Hirdetés
Aktív témák
-
marsu
veterán
Itt vagyok ....

-
VoDaFoNe
aktív tag
Nem megy a Full Metal Panic lemezem!
Nem tudom így nééézni!! 
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szomjas voltam.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Na, én is hazaértem.
Azért mindenesetre nagyon szuper volt, csak egykét dolog hamarabb megtörténhetett volna, más dolgoknak meg meg sem kellett volna történniük.
Pl, EQMontoya kolléga jöhetett volna lényegesen hamarabb, de ami méginkább megtörténhetett volna, az Móni, a nagyon aranyos, nagyon kedves erdélyi lány megismerése. Úgyhogy mivel ez utolsó nap történt meg, ő pedig egész nyáron a Balcsin fog dolgozni, igy vissza fogok menni július első felében. Remélem jön EQMontoya barátom is.
Nem kellett volna megtörténjen az, hogy elszállok az ivással és egy gyönyörű két órát véssek életem történetébe az éjszaka folyamán. Két órán keresztül hörögtem és hánytam, nem hittem, hogy haza tudok majd menni. Szerencsére a barátok segitettek, az út első harmada nehezen ment, viszont utána már egyedül tudtam menni...
Az absynthe nevét hallani sem birom, asszem egy ideig mellőzöm a fogyasztását.
Nem kellett volna hazajönni sem, a fent emlitett lány miatt sem.
Pedig annak idején, mikor Fater mondta, hogy majd úgyis egy erdélyi lányba fogok beleesni, kinevettem. Igaza lett.
Thrawn kolléga nagy mester, az ivászatban főleg. Jól eldumáltunk nyolc órát vele is.
-
PazsitZ
addikt
Hogy találták ki a marketinges tanácsadók, hogy vacsoraidőszakban hüvelygomba elleni szer reklámot szeretek nézni és hallgatni?
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/icon_chainsaw.gif)
-
VoDaFoNe
aktív tag
TaDa^^
Müxik az msn-em XD titta heppy vokXD -
AMD Power
titán
Végleges szőrtelenitésről (Nem találtam) van topic? Vagy valakinek tapasztalata?
-
EQMontoya
veterán
dede
először, ahoz képest jólment... 8.osok voltak az ellenfelek, de ők már tolták ezen a pályán 3x... hát, nem volt elég a rutinjuk
volt sd, tehát zászló megérintése és ennek meggátolása... vicces volt, amikor támadóként 3 védőt vontam ki a játékból 1 lövés nélkül
bekempeltek védekezni 1 lyukba, én meg a lyuk elé... nem volt sok esélyük kijönni
Nah meg a verbális combat, amikor 2en feküdünk 1más mellett, mind2en golyó nélkül, de becéloztam az üres stukkerrel a szembe ajtót, ahonnan igy nem mert kijönni az ellen, és döntetlen lett 
-
EQMontoya
veterán
nah, szépjónagyot mindenkinek, én is ideértem, szétlőve, foltosan, a győzelem mámorában
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marsu
veterán
Jó reggelt!
Most sikerült felébrednem .... -
C4mp3r
addikt
De mi volt este... Haverokkal lementünk a partra ''körülnézni''.
Jövök haza bicajjal fél egy fele, és egy csaj megálít.:
-Szia, kölcsön adod a biciklid a partig?
-Bocs, sietek.
-Akkor vigyél a csomagtartón. (Mountain Bike, tehát alapból nincs csomagtartó.
)
-Bocsi, mennem kell.
-Akkor beülök a nyakadba és nyalhatod a p*námat.
Szó szerint ezt mondta. Addigra már leléptem. Bár így jobban belegondolva nem nézett ki rosszul, csak túl rámenős volt.
-
C4mp3r
addikt
Jó reggelt! Megint korán keltem.

-
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, még pár perc és látható.

[link] -
Nimrod
addikt
Tegnapi nap húzós volt, két filmet is csináltam.

Még hármat tervezek és talán lesz egy negyedik is még az idén, utána szerintem abbahagyom. Majd meglátom.
De most megyek blogoutot írni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whaskes
senior tag
nektek is lassú kicsit a PH!?
-
Thrawn
félisten
Benéztem.
-
eddie17
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Egy kalappal akkor.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
nyeh? két napig is elhúzzák? afene... majd szurkolooook!

