ez is WTF?
-
troland26
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
THX

-
troland26
őstag
mongyon már valaki egy linket nekem , hogy honnan lehet letölteni témát meg háttér képet SE telóra ingyé remélem EZ nem számít wareznak

-
Racecam
nagyúr
Szerencsére (szerencsémre), nem nagyon néztem be ide délután.
Szerencsétlenségre (a saját szerencsétlenségemre) visszaolvastam....
Komolyan elgondolkodtam azon, hogy az OT mellett nem kellene egy undorító, valamint egy baszós kardozós topic. Azt legalább nem látogatnám.
Régebben legalább finom, elegáns célzásokkal intéztük el itt a nemiség minden megnyilvánulásait és csak néha nagy ritkán, ha a hangulat úgy kívánta, akkor használtunk vulgáris kifejezéseket és egészen jól elvoltunk.
De ma csak úgy röpködtek a pina, fasz szopós és baszós kötőszavak.
Tudom, biztosan prűd vagyok, de ez nekem egyáltalán nem tetszik.
Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
De én megmegjöttem

Jól nyomod 

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/36_8_5.gif)