Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Emberek, ki ismeri/ismerte a Legend of Myra [link] nevű játékot?
-
BlacKSouL
addikt
-
Gh0sT
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vannak nagyon jó visszavett Dynapac úthengereink. Kipróbálás után meg is veheted őket.

-
Csyppa
senior tag
Úgy hiszem ideje nekem is nyugovóra térnem. Jó éjszakát mindenkinek.
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rába Steiger rulez. Egyszer le kéne szerveznem egy gyári tesztutat vérbocival.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
tankot próbálnék ki szivesen, vagy vmi nagy lánctalpast, ami ''botkormányos''. Repcsi az már megvolt.
-
EQMontoya
veterán
mondtam már, h szeretem az idiótákat, akik a munkájuk végzése helyett másokat baszogatnak? Nembaj, egyet elég tisztességesen sikerült leoltani.
-
Winner_hun
félisten
Bááá

[link] -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hogy van Andi?
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
24 tonna a raksúly lesz. Ha jól tudom, tizenegy-két tonna az önsúlya pótkocsival ezeknek a dögöknek.
p -
Thrawn
félisten
A sima és áram alatt lévő drót ugyanúgy néz ki, csak más a fogása.
Tanulság:
Legközelebb először a biztosítékokat fogom lenyomni mielőtt nekiállok villanyt szerelni
Kíváncsi vagyok, hogy holnap betonozás előtt/közben/után milyen meglepetések érnek majd. -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
menüsor
de a simán menü is jó
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hmm.., ha azt mondom ezen meglepődöm, elhiszed?

-
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem baj, kibírom

-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
az
-
Winner_hun
félisten
Jobb klikket nyomok valahol az a helyi menü?
-
Csapi007
veterán
Hello
Szörnyű hogy milyen tudatlanok manapság az emberek.
Régebben láttam egy kb. 6 éves kislányt az anyukájával a metrón. A kislány pólájara ez volt írva: ''If you think i'm a bitch, you should meet my mother.''
Halál komolyan. 
Ma meg a villamoson egy 4-5 éves gyerek pólóján: ''Who is horny?'' Ez is elképesztő.
És nyilván még nem maguknak veszik, hanem a szüleik. Egyszerűen, nem is tudom mit mondjak...
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Nagyon Köszönöm Mindenkinek!!!!

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ilyen magas tartományban a szervezet nem a zsírt, hanem az izmot bontja le. Szóval ha a zsírvesztés a lényeg, akkor inkább kevésbé erőltesd meg magad, kb 40 percig, ne ess át a ló túloldalára
Persze a legeslegfontosabb a táplálkozás. Először annak kell rendben lennie. -
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Racecam
nagyúr
45
-
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagy téglatest vezetése helyett maradsz kis kocka

4-500k az szerintem már simán tehergépkocsi+nehézpótkocsi.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát nemoccsó.
-
Winner_hun
félisten
Sofőr kérdezte is, mondtam annyira nem érdekel. Ok, hogy szeretek vezetni, na de a fél életemet én nem vezetném el
Ahelyett inkább ph
Pénzbe is mondta, 4-500.000-ből kijönne. Bár lehet az csak az egyik kategória lenne.
Jameg kérdeztem, mióta vezet kamiont. 1 hónapja. Itt meglepődtem, kb 55 éves volt. Ez volt az első egyedüli útja, Németo.-ból hozott valamit.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valami volvo volt, 24 tonnás aranyosság
Vagy lehet inkább annyit tud szállítani (az a reálisabb
)
Szóval jó nagy szállítókamion volt -
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
''Egyszer vezetnék is egyet.''
Akkor tedd le a jogsit kamjózsira.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyenben?
-
Winner_hun
félisten
Ültem kamionban. Cooool

Egyszer vezetnék is egyet.
-
BlacKSouL
addikt
Amikor a szervezet lebontja a zsírszövetet, illetve a zsírsejteket, akkor az mivé alakul át, és hogyan távozik a szervezetből?
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Már itthon vagyok ... -
BlacKSouL
addikt
Ma se hoztam kaját...éhen fogok pusztulni ezután a pár hsz után. 8-ig semmit nem tudok csak teát inni, 6 után meg már nem illendő enni ha fogyódgat az ember. Pedig otthon a macsánka. Uborkasalátával. Meg egy csomó minden áááá