-
eddie17
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Neked mikor lesz? Engem is idegesített, hogy mindenkinek megvan már, én meg most szombaton szóbeliztem...
De fel a fejjel, meglesz, és utánna neked is buli ezerrel
-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hogy van ez?
Joda: Egy pasi? -
alitak
senior tag
Tudja valaki, hogy külföldi (szlovákiai) érettségi bizonyítván eredményeit hogyan számítják át? (százalék/jegy)
-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Rossz kedved van, Tomi?
-
eddie17
addikt
Tudom, hogy nem sok mindenkit érdekel, de még egy érettségivel rendelkező fiatalember van a világon

Mostantól buli ezerrel
-
djtoomi
addikt
Mióta szűnt meg a chip rész???

-
föccer
nagyúr
alakul, alakul....
250 t ~ 2452 kN
2452*1000/(150*150) = 109 N/mm^2
Ez a kocka most sacc 120-130 N/mm^2-et tudhat.
Ez azt jelenti, hogy sacc 300 szuzukit kellene egymásra pakoni ahhoz, hogy összetörjön
Jó mi? Sz@rok kicsike betonkocka
mod: Re: csapos2
Attol függ melyik. Ameliket szeretem használni, mert tudja terhelési sebességet tartani (szabványban előirt) az 3000 kN-t tud nyomni. ( sacc 300 tonna). A régi gépünk az 250 tonnás fokozatban szoktuk használni, de ha nagyon muszáj, akkor 5000 kN-os fokozatban is elmegy, csak minden pontjából folyik az olaj
A régi gépnek volt régen olyan szivattyúja, meg csovezése, hogy meg lehetett vele hajtani az 1000 tonnás oszlophajlítót....
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
mondom nagy szilárdságú

120 kN ~ 12t ~ 12 db szuzuki. Gyakorlaton kb így szoktam érzékeltetni a hallgatókkal, hogy nem kell félni, ha beton épületekben járnak, mert hogy egy ilyen kicsi kocka ( mondjuk egy 50x50 cm-es pillérhez képes kicsi betonkocka ilyen sokat elbír, akkor mi mindent kibír egy szerkezet....
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ha eszt jo oreg Zobory hallan hogy itten off totyikban mirol van szo bisztos elsirna magat:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy kozlektan 2bol voltak ijjen hujjesegek, tan meg lapor is volt, ahol mutogattak vmit :- ) meg vmi hujeeget is szamoni kellet de ne kerdezz meg mit:- )
mod: es teremszetsen halvnay fogalmamn sisncs:- ) /csak aszt tom, hogy ijjen nagysziladsagu btobol volt egy magtar bajaratanal a 5cm-es patka hogy viz ne fojjon be , es mikr szet kelelt verni mert leegett, a sracok tobbet szenvedstek vele mint az nemtom hany szaz negzetmeternyi ajzattal:- )/
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Fél lábbal már nem vagyok itt. A köv helyemen már félig a zsebemben van a szerződés, csak még befelyyezem itt a melókat. Azé nem vagyok akkora pöcs, hogy sz@rba hagyjam a főnököt.
mod:
Egy kis okulás:
Szerintetek sacc mekkora tömeget kellene ráhelyeznem arra a 150 mm névleges élhosszóságú betonkockára, ami itt lapul a lábam mellett, és az elöbb majdnem sikerült eltörnöm rajta a lábujjamat? ( belerugtam, képet nem tudok készíteni...)
Annyit segítek, hogy nagy sziloárdságú betonról van szó, és az értéket tonnában kérem
( mondhatjátok tönkremeneteli nyomófeszültségben is, vagy kN-ban is....
)
/off
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Nem, most nem. Olyat már egy jó ideje hál' az égieknek nem kell csinálnom. A mai napra eredetileg egy nagy teljesítőképességű, nagy szilárdságú öntömörödő betonnak kellene megcsinálnom a teljes friss beton vizsgálatát, csak valahogy nincs cérnám nekiálni...

Inkább ph...
-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
az is van csak a másik szobában
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Havernak csütörtökön éjszaka született meg a fia. Tegnap összeföffentünk egy kis össznépi alkoholizálásra ez alkalomból. Ebből kifolyolag ma 3 órát aludtam. Most meg be kellett jönnöm melózni...
Asszem ma nem leszek túlontúl hatékony....
-
djtoomi
addikt
Na jó reggelt mindenkinek!

Aktív témák
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.bakarchivio.org/XD.png)

Nem tudom így nééézni!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/s/yk.gif)

én már megszoktam ^^ XD