Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
csapos2
addikt
Hányszor mondtam már neked, hogy a lekvárt nem két ujjal kell enni az üvegből. A mogyorókrémes palacsinta meg csak akkor jó, ha nutellát teszel bele.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
HI!
Csak nem Vizbefult vilag raongoi kor tagja vagyon:- )))
udv
neduddki
p.s. en nem , en jobban kedvelem a sivataogs vegeke:- )))
DragaOvoneni: hat nezegettem, hogy hol azok be, az elson, de vegi si ugy tunik megusztam:- ) amug csak nalunk volt ijjen szolid eso sehol a mashol??? amugy bejenltem a reklamziomat a gojjanal, meg jol segberugom, mert nem ijjen eghajlatra volt a elfogadott kervenyem:- ) -
Ha most meghaltam volna, biztosan forognék a síromban, így elbánni a nős topiccal, aggyatok moderátori jogot gyorsan hadd ritkíccsak cseppet

-
BlacKSouL
addikt
Mi a szar, mi a szar, mi a szaracénok serege vagyunk...

-
EQMontoya
veterán
nah, húzok én is, alunni azt kell, byebye
-
Csyppa
senior tag
Rohadt álmos vagyok, megyek aludni. Byez all.
-
Eastman
addikt
Aprópénz témában:
Volt egy kollegám aki felmondott annó a cégnél ahol dolgoztunk. A főnököm nagyon ideges lett, mert épp' szezon közepén voltunk és rengeteg bevállalt munka várt ránk. Elkezdte (a főnök) felhánytorgatni a régi dolgokat és ettől meglehetősen feszült lett a légkör. Kitalálta, hogy tartozik a cégnek 30k -val.
''Jó!'' -mondta a kollegám és másnap elment a MNB-hoz és vásárolt 30000 db egyforintost. Összeöntötte egy zsákba és odaszexuálta másnap reggel a küszöbre. A főnököm és a családja egy hónapig rollnizta az inggombokat, mert csak úgy vették vissza.
...és persze végig a srácra gondoltak nagyon sok szeretettel. -
neduddki
nagyúr
HI!
Volt itt egy kis apro esso:- )))
Nem vagyok hajalndi tropusi ovezetbe menni nyaralni esso itt is van:- )
Komojjan mondom, ontottek, nem cseppekben, hanem egybe az egesz.
udv
neduddki -
EQMontoya
veterán
mér vok én ilyen korán már álmos?
-
Bash
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
Én is épp tegnap vittem el a kb. 5 éve gyűlő 1 centeseket a közeli supermarket-ba. 6 db teli Pringles doboz, közel 22 kg volt. Szépen beleöntöttem az érmés masinába, az pedig bőszen számolt. Kétszer kellett hívnom a CSM kiscsajt, hogy cseréljen zsákot a gépben, mert megtelt. 3-4 perc alatt végzett is a gép, kis híján 8000 db 1 centest számolt, nyomtatott nekem egy kis papirost, amire a pénztárban megkaptam a cash-t. 8% díjat lecsípett a gép, de azt a $6-t nekem megérte, hogy ne kelljen foglalkoznom vele órákat.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
A mosztani me45-omhoz kepest blutyuk kell es semmi mas:- )))
Amuyg latott mar vki ojjan pda-t ami tud wpa-s wifire felmaszni?
mert akkor a tszelnoknek kell vennem egyet:- )))
udv
neduddki
mod: amugy jopar esmerosom favor izelei a asus-okat es sok szervizt es bajt sem szok tak emlegetni
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ti is nekem ;)
szerk.
nem halálra, de konkrétan egy másik dimenzióba.. valamelyik hajnalon pedig egy szézúzott, amortizált, sokadik-kulcsra-sem-induló testben hagytak ébredni a zufók..
pokol volt.. (és újrajárnám :)) )
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ja, üzenet mi?
Úgy könnyű...
Mi üzenet nélkül akartunk rájönni, hogy mi van Veled.
Tippjeink a halálra itta magát-tól a Hawai-on sütteti a hasát, miközben lenge öltözetű (értsd: jobbára meztelen) lányok legyezgetik a hiúságát-ig terjedt.
De most hogy itt vagy, már nem olyan érdekes játék...
-
BlacKSouL
addikt
Írtam neki... mert msn-en még mindig
... -
dragonfx
veterán