-
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Sóska, spenót? Jááááj

Najó, kukorica, krumpli, meg a lencse, meg kevés káposzta és saláta lemaradt, de nálam a a zöldségek leginkább a répa, fehérrépa, meg az összes zöld (Kivéve egyet
) , meg a karalábé , karfiol meg ezek. A kukorica az már valahol ott van mint a búza, meg a rizs,s szóval azt emiatt nem soroltam ide
Naszóval mégiscsak kilógok. Ráadásul kb 25- 30 kiló felesleg is van rajtam, így nehéz lesz lefogyni
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
valóbak, padliszán, nekem felejtős.
kukorica rizzsel, hmmm, jöhet.
Zöldbab: méltánytalanul felejtettem ki
De ki nem állhatom, amikor már nem omlós 'vajbab', ha 1-2 fás si belekeveredik a levesbe (szinte mindig), akkor inkább felejtős. Rakott zöldbab szintén vajbabból az oks
De ha bab, akkor már inkjább fejtett, vagy száraz.
Felesborsó/sárgaborsó????
Tökfőzelék szintén nem a kedvencem, viszont mint konyhamalac jelentem, hogy a cukkini simán nyerő, mert nem olyan gusztustalan nyálkás mint a tök...
kis részlet: a fehérrépa mint olyan, véletlen nem a zöldséggyökér? pongyoláulk simán gyökér? esetleg geek?
ja, és szvsz minden zöldségféle nagyon finom, akárhogyan is van elkészítve, de csak akkor ha elég sok rántotthús van hozzá

mod: köszi az OFF hsz-t

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
No, akkor említsük meg a zöldbabot is. Nálunk ez az egyetlen zöldségféle, amit még rakott formában sem nagyon esznek meg. Sem Péter, sem Borka. Réka egyenlőre nem nagyon válogat.
A karfiol, a karalábé csak csínnyával, a káposzta talán 3-4 féle formában. A lencse és a bab pedig nagyon kelendő. A sóskát csak ketten szeretjük, a gyerekek nem. A krumpli pedig enm kérdéses, jöhet bármilyen formában. A borsót leves-, főzelék- és köretként is megesszük.
A fehérrépa csak ízesítésre kell, a sárgarépát pedig egyik gyerekem sem eszi meg főtten, csak nyersen.
A kukricát viszont szeretik.
A zeller jutott még eszembe. Csak úgy magában nem szeretem, nem ízlik. Anya egyszer csinált olyat, hogy sajtot és sonkát tett 2 szelet zeller közé, és ezt panírozta be. Na, az nagyon finom volt.
Jut eszembe...Tök. A tökfőzeléket szeretem, bár inkább cukkinifőzeléket szoktem készíteni. Rántottan is inkább cukkini. A padlizsánt pedig tavaly kedveltük meg. Rántottan és krémként is nagyon finom. Hát még a muszaka. Nyami.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ugyeugye, tejes-zsemlés,fokhagymásos, belefőttojásos upgrade2 version...
sóska,főtt tarja krumplipüré? nem jáccik???
ja.
Pedig a zeller sem rossz téma, meg a spárga sem, meg a mángold verzió..
Személy szerint a karfiollevest hoznám győztesnek, pici ecettel, kis tejfellel...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Tényleg, karfiol, brokkoli még nagy sláger nálam, meg krumpli is jöhet. És ritkán de a répa is jól esik. Karalábé csak nyersen ha nem fás, meg káposzta minden mennyiségben. A fehérrépa az egyetlen amit semmilyen formában nem bírok, talán egyedül a vadasban ha elég apróra van vágva. Borsótól sem zárkózom el, bab is ha zöldségnek számít. Lencse! Hú azt is rég ettem.
Kihagytunk még valamit?
Olajbogyó? Pedig az amellett hogy egészséges, meg egzotikus(elvileg) még jó is. Persze megfelelően adagolva. Mondjuk én nagykanállal szoktam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Joreggelt! Reggeli: Borsos tokany nokedlivel a'la tiv61

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 15 - van plusz energia
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)