áhhh nem hiszem el mekkora rákos cég ez a tmobil.
A vodánál 30é lehet kapni a 6234et...náluk meg....
Végre rájöttek hogy a w200 árát nyomják le
....igaz hogy klassz telefon, de lassan elavulóféálbe kerülő k750et akciózzák még mindig
....mekkora egy szégyen cég ez halljátók, nem győzőm hangsúlyozni csak járjon le a hűségem.........a 3110ért is 32öt elkérni...
...meg csomó túlárazott, semmit nem tudó telefona kínálatban.... -
Racecam
nagyúr
Ki kereste a mi derék Urunkat?
Mer nem veszett el, most futottam össze vele az ''Arckép request''-ben.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ragyuttem mit akartam:- )))
Szoval irjak ossze visssza, hogy nem tugya 3g-t, az a pone en meg azt e tom hogy mi a 2g:- )) szoval vaslzeg nagyin hasznalnam:- ))) /csak az akku, az a 7-8 napos akku ne hianyzona:- )))/
udv
neduddki
mod: valami balhe van mar megint:- ((( igen komojj mozgas van erre:- ((( ninu es egyebek
[Szerkesztve] -
-
Algieba
őstag
Izé, első körben a zömét szeretném lepasszolni, vagyis 1000db 2 forintost, és 640db 5 forintost.
Gondosan átszámoltam és 100 forintonként becsomagoltam őket...
kicsit állat vagyok, tudom...
Szerk: A család körberöhögött, mikor ''kivonszoltam'' a zacskót a konyhamérleghez...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
Mivel a nagylányomnak perselye van, sok aprópénz kerül bele. Amikor megtelik a persely, szétválogatjuk érmék szerint a forintokat, és összegurigázom őket papírtekercsbe. 10-20-asával teszem őket össze, aztán felírom egy lapra a címleteket, a gurigákra nevemet és címemet, és így beadjuk a postára, ahol simán átváltják papírpénzre.
Mod: Nemrég olvastam valahol, hogy rézműveshez vitte el valaki, mert ők jó áron megveszik.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Algieba
üzenetére
[link]
A Magyar Posta és a pénzintézetek – beleértve az MNB-t is – csak címletenként 100 darabig váltják ingyen az érméket, fölötte különböző díjakat számítanak fel. A jegybanknál egy személy egy napon egyféle címletből 100 darabért kaphat nagyobb címletet, ami azt jelenti, hogy naponta akár 700 darab aprót (100-100 darab egyest, kettest, ötöst, tízest, húszast, ötvenest és százast) válthatunk be......
Banki váltótarifák
Az OTP-nél 100 forintot és a végösszeg 2 százalékát kérik a váltásért. A Budapest Bank kevésbé jó választás, itt ugyanis 500 forint az alapdíj, ráadásul 4 százalékra is megvágják az érmetulajdonost. Az Erste a végösszeg 1 százalékát és 50 forintot tesz zsebre. Egyes pénzintézetek más tételeket számíthatnak fel, ha nem magánszemély, hanem vállalkozás traktálja őket a garasokkal. Vannak olyan helyek is, ahol aprót nem váltanak, csak számlára befizetéskor fogadják el az érmét.
Bankja válogatja, hogy olcsóbban szabadulhat-e meg az ember a 10-20 kiló aprótól akkor, ha befizeti saját számlájára a tetemes mennyiségű egyforintost. Az OTP ugyanannyi kezelési költséget számít fel, mintha váltanánk; a Budapest Bank ezer darabig díjmentesen fogadja a forintosokat.
Ennél többet viszont nem érdemes becipelni a fiókba, különben 5 ezer forintot nyomban leemelnek a számláról. Kivéve, ha bezsákolva viszi az ügyfél az érméket, így ugyanis csak a teljes összeg 2 százalékát, de legalább 180 forintot kell kicsengetnie. Sőt, megmenekül a lincseléstől is. A bank becslése szerint ugyanis ezer darab érme megszámlálása 10-15 percet vesz igénybe, tízezer egyforintossal viszont 2,5 órán át is elszórakoznak a banki alkalmazottak.
Forrás index.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ööö, és ha azt mondanám, hogy eme összeget, szeretném befizetni a bankszámlámra??

Nem mutatnának ajtót?? De nem is mutathatnak ajtót, mert tudtommal az aprópénz is érvényes, törvényes magyar valuta. Na. Ugye. -
(Kolombusz)
veterán
Miskolci McDonalds WiFi - fizetős
Miskolci Hősök terén talált 3 WiFi - 2 WEP, 1 WPA, Symbianos Nokiával feltörni lehetetlen -
Algieba
őstag
Ha az embernek van egy nagy zacskónyi aprópénze, 1, 2, 5 forintosok. Hol tudja őket beváltani? Bankban nem néznének hülyének, ha ezzel a 8 kilónyi (lemértem) erős valutával bemennék?
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jó estét!
Hiányoztatok ám kis barátaim! Lusta vagyok visszaolvasni 2000 HSZ-t ezt most légyszi nézzétek el nekem. Be vagyok rekedve XD -
BlacKSouL
addikt
Nincs az a nagy zsizse..
Még mindig szabadságon mindenki? -
Retro11
senior tag
Ehh...De gyorsan telik az idő

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Itt vagy már?
Majd csörögj rám, ki sem mozdulok itthonról. A pénzt már előkészítettem mekizés közben meg majd gusztáljuk a csajokat.
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Felmegyek ma, beugrunk az MM-be és veszünk mind a ketten. Utána eszünk egy Big Mac menüt a mekiben, aztán megnézünk egy meccset a tévében. És közben nézzük a GPS-en, hogy hol vagyunk, mert az vicces. Mit szólsz?
neduddki: Könnyeimmel küszködök.
poffsoft: Ööö, komolyan gondoltam, de felőlem viheted.
p -
BlacKSouL
addikt
Félóra múlva úgy elhúzok haza mint a szél. Rájöttünk hogy értelmetlen 8 órázni, legyen inkább 7. És így is lesz. Kőkemény 5 napig. Sőt, én a 6-ot preferálnám szívem szerint, de szerintem a többiek azt már nem mernék kockáztatni. De amúgy meg mit tudnak tenni ellene? kirúgnak?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha tudom hogy kapkodni kell, akkor is P, vagy rekesz/záridő módban hagyom, ott még mindig tudok mit állítani, de nem kell mindent nekem. Ha meg olyan a téma hogy rá tudok szánni 10-15 másodpercet hogy jól beállítsam, akkor miért ne tenném meg. Élességet többnyire magának állít, ISO nappal mindig 80, a többire meg csak jut annyi idő tán.

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Akartam en erre vmit valaszoni , de elfejtetem mit akartam:- )))
udv
neduddki
p.s. Tibikam: mindig csak ezek a vacak varosi fotok, azok hol vannak mikro a tilapo a kurvakat B! a picadili alatt a Tibereis partan???:- )))
mod: (Kolombusz) : ez nalam 99ho garivak 3500
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Hmm, ma csináltam egy jó vételt.
4500-ért 1 giga Kingston miniSD, vadi új, 1 év garival.
Érdekes, hogy a microSD olcsóbb, az 3800 lett volna.
Jah, meg vettem vasalható papirt, úgyhogy lesz Kolombuszos pólóm, meg Nissanos a PH! táborba.
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ez nagyon szép volt!

berakhatom aláírásomnak???
-
marsu
veterán

Új munkahelyem van. Ma kezdtem.
Ebédidőben itthon vagyok, a saját ebédem eszem.
14:00-re visszamegyek és 16:00-kor vége a melónak ...
-
poffsoft
veterán
lihó!
neduddki van iutt...
bmeg, mék sörözni ha ilywen csönd van...
-
BlacKSouL
addikt
Ja, szal a gyerekek. És mi van a többiekkel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Mi van most a hétfő is olyan mint a péntek? Mindenki szabadságon?
Jajj már csak egy hét, és...
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Renault, Dacia topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Gitáros topic
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...

....igaz hogy klassz telefon, de lassan elavulóféálbe kerülő k750et akciózzák még mindig
...meg csomó túlárazott, semmit nem tudó telefona kínálatban....